Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

То между циганин и ром също има разлика ....
    Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

коцев написа:
      Искам едно уточнение да направя. Има болшая разлика от комунисти и от социалисти. Тъй че когато пишете за Станишев казвайте за социалистите.Комунистите бяха съвсем други хора .
      Не БСП, а "Коалиция за България" е участникът в изборите. Кратка справка показва, че в нея не е само Социалистическата, а и Комунистическата партия на България. "Същия Илия - с нова паралия!" Лошо е, че тези камуфлажни смени на името заблуждават хората, че Партията се е реформирала, както непрекъснато им внушават.Коалиция за България:Българска социалистическа партияДвижение за социален хуманизъмБългарски социалдемократиПартия РомаКомунистическа партия на БългарияБългарски земеделски народен съюз Александър СтамболийскиНова ЗораЕвропейска сигурност и интеграция
      niko09 написа:
      То между циганин и ром също има разлика ....
      И Партия Рома е в тази коалиция. После, що не си плащали, ромите, сметките по Сергейчово време. Ами "плаща" ги той, с нашите пари, за подкрепата им.Ред. Без заяждане, а от чисто любопитство, искам да ви питам: Някой от вас познава ли, поне, лидерите на партиите и движенията в тази коалиция? Лично аз - не! А ако се яви БСП самостоятелно на изборите колко ли процента ще спечели?

Коментар

пак толкова. то бсп си е една хидра. рано или късно и дпс ще се включат в КБ и ще си имаме универсална политическа партия, обединяваща леви, десни, горни, долни, розови и пенбени!а иначе на тия избори наште хора бяха: 45.ПП Съюз на комунистите в България. сега ме е яд, че не си гласувах за тях, ама малко надцених лидерите :D
        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Ще ми бъде много интересно ако БСП и ДПС направят кабинет /с подкрепата на Атака/, дали най големия хидрогеолог и крадец Доганчо няма да се завърне на бял кон и да падне пак голямото лапане, трябваше на оная пресконференцията да се случат нещата ама на .... нема късмет тая държава.
          punto HGT

Коментар

Мен ми е по - интересно дали тогава някой ще излезе да протестира,агитките дали ще излязат да се бият с полицията, дали някой движение ще организира шествие или просто няма да има кой да им плати този път.Отново памет къса българска ще надделее.А доган няма да ме учуди ако се завърне, поредното доказателство, те коалициите са способни на много.
            Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

До тук не намерих правилен отговор как тия 350 000 бюлетини на практика можеха да влезнат в действие? Вчера сутринта един водач на листа от МВРО се оплака че нямало неговия глас във списъка . Ами нали в тая секция е имало представител на неговата организация ? Къде е спал по време на броенето ? Ами нали опозицията има повече представители във всяка една секция ? И как така след преброяване на бюлетините и издаване на протокола могат да се извадят от чувала редовно пуснати бюлетини и на тяхно място да бъдат сложени тия подправените и да се подправи протокола ? Ето това трябваше вчера да обясни Цацаров ,а не че имало повече напечатани бюлетини .Също трябваше да обясни как при 7 милиона население на България има 6 милиона и осемстотин хиляди в списъците за гласуване ?Въобще от цялата помия пак нищо няма да излезе .
              Фиат Панда 1.2 2006година
              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

По принцип може да се започне от събиране и изземване на доказателства, защото това вчера беше пълен цирк с журналисти поемни лица, да отварят бюлетини на прес конференция,има си закон методи и те не са включват прес конференция като токова място. Следващия момент, в който всичко се обезмисли е, че ако прокуратурата е нарушила изборния закон, след като е оповестила случая в деня на размисъл, няма как доказателствата им, процеса и всичките им действия или бездействия да са законни.И последно може прокуратурата да си говори каквото иска, да си събира каквото иска, но в крайна сметка СЪДЪТ определя кое е законно и кое не, въз основа на доказателства , само че законно събрани Това е положението в България
                Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Тая помиярка Мая Манолова що не отговори на въпроса кога е получила сигнала за тия бюлетини? Такава компроматна война и то само от страна на БСП. Но то това им е същността. Ама и ГЕРБ кви са прости. Подслушват всички, а не извадиха един компромат. Ама то е сигурно, защото другаря Станишев говори само и единствено за благото на държавата и няма как да бъде злепоставен...
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Гледайки и слушайки току що завършилата прес конференция на ГЕРБ смея да твърдя че Бойко отново им плю в сурата на останалите партии. :D :D
                    Фиат Панда 1.2 2006година
                    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                      Гледайки и слушайки току що завършилата прес конференция на ГЕРБ смея да твърдя че Бойко отново им плю в сурата на останалите партии. :D :D
                      Гледайки и слушайки току що завършилата прес конференция на ГЕРБ смея да твърдя, че Бойко отново показа само своята безочливост и некомпетентност, що се отнася за пускането на жалба за касирането на изборите.
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Така е! Ще трябва да чака другата седмица, когато се свика 42-рото НС.Чл. 150. алинея (1) от Конституцията на РБ - "Конституционният съд действа по инициатива най-малко на една пета от народните представители, президента, Министерския съвет, Върховния касационен съд, Върховния административен съд и главния прокурор. Спорове за компетентност по т. 3 на ал. 1 от предходния член могат да се повдигат и от общинските съвети."
                        Няма начин да няма начин!

Коментар

Не му трябва. Аз ако съм бих подкрепил кабинета. След 3-4 месеца сам ще падне. Всички мрънкаха, че изборите са нагласени, само ГЕРБ иска касиране. Всички мрънкаха, че са подслушвани, само записи на ГЕРБ...
                          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

И не само това.Недопустимо е подаването на жалба за отмяна/касиране на изборите като цяло.
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

бе не знам кой крив, кой прав, ама аз прочетох, че Генерала е наредил хората да гласуват за повече партии, че не било убуу само с 4 в парламента.тъй че се надявам хардлайнерите да го послушат и тоя път и на следващите избори да гласуват за някой друг! например може за тия : 45.ПП Съюз на комунистите в България , щото и те твърдят че са от старите комунисти. дет се вика с бат ви бойко рамо до рамо са бранили бай Тошо от диверсантите
                              браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

style34 написа:
                                Не му трябва. Аз ако съм бих подкрепил кабинета. След 3-4 месеца сам ще падне. Всички мрънкаха, че изборите са нагласени, само ГЕРБ иска касиране. Всички мрънкаха, че са подслушвани, само записи на ГЕРБ...
                                Точно, много е странно... Замислям се, коя друга партия е печелила повече гласове от другите на поредни избори?Ясно, че всички крадат с две ръце и с краката си помагат, но след почти всички досега не остава абсолютно нищо съградено.
                                The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                                Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                                Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Working...
                                X