style34 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
kiro_of_the_day написа:niko09 написа:"Само за 24 часа новият здравен министър Таня Андреева промени позицията си на 180 градуса. След като вчера каза, че трябва да се мисли за либерализиране на режима за тютюнопушенето, днес в парламента тя обяви, че е против връщането стария и по-либерален режим за пушенето на обществени места"Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
niko09 написа:kiro_of_the_day написа:niko09 написа:"Само за 24 часа новият здравен министър Таня Андреева промени позицията си на 180 градуса. След като вчера каза, че трябва да се мисли за либерализиране на режима за тютюнопушенето, днес в парламента тя обяви, че е против връщането стария и по-либерален режим за пушенето на обществени места"VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
niko09 написа:Добре,така е, не беше първоначално ясна, моя грешка, но впоследствие не е в ущърб на държавата както ще е сега, въпреки референдума и ясната позиция на мислещите хора.Кредите които държавата ще изплаща са ясни, сетете се и за глобите, който ще завалят от ЕвропаVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Добре, обясни ми сега ти умния като за малоумни - за какво точно ще ни глоби Европейския съюз, ако почнем да строим АЕЦ Белене.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Добре, обясни ми сега ти умния като за малоумни - за какво точно ще ни глоби Европейския съюз, ако почнем да строим АЕЦ Белене.Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
niko09 написа:kiro_of_the_day написа:Добре, обясни ми сега ти умния като за малоумни - за какво точно ще ни глоби Европейския съюз, ако почнем да строим АЕЦ Белене.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
НЕ. разбирай го, че говорим за АЕЦ БЕЛЕНЕ, това с какво аз съм запознат или не, няма отношение по темата.Ти като вземеш имуществото на някой, той с какви проекти е запознат и ти как го разбираш , от значение ли е или казусът е друг? Така че когато казусът е АЕЦ Белене , коментирай АЕЦ Белене.Ако имаш някаква представа от право,наистина, учено, а не платено, не би ме питал за кои глоби и кое е Европа.Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
niko09 написа:НЕ. разбирай го, че говорим за АЕЦ БЕЛЕНЕ, това с какво аз съм запознат или не, няма отношение по темата.Ти като вземеш имуществото на някой, той с какви проекти е запознат и ти как го разбираш , от значение ли е или казусът е друг? Така че когато казусът е АЕЦ Белене , коментирай АЕЦ Белене.Ако имаш някаква представа от право,наистина, учено, а не платено, не би ме питал за кои глоби и кое е Европа.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
style34 написа:Защото, когато едно нещо е по-лошо от друго, всеки нормален човек би избрал по-доброто. Както и да го гледате, колкото и някои да мразят ГЕРБ, факт е, че са първата партия за 24 години, която печели изборите след като е управлявала. ФАКТ. Партия без политически опит. Опитните ги видяхме не веднъж, ще ги гледаме пак явно...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар