Според СерГей (а и според доста хора от форума) много били напуснали БГ, отвратени от политиката на ГЕРБ. Странно защо тогава гласуват в чужбина по този начин:"Според ЦИК най-много гласове от сънародниците ни зад граница са спечелили Движението за права и свободи - 41,30% (ясно защо), и ГЕРБ - 24, 52%.На трето място са Коалиция "Център - свобода и достойнство" със 7,41%, на четвърто - Коалиция за България с 5,85%, а на пето - "Движение Бълария на гражданите" с 3,31%.Следват "Атака" с 3,25%, ДСБ с 3,05%, Зелените с 1,92%, НФСБ с 1,68% и "Глас народен" на шоумена Светльо Витков с 1,07%."
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
:D тва беше добро.според мен причината е, че например вече не са длъжни да плащат здравни вноски: http://www.bulgarianembassy-london.o...=298което си е правилно отвсякъде, де, а и сигурно насажда мислене, че най-накрая някое правителство е помислило за теб. изобщо бат бойко от началото на мандата си обгрижва "по-добрия матрял". за какво му е, идея си нямам.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
И преди съм го казвал тук, че БСП са БКП-2, ДПС-БКП-3, ГЕРБ-БКП-6, просто снощи го чух казано по много подходящ начин:"Бившата БКП вкара 4 партии в новия Парламент".И като ми заговорят, че Боко не бил крал... Леле майко! На втория месец /дали беше и втория/ даде концесията за винетките на Цветелина...И като се почна...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:И преди съм го казвал тук, че БСП са БКП-2, ДПС-БКП-3, ГЕРБ-БКП-6, просто снощи го чух казано по много подходящ начин:"Бившата БКП вкара 4 партии в новия Парламент".И като ми заговорят, че Боко не бил крал... Леле майко! На втория месец /дали беше и втория/ даде концесията за винетките на Цветелина...И като се почна...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Това което стана с Костов беше абсолютно логично. Не може в рамките на 12 години синята идея да не може да се реформира по някакъв начин. След Виденов, когато всички мислехме, че това е края на БСП какво стана - партията се реформира, нови лица, коалиция и ето днес резултата. Въпреки батко и братко, Галеви, Сумисти, евросанкции, вътрешни борби, заменки, Топлота, държава в държавата на Р. Овч, пикаещите по фонтани и прочие след 4 години са на път отново да се върнат във властта. Какво направи Костов ? Като орел, рак и щука - всеки на някъде дърпа и къса от синята идея и се обявява за все по-син и син, така и не чуха, и не разбраха поддръжниците си. А мисля, че на 12-ти май ако имаше синя коалиция за България щяха да имат доста места в парламента.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Ей бре, Витков ще вземе 578х.лв. субсидия а д-ря Костов близо два милиона, всички над 1.5 процента събран вот ще взимат субсидия.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
ele написа:... и Костов и сините какви ги свършиха.... даже субсидия няма да получават - загинаха геройски. И за това не е виновен кой да е, а Костов, щото до колкото си спомням, той ги разцепи и след това нищо не беше същото. ...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар