Румен_Хинчев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Дали уговорката предварително не е била такава? Обществени поръчки знаем как се печелят от време оно. ГЕРБ не правят изключение.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Иначе ГЕРБ не крадат... Не бе, не .... В никакъв случай... как!? Само това, което направиха с ВЕИ-тата им стига за няколко поколения напред...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
На сидеров му требе хап! Тоя човек е адски опасен, и дано хората, които са гласували за тоя лумпен и откровенно луд човек не си посипват някой ден главата с пепел!!!Ай честито ни, хич няма да е ченгеджийница и реваншизъм ... дали някой въобще се замисли върху думите, с които е написана депутатскта клетва?! Не знам за вас, но клетвата и след това ХИМНА НА БЪЛГАРИЯ ми въздействаха силно, дано в този момент тези 240 нови лидери също са се почувствали толкова силни и истински в тоя момент!едит: най-важното, което трябва да се приеме е: задължително гласуване на имащите това право!!!!, защото най-голямото престъпление е улицата и лудите да ни управляват, интелигенцията къде е ??? къде са здравомислещите хора, не комунистите демагози, които в момента са най-големите демократи ... като слушам сергей, не ми липсва костов, та лидера на БСП е най-син в момента. навсякъде слушам не искам БСП, ДПС, ГЕРБ, АТАКА ... ми кой ве майна, кой ... бахти тъпнята, ай слушайте го тоя папагал сидеров и сергеяПежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Аз се чудя къде са националистите сега : ...."Местан подчерта, че делото за неговата глоба от 2000 лв. ще стигне до Европейския съд по правата на човека в Страсбург (ЕСПЧ)".......Наказателното постановление е заради водене на предизборна агитация на турски език....""Господин Местан не може да претендира, че просто не е знаел, че агитацията се води само на български език. В България законите са написани на български език и трябва да се изпълняват", каза Марин Кавръков на специалната пресконференция в Сливен. Според него това е първият случай лидер на основна политическа сила да бъде глобен с наказателно постановление."Ние създаваме прецедент, но в закона пише на български език, а не на майчин. Ако беше на майчин, Сергей Станишев трябваше да води предизборните си срещи на украински или на иврит", заяви Марин Кавръков.Къде е Атака сега, къде сте националисти, защо не искате имунитета на феса? Ще съди България, защото трябва да говори на български!!!Това ли е практиката в Европа?А и още от деня:"Няма възможност за увеличаване на минималната работна заплата до края на 2013 г., категоричен бе лидерът на БСП Сергей Станишев...."Станишев не изрази категорично мнение за съдбата на плоския данък при евентуално управление на левицата с подкрепата на ДПС...""В деня за размисъл имаше време за размисъл, категоричен бе лидерът на БСП"И нищо ново под слънцето нали така ?Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
Кво не ми харесва ... не ми харесва някой да ми говори постоянно за това откъде изгрява слънцето, т.е. какви са ми проблемите и кой бил крадец, и кой трябва да влезе в затвора. Все едно слушам движението "орлов мост", няма как 10% от народните представители да вкарат в затвора, който и да било. Те не са тея дето трябва да вкарват в затвора и тая постоянна балалайка до сега що не ги вкара? В същото време да искат да управляват БЪЛГАРИЯ с тотална конфронтация с всички.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Е въпроса "Кой ще ги вкара" никой не си го задава, там е проблема. Те нека си крадат и си строят електроцентрали, ама ако имаше прокурори и съдии в тая държава всичко да е свършило отдавна. Да но "Хюстън имаме проблем", прокурори и съдии не се сменят. Там битува правилото - "по кръвна линия". После избори, БСП,СДС,ГЕРБ,ДПС и т.н., тотален театър и цирк, даже и тук се връзвате и се дърпате като момиченца, чия коса е по-къдрава. Но, каквато държавата, такъв и ФИАТ форума.
Коментар
-
Само да питам Ахмет Доган като е осъден, случайно да е бил в затвора и то по времето на кое управление? Пък и колега ако погледнеш от общото към частното ако всички бяха осъдени, сега нямаше да има СДС,БСП,Атака и т.н, нямаше да има и тази тема във форума, нямаше да водим спор и нямаше държавата да е какъвто е форума.Ама то трябва и акъл....Пак да кажа, трябваше цялото БКП да ги подредят на един стадион и да ги разстрелят и всичко щеше да се оправи, но късно е чадо...не да правим нов бардак със стари к*рвиFiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
Някой гледа ли току що "скандала" пред Народното събрание със Сидеров и един репортер на СКАТ? А и после Сидеров и един полицай? Майко мила, това наистина е болен човек... А полицаят беше толкова жалък, ама толкова много жалък, че направо срам ме хвана! Тоя ще ми пази реда в държавата.Мъка, мъка ...Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Че е си му има нещо не е лъжа, но прави думи каза.Тамън каже нещо на място и после се оака до шията...Ето го видеото с речта:http://ow.ly/leDnJ"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар