Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А замислихте ли се, защо по бордовете на ГЕРБ на тези избори нямаше лица на политици? Кой да сложат?
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Някой с много грим и крива усмивка??? Да не би да ти харесват тези, окичени с мазни политици?
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Ами модерна Партия са и не копират нищо от старите изтъркани партии. Кунева като и се вееше прическата от всеки ъгъл на плакати пък кво стана ???
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Чисто маркетингово.Ако ще и котеце да сложат, снимката носи доверие към написаното, но като се позамислиш, на кой лицето да сложат?Сите са си за затвора.Добре че БСП-то не сложиха Стефан Данаилов за лидер на партията, че разликата във вота щеше да е голяма...
          "Без сърца, сме просто машини"
          Toyota Prius 1.5 Hybrid
          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Радвам се, че има така трезво мислещи хора, наистина в момент когато комунисти се канят да ни направят сюнет, определено образът на бюлетина, Костов, Витков и субсидиите , са едни изключително екзистенциални и настоящи проблеми.
            Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Е аз не мога да разбера какво искате. ГЕРБ долу, ГЕРБ долу, сега и комунистите не искате. Няма угодия.
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Искаме нормална държава!

Коментар

Че кво и е на тая? Всичко си има - подлсушване, полицейщина, шуробаджанащина, батко, братко, Бишо-мирата, обръчи от фирми, мутри, черен джиб с предимство, директор на агенция с фалшива диплома, магистрали с кратък период на полуразпад, хотели по плажовете, бумащина, бюрокрация, лоша социално-осигурителна система... какво ти липсва? Даже сега ще има и два пъти избори в една година, което по принцип не се случва често. // ...ГЕРБ долу, сега и комунистите не искате... - Каква е разликата, всъщност?

Коментар

Kuku написа:
                    Искаме нормална държава!
                    Е, това звучи доста ... не конкретно. Държавата последните деситилетия не е била нормална, няма и да стане според мен никога.
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Той колегата , защото иска нормална държава и за това отиде да подкрепи БСП....69 години се борят срещу комунизъм и накрая 1млн си го избраха пак...нямам думи наистина примери за болестно състояние.Никога няма да има нормална държава, защото са нужни нормани граждани...България, младите българи, не се нуждаят от неадекватно и закостеняло мислещо общество, живеещо преди 89 и подкрепящо някого по презумция, неспособно да възприема ясна представя за обкръжяващия го свят и нямащо представа за бъдещето
                      Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Абе плюете по комунистите, но може ли някой да ми обясни кое в тяхното управление беше по-лошо от управлението на ГЕРБ?Ама без едри лафове, като "ГЕРБ бръкнаха в някои рани" а с конкретика? Щот досега никой не е казал 2 неща свършени от ГЕРБ, които да са повлияли в положителна посока?А комунистите, колкото и да не ги обичам, направиха най-некомунистическото нещо в икономиката ни от приватизацията насам - плосък данък.
                        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Две неща - пуснаха спрените еврофондовете и довършиха Дунав мост 2 -ще кажете кое му е важното на моста - намира се в най-западналия район на Европа....
                          Fiat Punto 1.1-Синята птица
                          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Я сега ти ми обясни каква е разликата между БКП-БСП-ГЕРБ-СДС-ДПС и т.н.? То тоя въпрос е по-важният, а не наименованието на сбирщината идиоти събрали се под три или четирибуквени означения. Пак ще "постотя" - България в момента не може да се самоуправлява !!! ФАКТ !!! За момента, като изключим военно присъствие, единственият изход е протекторат за 10-15 год. Нито демокрация, нито комунизъм, нито социализъм, нито монархия, може да вирее тук. Превърнали сме се в стадо. Оня те псува оттук, друг оттам. Проблема е във всеки един от нас. Не разбирам как хората още не могат да го проумеят, че даже и спорят кой бил прав, кой бил крив, кой управлявал добре, кой зле.

Коментар

donnna написа:
                              Две неща - пуснаха спрените еврофондовете и довършиха Дунав мост 2 -ще кажете кое му е важното на моста - намира се в най-западналия район на Европа....
                              Еврофондовете: http://www.mediapool.bg/%D0%B5%D0%B2...htmlДунав Мост:http://www.danubebridge2.com/historybg.php Нека се опитаме да говорим сериозно, без клишета. Абсолютно съм убеден, че ако човек тръгне да си избира компютър или кола ще провери 50 сайта, ще прочете ХХХ мнения, защо тогава при избор на управляващи не го прави, а вярва на клишета? Мен не ми се иска да установя, че някой е пропилял 3,5 години от живота ми, но за съжаление е така.И странно, може би най-свястното нещо направено от ГЕРБ ще се окаже, че е направено по погрешка - изборът на Главен прокурор. Бях много резервиран, но поне досега ми прави положително впечатление.
                              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

То пък един главен прокурор ама нейсе .
                                Фиат Панда 1.2 2006година
                                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Working...
                                X