Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да намалим консумацията

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да намалим консумацията

Мдааааааа.....тълпи паникьосани французи преплуват Рейн и катерят Алпите , ужасени от вероятността да гръмне някой от реакторите осигуряващи 70 % от електроенергията на Петата Република ....
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Преди няколко седмици ’зелени’ влязоха в една френска АЕЦ и казаха ’юхуууу, тука сме, намерете ни’. Полицията ги търси няколко часа. А можеха да са едни други дето да кажат ’аллах акбар, сайлънс, ай кил ю!’ нали така?http://www.dnes.bg/world/2011/12/05/...ska-aec.145654

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
        Колежке, не знам защо си мислиш че АЕЦ-а няма да го изплащаш :D Ще си го изплащаме без да можем да протестираме по никакъв начин. Било то от данъци и повишени цени на електроенергията. Но освен това ще сме изложени а по-голям риск да бъдем облъчени с радиация и да консумираме мутирали плодове и зеленчуци. Ще рискуваме да изгубим и малката си родина, защото ако думне това нещо, в БГ няма да има нормална среда за живот.
        Ако това е за мен, хич даже нямам това предвид. каквото съм имала предвид, съм го написалаКолкото за АЕЦ - аз съм с 3 ръце за АЕЦ.
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
          Dido_Lyubenov написа:
          Колежке, не знам защо си мислиш че АЕЦ-а няма да го изплащаш :D Ще си го изплащаме без да можем да протестираме по никакъв начин. Било то от данъци и повишени цени на електроенергията. Но освен това ще сме изложени а по-голям риск да бъдем облъчени с радиация и да консумираме мутирали плодове и зеленчуци. Ще рискуваме да изгубим и малката си родина, защото ако думне това нещо, в БГ няма да има нормална среда за живот.
          Ако това е за мен, хич даже нямам това предвид. каквото съм имала предвид, съм го написалаКолкото за АЕЦ - аз съм с 3 ръце за АЕЦ.
          Дай да видим третата ръка :D Покрай АЕЦ Козлодуй ли я завъди ? :D :D :D Извини, ме, но кажи, имаш ли представа що е то радиация, радиационен фон, какви ползи и какви вреди ни носи ?
          Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
            ele написа:
            Dido_Lyubenov написа:
            Дай да видим третата ръка :D Покрай АЕЦ Козлодуй ли я завъди ? :D :D :D Извини, ме, но кажи, имаш ли представа що е то радиация, радиационен фон, какви ползи и какви вреди ни носи ?
            На 6 Що?

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
              Извини, ме, но кажи, имаш ли представа що е то радиация, радиационен фон, какви ползи и какви вреди ни носи ?
              Позаинтересувай се какъв е радиационният фон в Козлодуй и в Долно Уйно, да речем ...http://www.bnra.bg/bg/emergency/radgamma_background
              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
                Dido_Lyubenov написа:
                Извини, ме, но кажи, имаш ли представа що е то радиация, радиационен фон, какви ползи и какви вреди ни носи ?
                Позаинтересувай се какъв е радиационният фон в Козлодуй и в Долно Уйно, да речем ...http://www.bnra.bg/bg/emergency/radgamma_background
                Точно това имам предвид, колега. Не бъркай радиационния фон със радиациактивно замърсяване ! Това радиационен фон е едно понятие, хвърлящо прах в очите на хората. Радиационния фон може да е нисък, като стойности на излъчваната радиация от естествената природа, включващ и слънчевата радиация преминаваща през озоновия слой на атмосферата, но заразената с радиоактивни елементи почва е съвсем друго понятие. Много ниско съдържание на радиоактивни елементи в почвата и водата, може да доведе до сериозни здравни проблеми на населението, което консмира плодове и зеленчуци отгледани в заразения район, но това съдържание няма да окаже влияние на радиационния фон измерван със скъпосруващите лабораторни инструменти. Като се назобаш със зеленчуци, отгледани в такава почва, бавно и славно ти се съсипва организма. А децата ни какво ще ядат ? Тоя радиоактивен прах който се изсипа от Чернобил, още ни трови, но не променя радиационния фон, нали, ама ще ни трови още 40 000 години. Малко ли е или трябва да си произведем още от невидимата смърт ? Може пък от това да мутираме обратно в маймуни ... Сетих се защо филма "Планетата на маймуните" свършва така :D
                Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

В някой мазета радиационния фон е по-голям отколкото в командна зала на АЕЦ-Козлодуй!А защо трябва да умираме здрави? Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                  Няма начин да няма начин!

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                    avvasilev написа:
                    Dido_Lyubenov написа:
                    Точно това имам предвид, колега. Не бъркай радиационния фон със радиациактивно замърсяване ! Това радиационен фон е едно понятие, хвърлящо прах в очите на хората. Радиационния фон може да е нисък, като стойности на излъчваната радиация от естествената природа, включващ и слънчевата радиация преминаваща през озоновия слой на атмосферата, но заразената с радиоактивни елементи почва е съвсем друго понятие. Много ниско съдържание на радиоактивни елементи в почвата и водата, може да доведе до сериозни здравни проблеми на населението, което консмира плодове и зеленчуци отгледани в заразения район, но това съдържание няма да окаже влияние на радиационния фон измерван със скъпосруващите лабораторни инструменти. Като се назобаш със зеленчуци, отгледани в такава почва, бавно и славно ти се съсипва организма. А децата ни какво ще ядат ? Тоя радиоактивен прах който се изсипа от Чернобил, още ни трови, но не променя радиационния фон, нали, ама ще ни трови още 40 000 години. Малко ли е или трябва да си произведем още от невидимата смърт ? Може пък от това да мутираме обратно в маймуни ... Сетих се защо филма "Планетата на маймуните" свършва така :D
                    Не си запознат много много с нещата.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                      avvasilev написа:
                      Dido_Lyubenov написа:
                      Още малко и с конспирацията за chemtrails ще почнеш да ме замеряш!Както казва ele не си запознат с доста неща ... В зората на демокрацията беше настанала истерия, относно завишените нива на нитрати в краставиците ... Е, какво се оказа в последствие?Нищо, голямо нищо, журналистически писаници ... Същата работа като шистовия газ ... всички врещят, че имало токсични химикали, но никой не извади списък на тези химикали, даги видим колко са токсични ... Немой, брате, не се подвеждай ...
                      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Не съм МНОГО запознат, но СЪМ ДОСТАТЪЧНО запознат Колега, командната зала на АЕЦ е доста добре защитена със оловни плочи и незнам каво още, и е нормално там радиацията да е по ниска отколкото у вас За мазето ти нямам представа. Ако си събираш там радиоактивни отпадъци ... Май нещо някой хора са запознати по-малко и от мен ? Абе вие да не сте инженери ?

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                          Не съм МНОГО запознат, но СЪМ ДОСТАТЪЧНО запознат Колега, командната зала на АЕЦ е доста добре защитена със оловни плочи и незнам каво още, и е нормално там радиацията да е по ниска отколкото у вас За мазето ти нямам представа. Ако си събираш там радиоактивни отпадъци ... Май нещо някой хора са запознати по-малко и от мен ? Абе вие да не сте инженери ?
                          Вземи прочети малко книжки, не боли.И да, инженери сме http://www.book.store.bg/p21702/iadr...ramatikov.html

Коментар

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                              ...Тоя радиоактивен прах който се изсипа от Чернобил, още ни трови, ...
                              Тук не позна. В интернет има достатъчно информация. Например: [url=http://trakerbg.com/index.php?page=newsdetails&id=3854]"След аварията в Чернобил в почвата у нас са попадали както цезий 137, така и стронций 90, но остатъчните количества от тях днес са минимални и в никакъв случай не са опасни за хората, растенията и животните, увери наскоро пред в.
                              Stop giving directions, just say "Follow me."
                              Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                              Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

sok1 написа:
                                [quote:12f5f35614="Dido_Lyubenov"]...Тоя радиоактивен прах който се изсипа от Чернобил, още ни трови, ...
                                Тук не позна. В интернет има достатъчно информация. Например: [url=http://trakerbg.com/index.php?page=newsdetails&id=3854]"След аварията в Чернобил в почвата у нас са попадали както цезий 137, така и стронций 90, но остатъчните количества от тях днес са минимални и в никакъв случай не са опасни за хората, растенията и животните, увери наскоро пред в.

Коментар

Working...
                                X