Е че то си имаше анкета. Бая поддръжници имаше на БСП и Болен...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз лично чакам манталитета да се промени, ама по - вероятно е да започнем да живеем на Марс.То като ги няма първите 24г , няма от къде да дойде И другото да станат някой хора по - мАже. като не са прави за нещо да си признават, няма нищо лошо в това, а дори в живота би им помогнало. Отнася се и за политиката.Защото Герб макар и черни излязоха като мъже и си признаха грешките, извиниха се.Червени, сини, зелени и т.н. да са го направи ли до ден днешен, дори да са повдигнали темата,че имат вина за нещо?Комунист да се е извинил за нещо или да е бил виновен за нещо?Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
Да се върнем малко назад във времето , за да видим колко актуално звучат дори и днес:Относно управляващата партия и промените от днес:"Да живее 10-и септември, Ден на Народната милиция - единствена опора на народната власт!""Народната милиция - биещото сърце на Партията!""Да живее българо-съветската дружба между народите!""Комунизмът е неизбежен!"Малко за Волен:"Не слагай чужди тела в устата си!""Събличай се бързо, и други чакат след теб!""Замърсеното тяло поддържа духа неспокоен"И малко за тройната коалиция:"Да строим социализма с подръчни средства!""Повече кожи за Партията!""На партията - вярност, на народа - чиста вода.""25 победни години! Обикновен локум"" 25 години народна власт - 25 години български цирк""Всеки кооператор - свиня! Всеки комунист - две! (Животновъдна кампания)"Из "Лозунги от близкото минало "Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
niko09 написа:...Защото Герб макар и черни излязоха като мъже и си признаха грешките, извиниха се.Червени, сини, зелени и т.н. да са го направи ли до ден днешен, дори да са повдигнали темата,че имат вина за нещо?Комунист да се е извинил за нещо или да е бил виновен за нещо?браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Lane Staley написа:== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
slonikon написа:все си мисля че никой от тия, дето ви съветвахме на тема герб не е гласувал за бсп, тъй че не знам от кого къв отговор чакате. все пак чакането не е лошо - учи на търпение и дава време за мислене. може и някой отговор от самосебеси да се пръкне.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Искам да добавя само нещо, което според мен е много важно!Голям процент от хората (включително и аз) не симпатизират на абсолютно никоя партия. Просто, когато критикувам сегашното "експертно" (???) правителство имам предвид факта, че още не са почнали и решиха да разрешат тютюнопушенето навсякъде отново, приветстваха идеята да има учебници на турски език (така де майчин, но всички знаете за какво говоря ), при това подкрепени със закон (Защо ти е закон, за да имаш право да си носиш такъв учебник? Досега някой глобен ли е заради това, затворен ли е, за да има нужда от закон, който да го пази? Има някаква друга подмолна мисъл тук) и само да не пропусна почнаха да "усещат", че е добре да построят АЕЦ БЕЛЕНЕ за едни скромни 20 милиарда (при преразглеждаенто на проекта повярвайте ми вече ще са поне 25 милиарда) и които разбира се пак ще ги платим ние, а най-вероятно ще оставим за плащане и на децата ни. И всичко това на фона на все повече набиращата инерция зелена енергия в Европа. Плащаме прескъпо за технология, която е отдавна остаряла вместо да насочим поглед към новите технологии. И моля ви се не се заблуждавайте, че атомните централи са екологични. Ще дойде време, в ковто трябва да си складираме "екологичните" радиоактивни отпадъци от Белене и тогава къде ще си ги заврем по-точно? И на каква цена? изобщо въпроси без отговор.Сегашното правителство дойде, за да защити именно тези руски интереси. Да подпише договорите и после кой откъде е. И ние можем да направим точно нищо след това, защото се сещате какви ще са неустойките при неизпълнение на договорите...И сега накрая на тази словесна пледоДИария казвам на всички твърдоглавци тук - на фона навсичко това подкрепям ГЕРБ, защото те казаха НЕ на всичко това. Освен това спряха неведнъж посегатеслства и унищожение на резервати по черноморието и по планините ни. Нещо, което преди това никой не беше правил. А това е по-важно отколкото можете да си представите, защото сме длъжни да опазим природата, за да остане чиста вода и въздух за децата ни. ГЕРБ имат грешки, обаче кой не греши? Правят каквото могат в създалата се ситуация. И не се заблуждавайте, че който и да дойде няма да урежда приятелите си, няма да се възползва от властта си и ще бъде чиста света вода ненапита. Важното е да има разумни граници. И това може да ви звучи грубо и нелицеприятно, но си е чистата истина, а тя рядко е красива.Ако трябва да съм съвсем откровен - изобщо не съм доволен от системата и от мудността на институциите като цяло. Който и да дойде на власт ще трябва да работи по създадената система, която е неефективна и трябва да се смени, но това няма да стане без кръв по улиците. Звучи грубо и нелицеприятно, но историята (не само нашата, но и световната) е показала и доказала това десетки пъти. И ако смятаме да минем само с някакви смешни протестчета и запазим досегашното статукво, то съвсем естествено е да сме принудени да избираме най-малкото зло. Надявам се да съм бил ако не кратък, то поне ясен. Имам много да казвам и разсъждавам по въпроса, но като за автомобилен форум стига== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа:Искам да добавя само нещо, което според мен е много важно!... почнаха да "усещат", че е добре да построят АЕЦ БЕЛЕНЕ за едни скромни 20 милиарда (при преразглеждаенто на проекта повярвайте ми вече ще са поне 25 милиарда) и които разбира се пак ще ги платим ние, а най-вероятно ще оставим за плащане и на децата ни. И всичко това на фона на все повече набиращата инерция зелена енергия в Европа. Плащаме прескъпо за технология, която е отдавна остаряла вместо да насочим поглед към новите технологии. И моля ви се не се заблуждавайте, че атомните централи са екологични. Ще дойде време, в ковто трябва да си складираме "екологичните" радиоактивни отпадъци от Белене и тогава къде ще си ги заврем по-точно? И на каква цена? изобщо въпроси без отговор.Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
Не те прави. Но маса хора бяхте изключително критични към управлението на ГЕРБ, а сега нищо не казвате за новите. А според мен те задминаха ГЕРБ с летящ старт. Много обещания, експертен кабинет, а от ден първи прокарваме лобистки закони, министрите са едно голямо крадливо семейство, а Олигарски каза, че в края на мандата ще имаме... надежда за по-добро.Къде е критиката ви сега се пита в задачата?А след 5-6 месеца въпросът логично ще е кой е управлявал по-добре. Некадърниците от ГЕРБ или експертите от тройната коалиция.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Прави ми влечатление, че много хора забравиха кой е Орешарски и какво (не)направи за България. Просто не е за вярване какви министри вкараха - мисля, че могат да бият по селяния всеки селски пияница след бутилка ракия.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар