Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде има канал в Младост, София?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Къде има канал в Младост, София?

Колеги, да ми кажете къде има канал в между блоковото пространство в квартал Младост в София.Може да е всяка една Младост, но ако е в 2 или 4 ще е още по - добре. Мерси много.

И аз съм търсил доста но не мога да намеря а се оглеждам щото си трябва. Какво ще правиш?
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
      И аз съм търсил доста но не мога да намеря а се оглеждам щото си трябва. Какво ще правиш?
      Един приятел си купи скоро една Астра, напълни до горе резервоара и хоп изненада, почва да шурти бензинеца...Със сигурност и е сменяна бензиновата помна и главочите или не са сложили уплътнението или са го сложили на криво или е скъсано (тея дни ще извадим помпата да видим), но искам да я видя и отдолу дали няма някъде прекъснато нещо, че той вика бая нещо е изтекло като я напълнил.Освен това силно ме съмнява, че и бензиновия филтър са му сменили та и него да видя (четох, че е някъде там отдолу до задната дясна гума на астрата).п.с. Ние с теб миналия уикенд не можахме нещо да се чуем, аз още имам да си вадя радиото на Пунтото...

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=28120
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Working...
        X