Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Станишев завалията, явно пак няма да си купи еднопосочен билет, крайно време е някой друг да го направи.Не знам що за човек трябва да си, за да идеш и да си дадеш гласа за него, макар че това е доста показателно , защо сме в това положение и защо скоро няма да се оправим.Време е едната част от подкрепящите комунистите да се запалите, а на останалата част просто здравната каса да ви спре лекарствата...България, младите българи, не се нуждаят от 1 млн неадекватно и закостеняло мислещо общество, живеещо преди 89 и подкрепящо някого по презумция, неспособно да възприема ясна представя за обкръжяващия го свят и време и живеещо изцяло от труда на младите хора.Крайно време е да разбере, че Европа не обича и не харесва комунисти дали задниците си на Русия, още повече ехидни измекяри като Съргей, а за да дойдат пари от някъде те ще бъдат от Европа.Само че с правителство от комунисти и турци, които веднъж бяха отрязани там, няма как да дойдат пари.Халал да ви е....
    Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

коцев написа:
      Някой може ли да ми обясни с прости думи как намерените 350 000 бюлетини биха могли да влезнат в действие след като в секцията за гласуване е фрашкано от застъпници и наблюдаващи ? Практически да бъдат попълнени от шепа хора и подменени в секциите е невъзможно . После едно нещо знае ли се повече от един, двама вече не е тайна и бързо излиза на бял свят .
      Кой е казал, че подмяната би станала в секциите?Забрави ли как се разнасяха едни чували с бюлетини на предните избори?А как се загубиха и после правиха наново протоколи от СИК-ове? Подисваха ги само председаелите на СИК-овете...Не че това би променило нещо кой знае какво де, но не е невъзможно.Иначе и аз бях застъпник, наблюдавах целия изборен процес. Направи ми впечатление, че през целия ден гласуваха основно възрастни хора. Не видях да гласуват много млади хора, дори и хора на моята възраст много не видях.Това в Младост 4 в София.Явно на хората, които работят и създават страната им е писнало от политици.Както и на мен, между другото.

Коментар

Immortal написа:
        Явно на хората, които работят и създават страната им е писнало от политици.Както и на мен, между другото.
        Самата истина, тука и Господ и светия синод да спечелят изборите все тая, няма управия.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

niko09 написа:
          ....
          Аз плюх ГЕРБ и продължавам да ги плюя, дори и само заради просташки-наглото държание на тъпата мутра и обкръжението му - това е достатъчно да ме отврати от цялата партия.Отделно, че осраха всичко, до което се докоснаха!!!

Коментар

Дидо, те младите бяха на Депеш мод....
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
              Дидо, те младите бяха на Депеш мод....
              Определено е по-добрият начин да изкараш неделята ...П.П. Изумителното, поне за мен, е че 70 % от хората, които гласуваха, не гласуваха "за", а "против" ... и не знаеха водачета на листите по места!Гласуваха "против турците и комунистите" ...
              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

От всичката дандания най после Иван Костов подал оставка днеска. Куневата и тя отиде в небитието . На барикадата останаха Станишката ,Доган и Бойко . Сега Бойко ще има даде пак власта на тия двамата непрокопсаника и наесен тълпата ще ги отнесе и прати при Костов . И какво остава по нататък ? Пак бати Бойко да се яви на бял кон и като Крали Марко ще ги измете от политическата сцена .
                Фиат Панда 1.2 2006година
                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Това няма никакво значение. Важното е да се пусне бомбата "350 000 фалшиви бюлетини на ГЕРБ". От там нататък целта е постигната. Чакам да споделите одобрявате ли бъдещата коалицийка, не ли...А, и Станишев не спря да плюе по служебното правителство. Добре бе плужек нещастен, ти що не взе властта преди два месеца като ти я даваха?
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Струва ми се че бъдеща коалиция няма да има ,защото ще излезнат хората на улицата и ще ги отнесат като бръмбар сламка . Патова ситуация се създава .

Коментар

Без значение от коалицията, дали БСП или ГЕРБ - все си е комунистически строй.Най-лошото от така създалата се ситуация е, че няма дясно в парламента!

Коментар

Аз мисля вече да си пусна обява в голям всекидневник, че съм специализиран ясновидец . Просто много ми се събраха предположения, при това все верни. Тия бюлетини ги оставете, че не се знае кой ги е поръчал, само се знае че са напечатани. Целият театър, беше този път много зле подготвен и представен. Все повече започвам да обичам една японска поговорка - "Ако вярваш на всичко, което прочетеш, по-добре не чети". Жалкото, е че голяма част от населението ни вече, не може и да чете. За мислене, въобще и не говорим. Аз съм предоволен от изборите, ясновидството е новото ми амплоа, стига с тая физика

Коментар

че няма дясно в парламента!
                          То до сега като е имало все тая.

Коментар

Е, поне се правеха на десни....

Коментар

Kuku написа:
                              Без значение от коалицията, дали БСП или ГЕРБ - все си е комунистически строй.Най-лошото от така създалата се ситуация е, че няма дясно в парламента!
                              Не знам защо е най-лошото - то се очакваше да е така. Най-лошото е, че АТАКА с идиотските си и неизпълними обещания се наредиха доста напред. За ДПС е ясно - те си имат траен електорат, докато се гърне и умре, и за БСП беше ясно - като гледах резултатите -ми те ако не са пенсионерите, БСП и те геройски загинали. Пък Станишев нали не искаше да управлява - пък ся като го гледам как се натиска... Жалко е, че и на него му липсват много неща - два пъти губи партията му на избори, ама се натиска на стола, не пуска...Мисля, че на хората им писна все нови лица да избират и все от начало да започват на всеки 4 години. Но пък от всички писания разбрах едно - чуждото мнение не се толерира - ако не си гласувал като мен - значи си овца, мърша, роб и т.н. Очевадно е, че на българинът му пречи едно - манталитетът.
                              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

тъй кат гледам нфсб няма да влезе. супер жалко! пак същите търгаши са вътре.
                                браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Working...
                                X