Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

смях и още нещо...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

смях и още нещо...

Предлагам всеки който иска да пише вицове, които са му харесали, бисери разни, линкчета към интересни клипове и всичко от което човек може да се разсмее. :D Ето аз започвам с нещо, което като го прочетох за първи път щях да се напикая от смях:+10°C Жителите на панелни жилища в Хелзинки си пускат парното. Лапландците садят цветя. +5°С Лапландците се припичат на слънце. +2°C Италианските коли не палят. 0°C Чистата вода замръзва. -1°C Дъхът става видим. Лапландците ядат сладолед и пият студена бира. -4°C Котката иска да се мушне с теб под одеялото. -10°C Време е да се планува една почивка в Африка. Лапландците отиват да плуват. -12°C Твърде студено, за да вали сняг. -15°C Американските коли не могат да запалят. -20°C Може да си чуеш дъха. -22°C Френските коли не палят вече. -23°C Политиците започват да съжаляват бездомниците. -24?C Немските коли не могат да запалят. -26°C От дъха могат да се нарежат блокчета за строежа на едно иглу. -29°C Котката иска да се пъхне в пижамата ти. -30°C Нито една истинска кола не пали вече. Лапландецът ругае звучно, рита гумите и пали ладата. -31°C Твърде студено за целувки, устните замръзват една за друга. Лапландският отбор по футбол започва тренировки за пролетния сезон. -39°C Живакът замръзва. Твърде студено, за да мислиш. Лапландците закопчават най-горното копче на ризата. -40°C Колата също иска в леглото. Лапландците си обличат пуловер. -44°C Финландският ми колега си мисли евентуално да затвори прозореца на офиса. -50°C Моржовете напускат Гренландия. Лапландците затварят прозореца на тоалетната. -70°C Белите мечки напускат Северния полюс. Университетът на Рованиеми (Лапландия) организира ски излет. -75°C Дядо Коледа напуска Полярния кръг. Лапландците нахлупват шапката над ушите. -120°C Алкохолът замръзва. Следствие - лапландецът е много вкиснат. -268°C Хелият става течен. -270°C Адът замръзва. -273°C Абсолютната нула. Брауновото движение на частиците спира. Лапландците си признават, че е малко студено и поискват още една ракия на клечка.
    Ex: Fiat Tipo 1.4 карб. с АГУ
    Fiat Marea Weekend 1.9 JTD, 2000 г.-много вярна и послушна беше
    Citroen Xsara Picasso 1.6 16V, 109 HP, 2007 с ГИ-

Толкова пъти е пускано във форума, че вече до предпоследното изречение го научих наизуст.Все-пак си мисля,че харддиска на форума не е с неограничен обем! Аре наздраве!
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Но аз все пак си мисля, че има хора (като мен) дето не го бяха чели и се спукаха от смях

Коментар

kiler_4o написа:
        Но аз все пак си мисля, че има хора (като мен) дето не го бяха чели и се спукаха от смях
        Ами ти пак си мисли и продължавай да се пукаш от смях, ама не е лошо да се ползва търсачкaта от време на време.

Коментар

Пак го обърнахте на заяждане...Ако бях модератор:DELETE!!!а иначе... "+2°C Италианските коли не палят. "
          FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Mazgarev написа:
            Пак го обърнахте на заяждане...Ако бях модератор:DELETE!!!а иначе... "+2°C Италианските коли не палят. "
            E да, ама не си.

Коментар

Nino написа:
              E да, ама не си.
              Много вярно - Да!
              FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

ОК, след като темата не се харесва предлагам админа да я делни.
                Ex: Fiat Tipo 1.4 карб. с АГУ
                Fiat Marea Weekend 1.9 JTD, 2000 г.-много вярна и послушна беше
                Citroen Xsara Picasso 1.6 16V, 109 HP, 2007 с ГИ-

Коментар

moko написа:
                  ОК, след като темата не се харесва предлагам админа да я делни.
                  Не,че темата не се харесва, просто е много-много стара и въртяна безброй пъти тук и по другите автофоруми.Остава сега някой да пусне "А бе къде е Сиса", за москвича-самолет!!

Коментар

Working...
                  X