ее 175 нее малко вие как мислите Казват че тялото на мъжа изглеждало най-добре при(177-180 см)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Растежни стимуланти?
Collapse
X
-
glupaka написа:ее 175 нее малко вие как мислите Казват че тялото на мъжа изглеждало най-добре при(177-180 см)Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Колега,тялото на синът ти в момента и на тези години,както и за напред си е в иделният цикъл на развитие. Не му трябват никакви добавки или стимуланти. Хормонът на растежа се произвежда в по-голямо колечество в момента на тези му години за разлика да кажем като стане на 25 и нататък. Тогава той с течение на времето се намаля. Просто е желателно да взима витамини и минерали за поддържане и засилване на имунитета му система и организма,но съгласувано с медицинско лице в какво количество да се приемат.Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
Larii написа:Я тука и от добавки разбирали всички. Съвет от мен дърпаи му ушите повече. В момента хормоните му са точно къто във стероиден цикал,просто го запиши да спортува нещо (лека атлетика) и нещата ще станат.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Larii написа:Я тука и от добавки разбирали всички. Съвет от мен дърпаи му ушите повече. В момента хормоните му са точно къто във стероиден цикал,просто го запиши да спортува нещо (лека атлетика) и нещата ще станат.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Ако мога и аз да добавя следното.Ако се спрете на някакъв спорт, било то с тежести или баскетбол, волейбол, не по-малко важно, според мен е и разтягането на мускулите, които се намират около основните кости. Имам предвид, че височината зависи основно от дължината на краката и гръбнака. Та много по-голям ефект ще има, ако след натоварване на бедрата, например мускулите се подложат на разтягане. Самата силова тренировка влияе отрицателно на еластичността на мускула за сметка на обема. Това малко или много ще задържи растежа на костите.За мен най-правилната стратегия в случая е: интензивни подскоци (може и с тежести), комбинирани с разтягане на празците; клекове с тежест+разтягане на четитиглавия бедрен мускул; мъртва тяга+разтягане на мускулите около гръбнака и двуглавия бедрен; набирания на лост+разтягане на гръбни мускули и бицепс.Успех!ПП: Аз съм 191 см. брат ми почти до завършване на средното си образование беше една глава под мен. Сега е само 2-3 см по-нисък. Така че, да бъде спокоен сина ти.
Коментар
-
ele написа:glupaka написа:ее 175 нее малко вие как мислите Казват че тялото на мъжа изглеждало най-добре при(177-180 см)Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Няма каво да се притеснява! Вероятността да достигне 180 см е много голяма. Ако му намериш амбулаторната книжка от бебешките години имаше едно правило, че момчетата достигат два пъти ръста при 2.2 години, а момичетата - 2.С други думи, ако на 2.2 години е бил 90 см, то много е вероятно да достигне 180. Освен това момчетата превишават ръста на родителите си почти винаги, независимо дали родителите му са 150 или 190 високи. Спорта и съня също ще помогнат!Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Значи поговорих си с него и го отказах от химии сега тръгва пак на плуване и не искам пак да почва стриит фитнес щото на стриит фитнес и у нас тренкаше с дъмбелите и ръката му беше 35.5 см (Бая големичка според мен ) и малко грозно изглеждаше сега му е 33 см и всичко му е симетрично ААА и ходи да се мери при лекаря и в нас го мерих с точнос 172.7 i; e висок
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар