Е че то си имаше анкета. Бая поддръжници имаше на БСП и Болен...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз лично чакам манталитета да се промени, ама по - вероятно е да започнем да живеем на Марс.То като ги няма първите 24г , няма от къде да дойдеИ другото да станат някой хора по - мАже. като не са прави за нещо да си признават, няма нищо лошо в това, а дори в живота би им помогнало. Отнася се и за политиката.Защото Герб макар и черни излязоха като мъже и си признаха грешките, извиниха се.Червени, сини, зелени и т.н. да са го направи ли до ден днешен, дори да са повдигнали темата,че имат вина за нещо?Комунист да се е извинил за нещо или да е бил виновен за нещо?
Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
Да се върнем малко назад във времето , за да видим колко актуално звучат дори и днес:Относно управляващата партия и промените от днес:"Да живее 10-и септември, Ден на Народната милиция - единствена опора на народната власт!""Народната милиция - биещото сърце на Партията!""Да живее българо-съветската дружба между народите!""Комунизмът е неизбежен!"Малко за Волен:"Не слагай чужди тела в устата си!""Събличай се бързо, и други чакат след теб!""Замърсеното тяло поддържа духа неспокоен"И малко за тройната коалиция:"Да строим социализма с подръчни средства!""Повече кожи за Партията!""На партията - вярност, на народа - чиста вода.""25 победни години! Обикновен локум"" 25 години народна власт - 25 години български цирк""Всеки кооператор - свиня! Всеки комунист - две! (Животновъдна кампания)"Из "Лозунги от близкото минало "Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
niko09 написа:...Защото Герб макар и черни излязоха като мъже и си признаха грешките, извиниха се.Червени, сини, зелени и т.н. да са го направи ли до ден днешен, дори да са повдигнали темата,че имат вина за нещо?Комунист да се е извинил за нещо или да е бил виновен за нещо?браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Lane Staley написа:== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
slonikon написа:все си мисля че никой от тия, дето ви съветвахме на тема герб не е гласувал за бсп, тъй че не знам от кого къв отговор чакате. все пак чакането не е лошо - учи на търпение и дава време за мислене. може и някой отговор от самосебеси да се пръкне.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Искам да добавя само нещо, което според мен е много важно!Голям процент от хората (включително и аз) не симпатизират на абсолютно никоя партия. Просто, когато критикувам сегашното "експертно" (???) правителство имам предвид факта, че още не са почнали и решиха да разрешат тютюнопушенето навсякъде отново, приветстваха идеята да има учебници на турски език (така де майчин, но всички знаете за какво говоря), при това подкрепени със закон (Защо ти е закон, за да имаш право да си носиш такъв учебник? Досега някой глобен ли е заради това, затворен ли е, за да има нужда от закон, който да го пази? Има някаква друга подмолна мисъл тук) и само да не пропусна почнаха да "усещат", че е добре да построят АЕЦ БЕЛЕНЕ за едни скромни 20 милиарда (при преразглеждаенто на проекта повярвайте ми вече ще са поне 25 милиарда) и които разбира се пак ще ги платим ние, а най-вероятно ще оставим за плащане и на децата ни. И всичко това на фона на все повече набиращата инерция зелена енергия в Европа. Плащаме прескъпо за технология, която е отдавна остаряла вместо да насочим поглед към новите технологии. И моля ви се не се заблуждавайте, че атомните централи са екологични. Ще дойде време, в ковто трябва да си складираме "екологичните" радиоактивни отпадъци от Белене и тогава къде ще си ги заврем по-точно? И на каква цена? изобщо въпроси без отговор.Сегашното правителство дойде, за да защити именно тези руски интереси. Да подпише договорите и после кой откъде е. И ние можем да направим точно нищо след това, защото се сещате какви ще са неустойките при неизпълнение на договорите...И сега накрая на тази словесна пледоДИария казвам на всички твърдоглавци тук - на фона навсичко това подкрепям ГЕРБ, защото те казаха НЕ на всичко това. Освен това спряха неведнъж посегатеслства и унищожение на резервати по черноморието и по планините ни. Нещо, което преди това никой не беше правил. А това е по-важно отколкото можете да си представите, защото сме длъжни да опазим природата, за да остане чиста вода и въздух за децата ни. ГЕРБ имат грешки, обаче кой не греши? Правят каквото могат в създалата се ситуация. И не се заблуждавайте, че който и да дойде няма да урежда приятелите си, няма да се възползва от властта си и ще бъде чиста света вода ненапита. Важното е да има разумни граници. И това може да ви звучи грубо и нелицеприятно, но си е чистата истина, а тя рядко е красива.Ако трябва да съм съвсем откровен - изобщо не съм доволен от системата и от мудността на институциите като цяло. Който и да дойде на власт ще трябва да работи по създадената система, която е неефективна и трябва да се смени, но това няма да стане без кръв по улиците. Звучи грубо и нелицеприятно, но историята (не само нашата, но и световната) е показала и доказала това десетки пъти. И ако смятаме да минем само с някакви смешни протестчета и запазим досегашното статукво, то съвсем естествено е да сме принудени да избираме най-малкото зло. Надявам се да съм бил ако не кратък, то поне ясен. Имам много да казвам и разсъждавам по въпроса, но като за автомобилен форум стига
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа:Искам да добавя само нещо, което според мен е много важно!... почнаха да "усещат", че е добре да построят АЕЦ БЕЛЕНЕ за едни скромни 20 милиарда (при преразглеждаенто на проекта повярвайте ми вече ще са поне 25 милиарда) и които разбира се пак ще ги платим ние, а най-вероятно ще оставим за плащане и на децата ни. И всичко това на фона на все повече набиращата инерция зелена енергия в Европа. Плащаме прескъпо за технология, която е отдавна остаряла вместо да насочим поглед към новите технологии. И моля ви се не се заблуждавайте, че атомните централи са екологични. Ще дойде време, в ковто трябва да си складираме "екологичните" радиоактивни отпадъци от Белене и тогава къде ще си ги заврем по-точно? И на каква цена? изобщо въпроси без отговор.Ей това е другия проблем заради, който ще сме зависими от Русия винаги
Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
Не те прави. Но маса хора бяхте изключително критични към управлението на ГЕРБ, а сега нищо не казвате за новите. А според мен те задминаха ГЕРБ с летящ старт. Много обещания, експертен кабинет, а от ден първи прокарваме лобистки закони, министрите са едно голямо крадливо семейство, а Олигарски каза, че в края на мандата ще имаме... надежда за по-добро.Къде е критиката ви сега се пита в задачата?А след 5-6 месеца въпросът логично ще е кой е управлявал по-добре. Некадърниците от ГЕРБ или експертите от тройната коалиция.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Прави ми влечатление, че много хора забравиха кой е Орешарски и какво (не)направи за България. Просто не е за вярване какви министри вкараха - мисля, че могат да бият по селяния всеки селски пияница след бутилка ракия.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар