Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А, да извинявам се. Ето го малко "побългарено" - http://ydara.com/index.php?option=co...rticle&id=2237

Коментар

Mupo написа:
      А, да извинявам се. Ето го малко "побългарено" - http://ydara.com/index.php?option=co...rticle&id=2237
      Това е напълно ирелевантно с темата и е абсолютен офтопик.
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Бе погледнах стадото, и докато едните блеят "Б-е-е-е", аз реших да поблея с "Й-е-е-е" Поне научих една нова дума, красива и родна Жалко за нея, няма да я ползвам :D

Коментар

коцев написа:
          Уважавам твоето мнение , обаче като стар комуняга си държа на лафа ,че : за криво колело прав път няма .Ех Миро , все едно че ние електората на бат Бойко ще разберем нещо от тоя линк. Twisted Evil
          Баш за това говорим Коцев, че хората харесвали диктатурата на Тато сега харесват тази на Боко. Ако знаеш колко време чаках това самопризнание
          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Истината не е обида и аз не се обиждам. :D
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

dudulia написа:
              коцев написа:
              Kuku написа:
              Бойко не е надробил?????????????????????????????????????????
              Ако имаш направеното по Южната дъга на София и пътя до морето , да това е голяма каша , но я сърбаме с мерак и кеф.
              Кой път до морето? Направено в София, Бургас и СЗ ( понеже след дълги години упраление от други ГЕРБ успяха да спечелят кметските избори там, та решиха да покажат как строят,когато са те на власт)?А останалата част от България? А населението на страната? А бизнеса в страната? Ако направеното от едно правителство се измерва само с една южна дъга( и то не завършена) и един лот от магистрала, то това е пълен срам за това управление. Излезте извън България, вижте как и с какви темпове се строи и тогава има смисъл да говорим дали са направили много,малко или нищо.
              Не защитавам никой. Който и да дойде на власт все тая.НОС думата само си се объркал.Аз предпочитам ако имам САМО една магистрала или САМО една дъга, да я имам.Ако ще САМО едно дърво да има повече го предпочитам.А защо друго правителство не направиха САМО половината от двата пътя?Или викаш те могат САМО това да направят и са решили, че САМО това е недостатъчно в сравнение с пътя в другите държави и са решили САМО да останат старите пътища.
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

В крайна сметка аз това казвам - не отричайте това, което реално е направено. Аз живея в София от 11 години. От Ямбол съм. До скоро нямаше магистрала Стара Загора - Ямбол. Тази отсечка беше доста неприятна за пътуване и много опасна заради псевдо състезатели и скапаняци с тирове. Аз лично съм се измъквал на косъм от може би най-лошото не веднъж. Е като е толкова лесно и нищо работа защо никой не го направи? За пътя около петолъчката и летния ад да говорим ли? Е добре де, нищо не било. Е що не го направи никой досега? Че това някой дава ли си сметка, че са реално спасени животи, освен спестените разходи, които са милиони годишно?
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                  В крайна сметка аз това казвам - не отричайте това, което реално е направено. Аз живея в София от 11 години. От Ямбол съм. До скоро нямаше магистрала Стара Загора - Ямбол. Тази отсечка беше доста неприятна за пътуване и много опасна заради псевдо състезатели и скапаняци с тирове. Аз лично съм се измъквал на косъм от може би най-лошото не веднъж. Е като е толкова лесно и нищо работа защо никой не го направи? За пътя около петолъчката и летния ад да говорим ли? Е добре де, нищо не било. Е що не го направи никой досега? Че това някой дава ли си сметка, че са реално спасени животи, освен спестените разходи, които са милиони годишно?
                  Така е, но като пътуваш от толкова години - спомни си преди 11 години до къде стигаше магистралата, къде стигаше до преди 3 години и къде стига сега.Да се твърди, че видите ли, само Бойко бил строил магистрали е нелепо и смешно.Не защитавам никой друг от управляващите - всички са един дол дренки, но нека сме реалисти.Иначе - жална й майка на България с управлението, което се задава.

Коментар

style34 написа:
                    Членове сме на ЕС от 2007г. ГЕРБ бяха на власт от средата на 2009 до началото на 2013г. Отсечката СЗ - Ямбол я направиха до голяма степен с помощта на средствата от ЕС и част от бюджета, като за сметка на това орязаха много други пера, "национализираха" допълнителното здравно осигуряване и т.н. Иначе казано, ако не бяхме членове на ЕС отсечката до Ямбол щеше да е още на етап проект най-вероятно. А какво се случи с отсечката Ямбол- Карнобат? Боко и Ко. се пъчеха,че февруари ще бъде пусната. Може да съм пропуснал този момент на пускане,но до колкото ми е известно все още не е. Никой не отрича ползите от изграждането на инфраструктората в страната, но въпросът е на каква цена? На цената на глад и мизерия? Когато ти нямаш пари да си сложиш бензин в таратайката, защото караме такива, какво ме топли мен и масата от хора, че има магистрала от София до Ямбол?Да могат софийските мутри да карат с 200 и да стигат за 2ч. до морето. Това да има нормални пътища, отговарящи на натовареноста на движението е задължително за всяка една страна и повярвай ми няма министър председател или президент, в която и да е нормална страна, който да се хвали,че са построили отсечка от магистрала. За 6 години прекарани в Германия не съм чул нито един път Меркел или Шрьодер да са рязали лентички на магистрала или да се хвалят с това,а за този период в Германия са построени и разширени стотици км пътища. Не знам каква е причината да си останал в София, но предполагам е заради по-добро заплащане и повече възможности за развитие. Това е демографски проблем. София не е България ( надявам се да не обидя софиянци). Да, столица е, но хората от видинско и странджа изобщо не ги топлят южни дъги и магистрали,защото нямат работа, нямат доходи и мизерстват. Не знам на теб колко ти пука за останалите, но на мен не ми е приятно като гледам мои приятели и съученици как не могат да си намерят работа, не защото не са образовани или са мързеливи, или пък не търсят.

Коментар

style34 написа:
                      Виж сега брат смисъла да спориш със членове на партията столетница е все едно да говориш със стена,даже тя би те разбрала.Тук говорим за години назад когато беше рай за крадците на предприятия а те са много,продадени за жълти стотинки от СДС,БСП,НДСВ.Какво открадна Бойко питам аз?БТКа ли?БДЖ ли?БулгарТабак ли?Тока и той във какви ръце замина и кога?Задаваш въпроси ама отговор не получаваш.От тогава се крие разковничето на проблемите ни,всеки ни го слага.А ние се джавкаме като луди.Няма как да станат тези фантастични 250 000 работни места.Къде?Кога?Как?Какво ще правим и на кого ще го продаваме това нещо дето ще го правим?Преди на кого продавахме на соц лагера,къде е сега този соц лагер няма го,само че има китайци много китайци.Няма как да станат тези фантастични 250.000 работни места баси и лъжеца е тоя гей.

Коментар

Ето ви една интересна гледна точка на нещата, върху която си струва да помислят сляпо вярващите: http://tv7.bg/predavaneto//video/?id=9749344

Коментар

nai7 написа:
                          Какво открадна Бойко питам аз?
                          Ти за фирма ИПОН чувал ли си?Знаеш ли колко предприятия охраняваше преди да стане ББ премиер, и колко - след това?А за Цветелина Радославова чувал ли си?Къде беше, каква беше, и къде е сега?През чия банка преминаваха всички плащания към бюджета по едно време?Бъди сигурен, че тия са смъкнали повече пари, отколкото могат да се вземат от продажбата на няколко задлъжнели предприятия.ВСИЧКИ крадат, по един или друг начин.

Коментар

Immortal написа:
                            nai7 написа:
                            Какво открадна Бойко питам аз?
                            Ти за фирма ИПОН чувал ли си?Знаеш ли колко предприятия охраняваше преди да стане ББ премиер, и колко - след това?А за Цветелина Радославова чувал ли си?Къде беше, каква беше, и къде е сега?През чия банка преминаваха всички плащания към бюджета по едно време?Бъди сигурен, че тия са смъкнали повече пари, отколкото могат да се вземат от продажбата на няколко задлъжнели предприятия.ВСИЧКИ крадат, по един или друг начин.
                            Че е краднал спор няма,но сравнение със това което се изкраде през всичките тези години не е толкова много не мислиш ли?

Коментар

style34 написа:
                              slonikon написа:
                              абе, на мен винаги ми е било интересно, тия, дето наричате инакомислещите "гербомразци" (ГЕРБ-хейтъри :D ), себе си как се наричате? щот тъкмо бях решил, че трябва да сте "герболюбци" (демек ГЕРБ-лавери) и сега чета, че се чувствате "гербонаймалконехаресвачи" (ГЕРБ - лессдонтлайкъри).
                              Доста безмислен пост. Айде малко да вдигнеш нивото де. И първата буква в изреченията е главна. Да си знаеш само.
                              доста безмислен пост, като изключим граматичната забележка.
                              браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Аз пак да отбележа - съгласен съм с Имортал - всички крадат и положението е безнадеждно и в краткосрочен и в дългосрочен план. Но с управлението, което се задава нещата са просто трагични.

Коментар

Working...
                                X