Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Lane Staley написа:
    style34 написа:
    Да де - това казвам и аз. Той само говори и само това може. Сигурен съм, че ако му предложат да стане премиер ще откаже. Най-мразя хора, които знаят как не трябва да е, но не казват как трябва да е, т.е. как да стане.
    Пич, ти доскоро ми изглждаше нормален, но напоследък всякак се опитваш да ми докажеш, че съм се объркАл.Все нещо мразиш, защитаваш някакви хора, които не харесваш, та и ни убеждаваш, че са супер, търсиш дребни заяждания.Опитай се да гледаш позитивно на живота, не е лесно, но е по-приятно.Имаш право да си какъвто си искаш, но само огледай компанията в която си Ако не си забелязал, ти си на един акъл с доайена на форума. Не казвам нищо за начина на мислене на човека, сигурно е прав за себе си. Но когато един човек около 30те мисли по същия начин като човек над 60те, то мен ми се струва, че нещо някъде не е както трябва ...
    Не се напрягай форумен герой че туку виж си пукнал някой капиляр,дишай спокойно и пак си прочети глупостта която си написал умнико.Значи който не мисли като теб е глупак само ти си най-умния и мааш кИбачета у мерца.Ааа само да попитам у кое село ги мааш?Пич казаха ти даже и ти показах има ХАПЧЕТА ЗА ГЛУПОСТ вземи едно белкем се излекуваш,ама то глупост и комплекс не се лекуват. Искрено се забавлявам с теб,някой който другаде не може тук избива комплекси зад клавиатурата браво,бравооооо.

Коментар

http://www.livenews.bg/Brutalen-skandal!-Siderov-naletya-na-boy-na-SKAT-adjiya-i-politsay-(VIDEO)-54003Приятно гледане...Между другото полицая трябва да го уволнят за уронване престижа на МВР.
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Този Сидеров е голям палячо.
        Fiat Tipo
        Corsa b комби !

Коментар

niko09 написа:
          ....
          style34 написа:
          ....
          Момчета, аз се отказвам от този диалог - спрете да се хващате за по една думичка и мислете мащабно!ГЕРБ не направи абсолютно нищо, за да подобри живота на хората, а вие се кланяте на Бойко....

Коментар

ми нормално - наведена глава сабя не я сече дето се вика, всеки е прав за себе си. кой прав, кой пък наведен
            браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

коцев написа:
              ... да те е срам да се наречеш българин като ги гледаш какъв отбор от юнаци сме си избрали .
              Когато отвратените хора не гласуват в парламента влизат отвратителни хора!
              Няма начин да няма начин!

Коментар

Kuku написа:
                niko09 написа:
                ....
                style34 написа:
                ....
                Момчета, аз се отказвам от този диалог - спрете да се хващате за по една думичка и мислете мащабно!ГЕРБ не направи абсолютно нищо, за да подобри живота на хората, а вие се кланяте на Бойко....
                Моя живот се е подорбил в последните 4 години.Вие от името на на много хора ли говорите или само от ваше име!?
                Fiat Tipo
                Corsa b комби !

Коментар

От името на много хора? -Не!Нито форума е някаква публична трибуна, нито аз съм говорител на конкретен електорат Да, от няколко години насам много хора около мен изпитват затруднения по множество въпроси от ежедневието, в това число и аз, все по-силно.Май започваме да тъпчем на едно място в разговора....

Коментар

Kuku написа:
                    niko09 написа:
                    ....
                    style34 написа:
                    ....
                    Айде мисли мащабноКой продаде и приватизира работещи и печеливши предприятия, които по презумция трябва да са държавни , най - малкото , за да са регулатори?А селското стопанство ?Що сравнявате 2005-2009 с 2009-2012 , нали герберите били не знам си к’ви , а Вие два пъти , не може да сравняваш финансово положение, в корено различна икономическа конюнктура ??Кой подписа договори, които нямат клауза за отменяне или прекратяване?Кой затвори блоковете в АЕЦ Козлодуй , без да иска удължаване на срока?Защо искате да променяте конституцията, като 90% от хората не са я чели , отделно че нямат и потенциала да я разберат ?Защо хората не знаят какво е картел и какво е монопол, нали са ЕнтЕлЕгЕнтни хора протестираха?Защо агитки решават съдбата на един народ ?Защо протестиращи се бият помежду си и се разделят ?Защо протестиращи имат различни искания?
                    Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

niko09 написа:
                      Kuku написа:
                      niko09 написа:
                      ....
                      style34 написа:
                      ....
                      Айде мисли мащабноКой продаде и приватизира работещи и печеливши предприятия, които по презумция трябва да са държавни , най - малкото , за да са регулатори?А селското стопанство ?Що сравнявате 2005-2009 с 2009-2012 , нали герберите били не знам си к’ви , а Вие два пъти , не може да сравняваш финансово положение, в корено различна икономическа конюнктура ??Кой подписа договори, които нямат клауза за отменяне или прекратяване?Кой затвори блоковете в АЕЦ Козлодуй , без да иска удължаване на срока?Защо искате да променяте конституцията, като 90% от хората не са я чели , отделно че нямат и потенциала да я разберат ?Защо харата не знаят какво е картел и какво е монопол, нали са ЕнтЕлЕгЕнтни хора протестираха?Защо агитки решават съдбата на един народ ?Защо протестиращи се бият помежду си и се разделят ?Защо протестиращи имат различни искания?
                      Не чакай отговор,аз съм го задавал много пъти тия въпроси но никой не отговаря.Не очаквай от хора които обиждат голяма част от хората във форума и В България да ти каже да предните са големи изроди.Той си държи на партията щот мрази всички други които не споделят неговите възгледи.Другари има и други които не са кОмуняги има и различни хора.

Коментар

nai7 написа:
                        Пич казаха ти даже и ти показах има ХАПЧЕТА ЗА ГЛУПОСТ вземи едно белкем се излекуваш,ама то глупост и комплекс не се лекуват.
                        Вярвам ти за и за хапчетата, и за невъзможността за лечение. Само не разбирам защо си ги предозирал, след като знаеш, че не помагат?
                        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

pecata написа:
                          Kuku написа:
                          niko09 написа:
                          ....
                          style34 написа:
                          ....
                          Моя живот се е подорбил в последните 4 години.Вие от името на на много хора ли говорите или само от ваше име!?
                          Може да е странно за някои, но моят също. Вече като си ходя по родните Шумен и Силистра, не сменям беалетки като се върна. Живея в Надежда и се кефя на Ломско шосе, Кефя се на четирите нови площадки пред блока и около него. Както каза Илкор някъде назаааад в темата, всеки гледа от собствената си камбанария и гледа от кого колко добро е видял.И още нещо, само че за контрабандата на цигари, която се била развихрила при ГЕРБ. Скоро по ТВ-то един споделяше чуждия опит за определяне процента на контрабандните цигари, приложен и у нас. Не се гледало приходи, продажби, производство и т.н. Мне. Отивало се на сметището и от определена квадратура се събират примерно хиляда кутии (празни естествено) от цигари. От тях се гледа колко са с и колко без бандерол. През 2009г. без бандерол били близо 50%. В края на 2012г. - около 15%. Странното беше, че "червените" опоненти на този човек гузно мълчаха и се чудиха как да сменят темата.
                          Stop giving directions, just say "Follow me."
                          Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                          Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

И малко да актуализирам:Защо в 2013 година в България депутат налита да бие журналист?Защо в 2013 година в България депутат налита да бие полицай, това ли е човекът избран от народа?Защо турски депутат от българския парламент , ще съди България, заради глоба за това, че агитира на турски ?Айде дайте да мислим мащабно, ама само на приказки , нали
                            Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

niko09 написа:
                              И малко да актуализирам:Защо в 2013 година в България депутат налита да бие журналист?Защо в 2013 година в България депутат налита да бие полицай, това ли е човекът избран от народа?Защо турски депутат от българския парламент , ще съди България, заради глоба за това, че агитира на турски ?Айде дайте да мислим мащабно, ама само на приказки , нали
                              +1Но както ти каза колегата не търси отговори. Просто ще ти кажат пак - ГЕРБ съсипа всичко, щом ги подкрепяш нещо не си наред.
                              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

niko09 написа:
                                Kuku написа:
                                niko09 написа:
                                ....
                                style34 написа:
                                ....
                                Айде мисли мащабноКой продаде и приватизира работещи и печеливши предприятия, които по презумция трябва да са държавни , най - малкото , за да са регулатори?А селското стопанство ?Що сравнявате 2005-2009 с 2009-2012 , нали герберите били не знам си к’ви , а Вие два пъти , не може да сравняваш финансово положение, в корено различна икономическа конюнктура ??Кой подписа договори, които нямат клауза за отменяне или прекратяване?Кой затвори блоковете в АЕЦ Козлодуй , без да иска удължаване на срока?Защо искате да променяте конституцията, като 90% от хората не са я чели , отделно че нямат и потенциала да я разберат ?Защо хората не знаят какво е картел и какво е монопол, нали са ЕнтЕлЕгЕнтни хора протестираха?Защо агитки решават съдбата на един народ ?Защо протестиращи се бият помежду си и се разделят ?Защо протестиращи имат различни искания?
                                Аз хубаво ще ти отговоря, ама преди това искам да те попитам, ЗАЩО ме причисляваш към група хора, с които нямам НИЩО ОБЩО?!КАК ПО-ЯСНО ДА КАЖА, ЧЕ НЕ СИМПАТИЗИРАМ НА БКП, А МЕ ДРАЗНИ НАГЛОСТТА НА ГЕРБ???Кой НЕ продаде печеливши предприятия? Костов? Царя? Бойко?В селското стопанство нали уж вече се усвояваха много европари?Кои години предпочиташ да сравнявам?Кой, какво направи, за да се подобри финансовото положение?А социалното? А здравното?Какви бяха условията за присъединяване към ЕС?Не знам отговорите на последните 5 въпроса и не ме интересуват, защото нямам нищо общо с тези хора!!!

Коментар

Working...
                                X