Станишев завалията, явно пак няма да си купи еднопосочен билет, крайно време е някой друг да го направи.Не знам що за човек трябва да си, за да идеш и да си дадеш гласа за него, макар че това е доста показателно , защо сме в това положение и защо скоро няма да се оправим.Време е едната част от подкрепящите комунистите да се запалите, а на останалата част просто здравната каса да ви спре лекарствата...България, младите българи, не се нуждаят от 1 млн неадекватно и закостеняло мислещо общество, живеещо преди 89 и подкрепящо някого по презумция, неспособно да възприема ясна представя за обкръжяващия го свят и време и живеещо изцяло от труда на младите хора.Крайно време е да разбере, че Европа не обича и не харесва комунисти дали задниците си на Русия, още повече ехидни измекяри като Съргей, а за да дойдат пари от някъде те ще бъдат от Европа.Само че с правителство от комунисти и турци, които веднъж бяха отрязани там, няма как да дойдат пари.Халал да ви е....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
коцев написа:Някой може ли да ми обясни с прости думи как намерените 350 000 бюлетини биха могли да влезнат в действие след като в секцията за гласуване е фрашкано от застъпници и наблюдаващи ? Практически да бъдат попълнени от шепа хора и подменени в секциите е невъзможно . После едно нещо знае ли се повече от един, двама вече не е тайна и бързо излиза на бял свят .
Коментар
-
Immortal написа:Явно на хората, които работят и създават страната им е писнало от политици.Както и на мен, между другото.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
donnna написа:Дидо, те младите бяха на Депеш мод....I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
От всичката дандания най после Иван Костов подал оставка днеска. Куневата и тя отиде в небитието . На барикадата останаха Станишката ,Доган и Бойко . Сега Бойко ще има даде пак власта на тия двамата непрокопсаника и наесен тълпата ще ги отнесе и прати при Костов . И какво остава по нататък ? Пак бати Бойко да се яви на бял кон и като Крали Марко ще ги измете от политическата сцена .
Коментар
-
Това няма никакво значение. Важното е да се пусне бомбата "350 000 фалшиви бюлетини на ГЕРБ". От там нататък целта е постигната. Чакам да споделите одобрявате ли бъдещата коалицийка, не ли...А, и Станишев не спря да плюе по служебното правителство. Добре бе плужек нещастен, ти що не взе властта преди два месеца като ти я даваха?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Аз мисля вече да си пусна обява в голям всекидневник, че съм специализиран ясновидец . Просто много ми се събраха предположения, при това все верни. Тия бюлетини ги оставете, че не се знае кой ги е поръчал, само се знае че са напечатани. Целият театър, беше този път много зле подготвен и представен. Все повече започвам да обичам една японска поговорка - "Ако вярваш на всичко, което прочетеш, по-добре не чети". Жалкото, е че голяма част от населението ни вече, не може и да чете. За мислене, въобще и не говорим. Аз съм предоволен от изборите, ясновидството е новото ми амплоа, стига с тая физика
Коментар
-
Kuku написа:Без значение от коалицията, дали БСП или ГЕРБ - все си е комунистически строй.Най-лошото от така създалата се ситуация е, че няма дясно в парламента!Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар