Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

style34 написа:
    kiro_of_the_day написа:
    + 1Пръв ще изляза да го гътна Орешарски, когото не случайно наричат Олигарски.
    Е добре де, хубаво. И после кой?
    Аз!
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
      niko09 написа:
      "Само за 24 часа новият здравен министър Таня Андреева промени позицията си на 180 градуса. След като вчера каза, че трябва да се мисли за либерализиране на режима за тютюнопушенето, днес в парламента тя обяви, че е против връщането стария и по-либерален режим за пушенето на обществени места"
      Буда Будев Будистия за 24 часа си сменяше мнението по 5-6 пъти - има няма 900-1080 градуса - Пумпал!
      Само че това е за 24 часа , лека подробност от голяма тежест в пратката ти, а и относно Белене където са др изцепки от миналите 24 часа, Буда имаше ясно мнение
      Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

niko09 написа:
        kiro_of_the_day написа:
        niko09 написа:
        "Само за 24 часа новият здравен министър Таня Андреева промени позицията си на 180 градуса. След като вчера каза, че трябва да се мисли за либерализиране на режима за тютюнопушенето, днес в парламента тя обяви, че е против връщането стария и по-либерален режим за пушенето на обществени места"
        Буда Будев Будистия за 24 часа си сменяше мнението по 5-6 пъти - има няма 900-1080 градуса - Пумпал!
        Само че това е за 24 часа , лека подробност от голяма тежест в пратката ти, а и относно Белене където са др изцепки от миналите 24 часа, Буда имаше ясно мнение
        Нещо не го разбрах това "лека подробност от голяма тежест в пратката ти". А за Белене, че Буда имал ясно мнение - я си помисли пак! Ако ти е къса паметта - прерови гугъла.

Коментар

Добре,така е, не беше първоначално ясна, моя грешка, но впоследствие не е в ущърб на държавата както ще е сега, въпреки референдума и ясната позиция на мислещите хора.Кредите които държавата ще изплаща са ясни, сетете се и за глобите, който ще завалят от Европа
          Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

niko09 написа:
            Добре,така е, не беше първоначално ясна, моя грешка, но впоследствие не е в ущърб на държавата както ще е сега, въпреки референдума и ясната позиция на мислещите хора.Кредите които държавата ще изплаща са ясни, сетете се и за глобите, който ще завалят от Европа
            Аз също съм против АЕЦ БЕЛЕНЕ на този етап, но кажи ми какви глоби ще "завалят от Европа. Глоби за какво? И от коя Европа?

Коментар

Заради АЕЦ Белене, мисля че него коментираме в момента, ПРИМЕРНО, ако ще се държим малоумно няма проблем Европа се има предвид Европейски съюз или Европейска комисия, което ти хареса повече, ти в някоя приказка ли жиееш - Казваме ОПА строим АЕЦ и ОП строим.Нали ?
              Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Добре, обясни ми сега ти умния като за малоумни - за какво точно ще ни глоби Европейския съюз, ако почнем да строим АЕЦ Белене.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                  Добре, обясни ми сега ти умния като за малоумни - за какво точно ще ни глоби Европейския съюз, ако почнем да строим АЕЦ Белене.
                  Щото ме питаш кое е Европа. Следващия месец Европейската комисия ще представи законопроект променящ контрола над АЕЦ.Според теб ние отговаряме на всички досегашни изисквания и ще покрием и новите ?За да не ме питай кои ние , имам предвид АЕЦ БЕЛЕНЕ. И също потърси на какви изисквания трябва да отговаря един АЕЦ
                  Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

niko09 написа:
                    kiro_of_the_day написа:
                    Щото ме питаш кое е Европа. Следващия месец Европейската комисия ще представи законопроект променящ контрола над АЕЦ.Според теб ние отговаряме на всички досегашни изисквания и ще покрием и новите ?За да не ме питай кои ние , имам предвид АЕЦ БЕЛЕНЕ
                    Да разбирам, че ти си запознат из основи с проекта за АЕЦ Белене и с проекто промените готвени от ЕК?

Коментар

НЕ. разбирай го, че говорим за АЕЦ БЕЛЕНЕ, това с какво аз съм запознат или не, няма отношение по темата.Ти като вземеш имуществото на някой, той с какви проекти е запознат и ти как го разбираш , от значение ли е или казусът е друг? Така че когато казусът е АЕЦ Белене , коментирай АЕЦ Белене.Ако имаш някаква представа от право,наистина, учено, а не платено, не би ме питал за кои глоби и кое е Европа.
                      Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

"Страхотен скандал се разигра в предаването "България без цензура" по TV7. Екипът на телевизията гостуваше в град Монтана. Трима цигани от публиката замериха с две торби, пълни с фекалии, Николай Бареков и неговите гости".
                        Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

niko09 написа:
                          НЕ. разбирай го, че говорим за АЕЦ БЕЛЕНЕ, това с какво аз съм запознат или не, няма отношение по темата.Ти като вземеш имуществото на някой, той с какви проекти е запознат и ти как го разбираш , от значение ли е или казусът е друг? Така че когато казусът е АЕЦ Белене , коментирай АЕЦ Белене.Ако имаш някаква представа от право,наистина, учено, а не платено, не би ме питал за кои глоби и кое е Европа.
                          Т.е. не си запознат, но поставяш въпроса ти почваш да лалаш по него. Типично по герберски...

Коментар

Ти типично по БКПарски къде прочете, отговора на въпроса си.Говори си какво си знаеш, това е като учениците, които са научили един урок и какво и да ги питат отговорът е един и същ.Ти калинка ли си или парашутист ?
                            Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

style34 написа:
                              Защото, когато едно нещо е по-лошо от друго, всеки нормален човек би избрал по-доброто. Както и да го гледате, колкото и някои да мразят ГЕРБ, факт е, че са първата партия за 24 години, която печели изборите след като е управлявала. ФАКТ. Партия без политически опит. Опитните ги видяхме не веднъж, ще ги гледаме пак явно...
                              Грешиш - комунистите не са спирали да управляват

Коментар

И ти грешиш приятелю. Социалистите ни управляват повече от 20 години .
                                Фиат Панда 1.2 2006година
                                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Working...
                                X