Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Растежни стимуланти?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Растежни стимуланти?

Колеги синът ми искал да порастне на височина, подтискал се от ръста си Висок е 171 см и искал да стане още по -висок !! Та въпроса ми е има ли някакви добавки или упражнения Аз съм 178 см,а жена ми е 160см аа забравих преди ходеше на плуване и много драпна на височина и сега пак ще тръгне на ново, но ако има някъкви добавки или упражнения за да ги комбинира ще е идеално

кола

Трябва без добавки иначе нищо не става после да си хване една кака и готово
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Не казваш на колко години е синът ти, а това е важно. Ако е на 14, със сигурност ще порасне още, но ако е на 18 - по-скоро не. По принцип ръстът е генетично заложен и ако човек няма здравословни проблеми, ще достигне ръст, който е <= от генетично заложения. Най-активният растеж е до около 16 г., но и след това се качва някой и друг сантиметър до 18, в редки случаи до 20 г. Някои спортове (волейбол, баскетбол, бадминтон...) помагат да достигнем максимално възможния за нас ръст, но не и да го надминем. Доколкото знам, чрез рентгенова снимка на китката може да се определи с голяма точност колко сантиметра може да качи един подрастващ организъм. Но за това трябва да се консултираш с лекар-травматолог, който работи със спортисти. Виж и тази тема, но това с добавките или пък висене с тежести по лостове е вятър работа: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/17363Ако пък прекалено се потиска от ръста си, нека започне да се занимава с културизъм и просто да стане релефен и як. Един мъж винаги може да направи нещо за тялото си, независимо от фигурата и ръста си, така че да изглежда по-внушителен. За жените, за съжаление, нещата не стоят точно така.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Значи той е на 16 навърши ги януари месец !!!Аз не смятам че 171 е малко даже средният ръст в България е 173-4 Но той искал кам 180 да станел явно за да е по-висок от мен Другият ми син е 196 см и е 19години!!

Коментар

Даже понякога съм се замислял че аз съм ултра нисък 178 см ,а сина ми как се чувсва с 171 аз се му викам че ще порастне ам той казва че няма и искал некви добавки ,които да му стимулират хормона на растежа!!!

Коментар

И ако не с добавки некви растягания или други упражнения ?

Коментар

Има само едно нещо, което да помогне, но първо е скъпо и второ без лекарски контрол е и опасно.HGH или по-известен като хормон на растежа.Всички други добавки и упражнения са ала бала работа.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

glupaka написа:
                Даже понякога съм се замислял че аз съм ултра нисък 178 см ,а сина ми как се чувсва с 171 аз се му викам че ще порастне ам той казва че няма и искал некви добавки ,които да му стимулират хормона на растежа!!!
                Не се занимавайте с глупости. Тези неща изобщо не са безопасни. А нивата на хормона на растежа могат да се изследват и евентуално коригират под лекарски контрол, но синът ти ни е джудже, за да го правиш. А е с ръст, малко под средния за възрастта си, т.е. нищо тревожно.Ще си позволя една прогноза: щом брат му е толкова висок, очаквай през следващата година по-ниският ти син да качи поне 10 см. и да се успокои .

Коментар

Надявам се,че направо ми е мъчно А ако попитам личния лекар ? За HGH?

Коментар

Ако не обичаш особенно сина си, може да му даваш добавки колкото си искаш.......тва са такива лайна дето нямам думи чак.....
                    Alfa 156 2.0 TS
                    Alfa 156 20VTurbo
                    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                    Locost TF1 3.0V6

Коментар

Ако му се занимава да виси на някои лост всеки ден без да си опира краката на земята тва може да е смешно но работи по 15 мин да виси всеки ден да си праи набирания и да виси по малко след всяко набиране хем ще спортува хем на височина хем и ще му се развият мускулите а и може да си вземе хр.добавка и да не забравяме да се храни правилно.Успех
                      FIAT,LANCIA,ALFA ROMEO

Коментар

vaskowrc написа:
                        Ако му се занимава да виси на някои лост всеки ден без да си опира краката на земята тва може да е смешно но работи по 15 мин да виси всеки ден да си праи набирания и да виси по малко след всяко набиране хем ще спортува хем на височина хем и ще му се развият мускулите а и може да си вземе хр.добавка и да не забравяме да се храни правилно.Успех
                        Като изключим добавките, защото аз съм им противник, това което предлагаш, е много добро! Ако не помогне, със сигурност няма да му навреди и ще му е от полза. Дори нещо повече: да си намери лост, който може да хване само след скок! И да кажем, следната програма: скок ( за да се хване на лоста ), набиране, спускане, но без да се пуска от лоста, висене колкото издържи, спускане на земята. И отново, и отново в рамките на 20-30 минути дневно. А вместо просто да виси, може да уплътнява част от времето, в което е на лоста, с упражнения за коремната преса: повдигане на краката на 90 градуса, така че да станат перпендикулярни на тялото и отново спускане в изходно положение.

Коментар

Да колега за тва става на въпрос еми аз лично съм пил и продължавам да пия добавки както и здраво трениране има ефект но не е като с магическа пръчка.та тва за лостовете е наи добре в началото ще му е много гадно но като свикне тогава да види за кво става на въпрос няма да иска да спре.
                          FIAT,LANCIA,ALFA ROMEO

Коментар

Всичко си зависи от гена на майка,баща,баба и дядо.
                            първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                            Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                            Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Не е гаранция, че ще порастне колкото брат си - няма как да са еднакви. Преди 11 години, бях до рамото на моя брат (съдя по снимки от сватбата му). Сега той ми е до рамото (на 22 съм). От това вадя два варианта. Ще го надмине или не, като по-скоро ще дръпне до към 175 в следващите години и това ще му е. Преди и аз бях нисък и с малко комплекси спрямо ръста си. В осми клас бях един от най-ниските, като за едно лято дръпнах доста - настигнах съучениците. Не го смятам за много нормално де - имам стрии на кръста и по коленете :D
                              In JTD I believe, in Nm I trust !

Коментар

Working...
                              X