Сидеров е една мижитурка. Той не иска да управлява. Той иска да лае. И да лапа. Започна театъра. Напуснаха народното събрание като така всъщност подкрепиха избора за председател на НС. Така ще стане и с правителството. Ето за такава подмолна, тайна коалиция става дума. И който не го вижда е сляп. Ако след този цирк т.нар. националист има все още поддръжници не знам. Те затова всички "ощетени" от нечестния вот не искат нови избори, че пак едни пари трябва да се плащат за пазаруване на цига... ромския вот, а на другите им разбрахме ценностите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Може и такаъв да е, но ми хареса речта, която им спретна. И на посланниците от чуждите държави им надроби хубаво попарата и на всички останали, а насреща само хилещи се мутри, натежали от килограми рушвети и лапачка седящи в незаменимите си удобни кресла ... абе гръм да ги убие всички..punto HGT
Коментар
-
Да де - това казвам и аз. Той само говори и само това може. Сигурен съм, че ако му предложат да стане премиер ще откаже. Най-мразя хора, които знаят как не трябва да е, но не казват как трябва да е, т.е. как да стане.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Да де - това казвам и аз. Той само говори и само това може. Сигурен съм, че ако му предложат да стане премиер ще откаже. Най-мразя хора, които знаят как не трябва да е, но не казват как трябва да е, т.е. как да стане.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Пич, ти доскоро ми изглждаше нормален, но напоследък всякак се опитваш да ми докажеш, че съм се объркАл.Все нещо мразиш, защитаваш някакви хора, които не харесваш, та и ни убеждаваш, че са супер, търсиш дребни заяждания.Опитай се да гледаш позитивно на живота, не е лесно, но е по-приятно.Имаш право да си какъвто си искаш, но само огледай компанията в която си Ако не си забелязал, ти си на един акъл с доайена на форума. Не казвам нищо за начина на мислене на човека, сигурно е прав за себе си. Но когато един човек около 30те мисли по същия начин като човек над 60те, то мен ми се струва, че нещо някъде не е както трябва ...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Да де - това казвам и аз. Той само говори и само това може. Сигурен съм, че ако му предложат да стане премиер ще откаже. Най-мразя хора, които знаят как не трябва да е, но не казват как трябва да е, т.е. как да стане.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
nikolovvd написа:По скоро ще разкаже играта на държавата.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
nikolovvd написа:По скоро ще разкаже играта на държавата.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
nikolovvd написа:По скоро ще разкаже играта на държавата.kiro_of_the_day написа:То понеже БОКО хич не и разказа играта...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Аз виждам само едно.Политиците пак скараха хората.Древните рОмляни са казали:"Разделяй и владей".Българина за 30 години демокрация явно не разбра ,че народа е от едната страна на барикадата.Както са казвали и бабите ни, сит на гладен не вярва.И вместо да плюем тези, дето не харесваме,трябва да накараме тези,които харесваме да свършат нещата,които са обещали.За всяка издънка от тяхна страна протест,за всяко скатаване протест,за всеки опит за манипулация протест.Ние обаче свикнахме да се държим като бройлери,някой да взима решенията вместо нас,да ни пълнят главите с обещания за светло бъдеще и когато свършат с лъжите, ние ги сменяме пак със същите.Защото си мислим,че като махнем едните,другите ще се стреснат видиш ли и ще оправят нещата.Така 30 години.
Коментар
-
Ей , на вас младите ви ври кръвта и тва си е . Видяхте ли колко прав е бил др. Коцев когато ви изнасяше лекции че по комунистическо време всичко беше по мед и масло. На изборите свиреше музика по цял ден , гласуването приключваше към обед и всички бяхме гласували с 99 процента за БКП. И тогава сме си били спестили тия пререкания дето сега се водят тук.Бай Тошо ги събираше един път за два три дни на няколко месеца и пей сърце. А сега да те е срам да се наречеш българин като ги гледаш какъв отбор от юнаци сме си избрали . Не им завиждам на БСП и ДПС в момента , защото като знам каква некастрена сопа ги очаква наесен , та чак ги съжалявам. :D :D :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар