Гледам в едно мое любимо четиво сутрин пише - "8 години затвор за Цвъ Цвъ" - пак ще се гледа саир ... и един много хубав виц от същото четиво, което ясно описва що за народ, манталитет и управление сме Въпрос към радио Ереван:- Какво ще прави България, ако се намираше в пустинята?Отговор на радиото:- Щеше да внася пясък коцев, мисля си, че и 5 АЕЦ-а да построим пак ще плащаме най скъпия ток, защото винаги ще има по 100 маймуни по веригата, които трябва да се хранят от нещо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
niko09 написа:....
Коментар
-
mnpenchev
Аз още не мога да разбера как така всички плюят и редят Цв. Цв. че подслушвал, а всички записи са с негово или с участие на Б.Б. Излиза че те сами се подслушват и триглавата ламя е недоволна от този факт. Аз ли нещо изпускам или ... ?Бареков си свърши работата в предизборният ден и си взе комисионната. ЦИК и те си взеха комисионната и си мълчаха като риби вместо да касират изборите. Момчетата който яхнаха протестите срещу монополите и с 2 плаката Бойко долу и с една пукната глава свалиха правителство и те си взеха комисионните.Сега управляващите ще си избият комисионните с комисионни от АЕЦ Белене и европейски проекти.Да ние честито новото управление със здравен министър подкрепящ пушенето, с учебници на майчин език вместо на български в училище и с най-скъпият и безполезен в света АЕЦ строен по остаряла технология .
Коментар
-
@KukuАма чакай сега. Аз не съм политик, че да знам как да управлявам държавата. Знам, че при ГЕРБ беше по-добре отколкото при царя, отколкото при БКП и сега ще видим при новата коалиция. А твоите мерки ако ги гледаме ще закрием метрото... То и аз мога да ти ги нахвърлям:- детски помощи и добавки само до второ дете.- бих вдигнал максималния осигурителен праг на 3000 лв. поне.- крути мерки за сивия сектор и мерки за събиране на осигуровките. Нямаш осигуровки, не си платил данъците - не получаваш обществени услуги. - Вдигане на мин. работна заплата.- ще изкореня корупцията и по високите етажи и в ниските нива.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Правителството на бат Бойко падна след референдума за Белене . Енергийната мафия като видя огромните си загуби без строежа на Белене веднага включи план Б , изкара на улицата хората със сметките за декември незнайно защо само за него месец бяха с над сто процента завишени ,почна подмолните си действия и ето го резултата . Богомил Манчев ще строи Белене . Така че всичко си идва на мястото . И Цацаров защо не проумее малко , че няма как Цветанов да е разпоредил нерегламентирано подслушване и то само на хора от ГЕРБ.Нима всички останали са чисти като Пиринска вода ??? И защо не си хвърли усилията да види кой е направил тия записи и защо ги е изнесъл на яве. И да даде най после точна дата кога ще прочете най после колко бюлетини са били намерени в печатницата ? Отговори които чакаме вече трета седмица . Баси броенето на бюлетините щом ще му трябва един месец да ги брои. Ама май че замириса нещо тая работа и сега търси парфюм за неутрализиране на миризмата .
Коментар
-
коцев написа:Правителството на бат Бойко падна след референдума за Белене . Енергийната мафия като видя огромните си загуби без строежа на Белене веднага включи план Б , изкара на улицата хората със сметките за декември незнайно защо само за него месец бяха с над сто процента завишени ,почна подмолните си действия и ето го резултата . Богомил Манчев ще строи Белене . Така че всичко си идва на мястото . И Цацаров защо не проумее малко , че няма как Цветанов да е разпоредил нерегламентирано подслушване и то само на хора от ГЕРБ.Нима всички останали са чисти като Пиринска вода ??? И защо не си хвърли усилията да види кой е направил тия записи и защо ги е изнесъл на яве. И да даде най после точна дата кога ще прочете най после колко бюлетини са били намерени в печатницата ? Отговори които чакаме вече трета седмица . Баси броенето на бюлетините щом ще му трябва един месец да ги брои. Ама май че замириса нещо тая работа и сега търси парфюм за неутрализиране на миризмата .Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Kuku написа:niko09 написа:....Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
Ето пак - преди ме зачисляваше към БСП, сега ме зачисли към пияни агитки и ме набута в корупционни схеми Зарежи - няма смисъл....style34 написа:Ама чакай сега. Аз не съм политик, че да знам как да управлявам държавата.
Коментар
-
коцев написа:И защо не си хвърли усилията да види кой е направил тия записи и защо ги е изнесъл на яве.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Kuku написа:Ето пак - преди ме зачисляваше към БСП, сега ме зачисли към пияни агитки и ме набута в корупционни схеми Зарежи - няма смисъл....style34 написа:Ама чакай сега. Аз не съм политик, че да знам как да управлявам държавата.Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
коцев написа:sugarboy написа:Напротив, "Цацарчето" каза, че имат неопровержими доказателства за престъпление - неслучайно и официално поиска вече имунитета на ЦвЦв.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
коцев написа:Правителството на бат Бойко падна след референдума за Белене . Енергийната мафия като видя огромните си загуби без строежа на Белене веднага включи план Б , изкара на улицата хората със сметките за декември незнайно защо само за него месец бяха с над сто процента завишени ,почна подмолните си действия и ето го резултата . Богомил Манчев ще строи Белене . Така че всичко си идва на мястото . И Цацаров защо не проумее малко , че няма как Цветанов да е разпоредил нерегламентирано подслушване и то само на хора от ГЕРБ.Нима всички останали са чисти като Пиринска вода ??? И защо не си хвърли усилията да види кой е направил тия записи и защо ги е изнесъл на яве. И да даде най после точна дата кога ще прочете най после колко бюлетини са били намерени в печатницата ? Отговори които чакаме вече трета седмица . Баси броенето на бюлетините щом ще му трябва един месец да ги брои. Ама май че замириса нещо тая работа и сега търси парфюм за неутрализиране на миризмата .Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Kuku написа:Казвал съм го и преди - смятам въвеждането на високи мита и/или акцизи за определени вносни стоки, като помощно средство за родното производство, което пък да се ползва с облекчения при реализирането му в страната или дори гарантирана реализация.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар