Lane Staley написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
-
абе, на мен винаги ми е било интересно, тия, дето наричате инакомислещите "гербомразци" (ГЕРБ-хейтъри :D ), себе си как се наричате? щот тъкмо бях решил, че трябва да сте "герболюбци" (демек ГЕРБ-лавери) и сега чета, че се чувствате "гербонаймалконехаресвачи" (ГЕРБ - лессдонтлайкъри).браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
slonikon написа:абе, на мен винаги ми е било интересно, тия, дето наричате инакомислещите "гербомразци" (ГЕРБ-хейтъри :D ), себе си как се наричате? щот тъкмо бях решил, че трябва да сте "герболюбци" (демек ГЕРБ-лавери) и сега чета, че се чувствате "гербонаймалконехаресвачи" (ГЕРБ - лессдонтлайкъри).The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
коцев написа:Той не можа нищо да надроби ,та да има какво да сърбаме .VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Кой път до морето? Направено в София, Бургас и СЗ ( понеже след дълги години упраление от други ГЕРБ успяха да спечелят кметските избори там, та решиха да покажат как строят,когато са те на власт)?А останалата част от България? А населението на страната? А бизнеса в страната? Ако направеното от едно правителство се измерва само с една южна дъга( и то не завършена) и един лот от магистрала, то това е пълен срам за това управление. Излезте извън България, вижте как и с какви темпове се строи и тогава има смисъл да говорим дали са направили много,малко или нищо.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Между другото познати от Бургас казват, че градът е преобразен. Кметът е от ГЕРБ. Триглавата ламя във време на световен икономически възход и един лот не построиха от магистралата... Пак старата песен на нов глас. Пак да попитам - какво очаквате във времена на световна криза, когато цели държави са пред фалит? Бойко и неговите 4 години управление ли ни докараха дотук?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Между другото познати от Бургас казват, че градът е преобразен. Кметът е от ГЕРБ. Триглавата ламя във време на световен икономически възход и един лот не построиха от магистралата... Пак старата песен на нов глас. Пак да попитам - какво очаквате във времена на световна криза, когато цели държави са пред фалит? Бойко и неговите 4 години управление ли ни докараха дотук?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Малее, още ли продължавате дразгите си на най-безмислената тема, на втората по възраст професия . Хайде нещо по така, повод за гордост - http://www.nytimes.com/2009/12/01/sc...pagewanted=all . Дерзайте
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар