Lane Staley написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
Kuku написа:niko09 написа:....style34 написа:....Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
От името на много хора? -Не!Нито форума е някаква публична трибуна, нито аз съм говорител на конкретен електорат Да, от няколко години насам много хора около мен изпитват затруднения по множество въпроси от ежедневието, в това число и аз, все по-силно.Май започваме да тъпчем на едно място в разговора....
Коментар
-
Kuku написа:niko09 написа:....style34 написа:....Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
niko09 написа:Kuku написа:niko09 написа:....style34 написа:....
Коментар
-
nai7 написа:Пич казаха ти даже и ти показах има ХАПЧЕТА ЗА ГЛУПОСТ вземи едно белкем се излекуваш,ама то глупост и комплекс не се лекуват.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
pecata написа:Kuku написа:niko09 написа:....style34 написа:....Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
И малко да актуализирам:Защо в 2013 година в България депутат налита да бие журналист?Защо в 2013 година в България депутат налита да бие полицай, това ли е човекът избран от народа?Защо турски депутат от българския парламент , ще съди България, заради глоба за това, че агитира на турски ?Айде дайте да мислим мащабно, ама само на приказки , налиFiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
niko09 написа:И малко да актуализирам:Защо в 2013 година в България депутат налита да бие журналист?Защо в 2013 година в България депутат налита да бие полицай, това ли е човекът избран от народа?Защо турски депутат от българския парламент , ще съди България, заради глоба за това, че агитира на турски ?Айде дайте да мислим мащабно, ама само на приказки , налиThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
niko09 написа:Kuku написа:niko09 написа:....style34 написа:....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар