https://www.youtube.com/watch?featur...83496/Защо много неща тръгват от тук.Относно Белене и референдума, който е бил контролно - някой може ли да ми припомни, кой предложи референдума?А относно Цацаров " МВР - подава доказателстваПрокурора обвиняваСъда дава присъда
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Гръцките зеленчукопроизводители имат безлихвено финансиране за определен период, високи мита за вносните зеленчуци, които са на производство в самата държава. Ако не вярваш, пробвай да внесеш домати, маслини в Гърция. Проблем няма да имаш с вноса, проблем ще имаш с продажбата, след като ти обмитят зеленчуците. Това не е само в Гърция, така е и в Полша, Унгария, Испания, Чехия. Високите мита, са само част от формулата. Ако говорим за земеделие, там липсват специалисти. Говоря за истински специалисти, защото и комшията на село обработва 350дек., ама поне си признава, че не е специалист и това, не само не му помага, но му и пречи. Като гледам как е тръгнало, новите власт имащи, ще теглят една майна на референдума, който те самите създадоха, и ще градят икономика на базата на електроенергия от ЯЕЦ Белене. Ще бъдем най-сетне пионери!!! След 20 год. ще има 60 ЯЕЦ-а, и ще продаваме ток на целият ЕС. Ето това е светъл поглед в бъдещето. Вие за зеленчуци ми говорите :Dп.п. https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Коментар
-
Софийският градски съд (СГС) публикува на сайта си мотивите за оправдателната присъда на Николай Цонев, Тенчо Попов и Петър Сантиров.По странно време излиза това."Московски и Сидеров на косъм от физическа саморазправа в парламента""Волен Сидеров ми каза, че ще ми замръзне усмивката и ,,мангал мръсенFiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
Kuku написа:Ето пак - преди ме зачисляваше към БСП, сега ме зачисли към пияни агитки и ме набута в корупционни схеми Зарежи - няма смисъл....The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
todorakiggg написа:Kuku написа:Казвал съм го и преди - смятам въвеждането на високи мита и/или акцизи за определени вносни стоки, като помощно средство за родното производство, което пък да се ползва с облекчения при реализирането му в страната или дори гарантирана реализация.
Коментар
-
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров забърка нов скандал в парламента, след като се скара с бившия транспортен министър Ивайло Московски и го нарече "мръсен мангал". По-късно Сидеров се оплака, че Московски го е заплашил с физическа разправа.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
niko09 написа:Айде бе, общество къде сте? Това ли са ви избраниците, къде сте граждани, това ли е промяната ви, това ли е България 2013 ,нали вярвате във всички непотвърдени и недоказани твърдения , от 2 дни има факти само за новото правителство , няк’ъв коментар имате ли ?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Ама айде Вие двамата - отивайте и го сваляйте комунягите от власт.Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Ама айде Вие двамата - отивайте и го сваляйте комунягите от власт.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Ама айде Вие двамата - отивайте и го сваляйте комунягите от власт.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Който има умствена възможност да чете и да го разбереОткрито писмо до главния прокурор на Република България Сотир Цацаров..........."искане да започнете наказателно преследване срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, министър-председател на България в периода 2005 - 2009 г. Предявявам това искане въз основа на негови действия и бездействия, накърнили националните интереси и ощетили българските данъкоплатци с огромни суми, измерващи се с милиарди лева....http://www.svobodata.com/page.php?pid=11049&rid=20Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар