Не беше необходимо да се разписваш и да се ласкаеш егото - ти дори и това ниво не си достигнал още.
Е, уж нямаше против иронията... Както казах - явно си доайен в махленските спорове, така че няма как да знам дали съм достигнал нивото. А и е нормално за теб - обичаш да си повече или поне да се мислиш за нещо повече от околните, а това можеш да го постигнеш единствено в махленската кръчма. Там такива завършени комплексари могат да начешат егото си.
slonikon написа:
За мен: Царя~Костов~Борисов. ~ - приблизително равно. Равно - политическа роля - еднодневки систематично пробутвани през годините, докато постигнат имиджа на месии. приблизително - култура и възпитание. Ако ти е сложно, не ме интересува.
Що ли не съм изненадан, че пак не отговори?Май ти идват сложни някои въпроси.Ама как нападате хейтърите...
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Може ли аз да се опитам да ти отговоря ... въпреки, че с радио не се спори ... Искам да гласувам не за Бойко, или Костов, или Сергей, искам да гласувам за човек, който ще работи за нашите интереси ...На последните избори така направих и ... нищо, защото всички гласуваха за ББ, че да не дойдели комунистите!Е да, ама дойдоха ...
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Може ли аз да се опитам да ти отговоря ... въпреки, че с радио не се спори ... Искам да гласувам не за Бойко, или Костов, или Сергей, искам да гласувам за човек, който ще работи за нашите интереси ...На последните избори така направих и ... нищо, защото всички гласуваха за ББ, че да не дойдели комунистите!Е да, ама дойдоха ...
Кой е този човек ако не е тайна? Че аз лично на никой не вярвам.Извинявам се ако си казвал вече.
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Думи на съсед, пенсионер, върл комунист: Абе, не ми се ще, ама.... не мога да не призная, че предното правителство май беше първото, което не рушеше само, ами и изграждаше.... Следва почесване по врата, пафкане на цигарата и една голяма въздишка и човекът се замисли дълбоко за 2-3 минути, докато му дойдоха дружките да бистри политката и пак за БСПто агитираше.
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
абе, чудя се, как някои хора вземат книжка, без да имат знания за осми клас?! както казах, на който му е сложно - съжалявам. ей на - топлете се: http://www.segabg.com/article.php?id=595448
... е, че нито за миг не съм си помислил, че си неграмотен Мислех, че това е пределно ясно
Със сигурност не е!!! За колегата Слав: "провокация" ... !
ele написа:
Думи на съсед, пенсионер, върл комунист: Абе, не ми се ще, ама.... не мога да не призная, че предното правителство май беше първото, което не рушеше само, ами и изграждаше.... Следва почесване по врата, пафкане на цигарата и една голяма въздишка и човекът се замисли дълбоко за 2-3 минути, докато му дойдоха дружките да бистри политката и пак за БСПто агитираше.
В тая връзка само да добавя един : в момента ,т.е. от близо година се преасфалтира целиот града Пловдив ... преди и след изборно, от ГЕРБерскиот кмет. Аз съм доволен! Не съм комунист!
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
... е, че нито за миг не съм си помислил, че си неграмотен Мислех, че това е пределно ясно
Със сигурност не е!!! За колегата Слав: "провокация" ... !
Чакай малко...нещо си се объркал тотално. Ако не беше изрязал първата част от мнението ми щеше да се види черно на бяло, че съм отговорил на човека на лично съобщение и си се разбрахме с него без да цапаме темата. В случая ти си провокатора и се месиш в разговор, който не е твой (за стила на писане) и не знам как се почувства поканен в него. Нали знаеш народната мъдрост ?
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Аз не виждам кое е добро на политическата сцена. За теб може да е Костов, но позволи ми да имам мнение и то да не съвпада с твоето, относно командира.Под малко зло имам предвид, че няма идеални хора. Това, че ненавиждам БСП и ДПС естествено , означава, че ще гласувам за ГЕРБ. Не мога да си изкривя душата и да кажа, че харесвам всяко тяхно действие. И в крайна сметка, както казах преди месеци, искате или не, нещата са такива, че управляват или ГЕРБ или БСП+ДПС. За Атака не съм мислел, за мен тройнта коалиция беше с Кунева, но тя не влезе. Така че няма само черно и бяло, има сиво. И в крайна сметка ти си за Костов. Но искам да те питам следното. Кой все пак предпочиташ да управлява:А) ГЕРББ) БСП+ДПС+АТАКА (верно, че от вчера са във властта, но вече мисля, има от какво да си изградиш мнение)В) Все ти е едно
Понякога имаш проблясъци. Не знам кой ти пълни главата с тези неща, но се превръщаш точно в симпатизантите на същите партии, които си цитирал. Омразата е голяма сила, кара те да се опияняваш,и да бъдеш лесно подведен. Последното е на най-голям почит сред българските "политически" партии. И все пак те разбирам. Да докажа на мойте родители колко са наивни по отношение на политиката ми отне 10-на години.
Само анализатори и експерти в тоя форум, братче...Що някои хора си мислите, че сте много велики и само вие ги разбирате нещата не знам. Ей това е типична българска черта. Ама живейте си с илюзиите.
Щом е илюзия, защо партията, която най-много мразиш и партията, която е по-малкото зло, са на власт? Това е въпрос за 10 годишни. Без да се обиждаш само, пак сам си го направи
не е въпрос на схващане, а на разбирателство (казано по-просто: взаимно разбиране). обаче ето - някои хора упорито не разбират къде е проблемът с разбирателството а той бащицата го е казал просто: http://www.segabg.com/article.php?id=595448
Радвам се, че в България има хора, които не искат да приемат, че ББ бил най-доброто за страната!П.П. Тъжно ми е, че съм принуден да продължа участието си в Diversity visa program ...
Участието ти вече приключи там повече няма да има лотария зелена карта,другарю.
Коментар