Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Според СерГей (а и според доста хора от форума) много били напуснали БГ, отвратени от политиката на ГЕРБ. Странно защо тогава гласуват в чужбина по този начин:"Според ЦИК най-много гласове от сънародниците ни зад граница са спечелили Движението за права и свободи - 41,30% (ясно защо), и ГЕРБ - 24, 52%.На трето място са Коалиция "Център - свобода и достойнство" със 7,41%, на четвърто - Коалиция за България с 5,85%, а на пето - "Движение Бълария на гражданите" с 3,31%.Следват "Атака" с 3,25%, ДСБ с 3,05%, Зелените с 1,92%, НФСБ с 1,68% и "Глас народен" на шоумена Светльо Витков с 1,07%."
    Stop giving directions, just say "Follow me."
    Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
    Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Процентите от чужбина наистина са интересни, освен за ДПС естествено. Айде тука сме останали "лошия материал", ама там нали уж са по-умните българи, така наречените изтекли мозъци?!
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Ми сигурно са им изтекли мозъците, за тва така

Коментар

:D тва беше добро.според мен причината е, че например вече не са длъжни да плащат здравни вноски: http://www.bulgarianembassy-london.o...=298което си е правилно отвсякъде, де, а и сигурно насажда мислене, че най-накрая някое правителство е помислило за теб. изобщо бат бойко от началото на мандата си обгрижва "по-добрия матрял". за какво му е, идея си нямам.
          браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

И преди съм го казвал тук, че БСП са БКП-2, ДПС-БКП-3, ГЕРБ-БКП-6, просто снощи го чух казано по много подходящ начин:"Бившата БКП вкара 4 партии в новия Парламент".И като ми заговорят, че Боко не бил крал... Леле майко! На втория месец /дали беше и втория/ даде концесията за винетките на Цветелина...И като се почна...
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

И започнаха тъмните векове
              FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

Относно краденето, навсякъде се краде. Въпроса е с колко. Нашите остави че се забравят, ама и срам нямат като ги хванат, а и законите не важат много. Е това е проблема.
                00' Bravo 105 JTD

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                  И преди съм го казвал тук, че БСП са БКП-2, ДПС-БКП-3, ГЕРБ-БКП-6, просто снощи го чух казано по много подходящ начин:"Бившата БКП вкара 4 партии в новия Парламент".И като ми заговорят, че Боко не бил крал... Леле майко! На втория месец /дали беше и втория/ даде концесията за винетките на Цветелина...И като се почна...
                  Абе като видяхме и Костов и сините какви ги свършиха.... даже субсидия няма да получават - загинаха геройски. И за това не е виновен кой да е, а Костов, щото до колкото си спомням, той ги разцепи и след това нищо не беше същото.Що не кажеш нещо умно, ми повтаряш от нета кой какво написал или ти ги пишеш там?
                  Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Това което стана с Костов беше абсолютно логично. Не може в рамките на 12 години синята идея да не може да се реформира по някакъв начин. След Виденов, когато всички мислехме, че това е края на БСП какво стана - партията се реформира, нови лица, коалиция и ето днес резултата. Въпреки батко и братко, Галеви, Сумисти, евросанкции, вътрешни борби, заменки, Топлота, държава в държавата на Р. Овч, пикаещите по фонтани и прочие след 4 години са на път отново да се върнат във властта. Какво направи Костов ? Като орел, рак и щука - всеки на някъде дърпа и къса от синята идея и се обявява за все по-син и син, така и не чуха, и не разбраха поддръжниците си. А мисля, че на 12-ти май ако имаше синя коалиция за България щяха да имат доста места в парламента.
                    Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

субсидия ще получи дори и Витков, а Костов ще вземе близо 2млн лв. годишна субсидия - мисля че бива като пенсия
                      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                        субсидия ще получи дори и Витков, а Костов ще вземе близо 2млн лв. годишна субсидия - мисля че бива като пенсия
                        Няма да вземе, затова от сините от няколко дни се плюнчат за нови избори
                        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Ей бре, Витков ще вземе 578х.лв. субсидия а д-ря Костов близо два милиона, всички над 1.5 процента събран вот ще взимат субсидия.
                          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Дано новия Парламент реши да ги намали драстично тия субсидии и спечели точки пред народа .
                            Фиат Панда 1.2 2006година
                            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

S_BANKOV написа:
                              Ей бре, Витков ще вземе 578х.лв. субсидия а д-ря Костов близо два милиона, всички над 1.5 процента събран вот ще взимат субсидия.
                              Костов е спечелил тези проценти в коалиция ... няма субсидия за него!
                              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

ele написа:
                                ... и Костов и сините какви ги свършиха.... даже субсидия няма да получават - загинаха геройски. И за това не е виновен кой да е, а Костов, щото до колкото си спомням, той ги разцепи и след това нищо не беше същото. ...
                                Абсолютно вярно и точно, даже се бе разсърдил след 2001, а трябваше да постъпи другояче!!! От там нататък започна краха ... .Същото може да се случи и с ГЕРБ?! Т.е. схемата с манипулацията на първосигналните мозъци е работеща и днес.
                                Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                                Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                                http://www.keepfighting.ms

Коментар

Working...
                                X