Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Болен явно няма само да ги подмива ами и федерки ще им прави.Някъде пишеше, че днес ходел със засилена охрана, от кого ли го е страх - може някой краен националист, негов привърженик да му направи нещо...Наистина се изгубиха тия дни симпатизантите на А,такаа.
    Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Мда в началото когато плюеше по всички ми хареса неговата реч от трибуната, сега говори врели некипели, но явно има защо, предполагам го прави с цел да е против ГЕРБ да не им се случват на тях нещата, но пък националист да се нареди до ДПС ... това ме подсеща за ония виц, дето един се хвалел, че не пие, не пуши, не псува и по чужди булйки не се заглежда ... и минава една мадама отсреща и тоя вика:е..си м...та, за малко да ми падне фаса в пиенето.Какво да кажем повече типично българска черта - интереса клати феса, това е
      punto HGT

Коментар

... Какво да кажем повече типично българска черта - интереса клати феса, това е
        Мда тая сентеция е ясна и важи за всички политически партии, с тая разлика, че отровенната демагогия с която говорят БСП,ДПС и АТАКА поне за мен е ясно различима. Не искам да бъда прав, но уви ... така се получава на практика.п.п. бе тая мая манолова кой реши, че може да ръководи целиот парламент? и още нещо: някой знаели точният процент от българското общество, с което се приема новото правителство, респективно броят българи с които ще се определя бъдещето на над 7 000 000 българи ?????
        Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
        Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
        http://www.keepfighting.ms

Коментар

"Какво престъпно има в ученическите чанти до учебника до българския език да носите учебник и по майчин език, обърна се от парламентарната трибуна Лютви Местан"После учебник по История на БКП с производни БСП и ДПС и История на България, в която последната страница беше написана днес.Резервирайте си билети...докато е време...А относно сентенцията и Феса, клати интереса също е вярно в момента.Някой колега да каже сега със самочувствие: Аз гласувах за тези хора.
          Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

niko09 написа:
            "Какво престъпно има в ученическите чанти до учебника до българския език да носите учебник и по майчин език, обърна се от парламентарната трибуна Лютви Местан"
            Няма да се учудя ако и ромския език влезе като официален след някоя и друга година, марак че това тяхното не е нито език, нито имат писменост.Сега слушам по радио хоризонт екшъна дето се вихри, до колкото разбирам Воленчо е дал гласа си с цел да не се провали днешното заседание, иначе е против кабинета на Орешарски, но до къде ще се стигне само те си знаят.
            punto HGT

Коментар

didich написа:
              Сега слушам по радио хоризонт екшъна дето се вихри, до колкото разбирам Воленчо е дал гласа си с цел да не се провали днешното заседание, иначе е против кабинета на Орешарски, но до къде ще се стигне само те си знаят.
              Ама ти верно ли?Естествено, че след като е осигурил кворум даже може да си позволи да гласува "Против" кабинета. При него гласуването на кабинета мина и то беше с регистрирането му в залата. Това беше мигът на живота му - от него да зависи правителството и ситуацията в страната.
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Не съм на ясно с повечето неща и си го признавам, сега ако гласуват от тези 121 човека 120 "ЗА" правителството и 1 "Против" /Воленчо/ правителство ще има ли или трябва от общия брой 240 депутата да има 121 "ЗА" правителството ??п.п. слушах Атанасова, много нападателна, чак пожела успех на новия министър, ама с половин уста и с песимизъм, после излезе Воленчо и и го спусна така хубаво
                punto HGT

Коментар

Май току що избраха Орешарски за министър председател, сега спорят, че имало проблем с апаратурата за гласуване, единия бил гласувал "Против", пък му показало "ЗА" , баси смеха.
                  punto HGT

Коментар

Че той цирка си започна още в деня за размисъл.
                    Фиат Панда 1.2 2006година
                    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Новото правителство е факт и мина със 119 гласа "ЗА" и 97 "ПРОТИВ", в момента се заклеват пичовете, че ще крадат най почтенно спазвайки законите на страната, да са ни честити http://www.dnes.bg/politika/2013/05/...p-i-dps.189284
                      punto HGT

Коментар

Председателят: "Повтаряйте суед мен: Закуевам се....", "...куетвения уист, заповядайте..."Ето как е избрано новото правителство:Ред.: крадАт, колега. Няма глагол в бъдеще време, трето лице, множествено число, който да завършва на "-ът". "-ът" е пълен член за съществителни имена в трето лице, единствено число. Ние претендираме, че сме големи българи, но не знаем да пишем на собствения си език, а се чудим защо ни управлява ахмед доган и лютви местан. А лютви знае по-добре български език от 99.999% от населението на България
                        Прикачени файлове

Коментар

ogi28b написа:
                          Председателят: "Повтаряйте суед мен: Закуевам се....", "...куетвения уист, заповядайте..."
                          хахаха, той цирка е пълен отвсякъде.Оги, сори за грешката, но както обичам да казвам българския език е труден и няма да мога да го науча докато съм жив
                          punto HGT

Коментар

Ей, вярно съм голЕм пророк. Тая година започна с театър, сега върви цирк с клоуни, как ли ще завърши п.п. Вече се дочуват разни слухове и по този мой текст :P - "Абе ако се запукат долу Сирийците, ще стане великото преселение 3-та част. Само дето не знам защо ни е оръжие, а не програма за справяне на наплива от бежанци. Тая година ще е интересна " 12.2012

Коментар

Еми айде, честито ви официално. Да разбирам, че възходът започва, тъй като ГЕРБ вече не са на власт? :DВсе пак най-належащите проблеми - пушенето в заведенията и учебника на турски са предложени вече...P.S. Абе как гласуваха 217 като се бяха регистрирали 121?
                              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

честито ви правителство

Честито ви правителствоза хубаво или лошо да видим .Збъркаха се сметките на доста хора .
                                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Working...
                                X