Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nedialko- написа:
    Избора определено ще е по-малкото зло, което определно са ГЕРБ + Костов, ако направят коалиция, ще е супер, обаче командира май няма да успее да събере 4 %, не задруго, ами заради тоталното му омаскаряване, много сте ми смешни, бил разпродал държавата ????? какво ще направите при 14 фалирали банки и 74 структоопределящи гигатнски предпирятия във фалит бе, умници мамини..... масовата приватизация я извърши Жан Виденов в танден с Румен Гечев(отново в листите на БСП), това е, за който искате гласувайте... той народа си заслужава управлението.....
    Има светлина в тунела. Има хора, които мислят и не са забравили миналото.
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

тва ще е бахти торнадото невиждано Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Едно интересно интервю на Сашо Диков. http://izbori2013.dsb.bg/%D0%BD%D0%B...0%B8%D0%BAoff/
        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Интервюто наистина ми хареса.До сега винаги съм бил негативно настроен към Костов (ей така, без конкретна причина), ама поне човека знае как и какво да говори.
          "Без сърца, сме просто машини"
          Toyota Prius 1.5 Hybrid
          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Политиците ако не знаят как да говорят къде са тръгнали?
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Има едно златно правило от памти века. Не гледай човека какво говори а го гледай какви ги върши.Те и поповете пеят в черквата какво да се спазва а извън черквата вършат точно обратното .На политик никога за нищо не вярвай.
              Фиат Панда 1.2 2006година
              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Аз на мен си не вярвам, пък на политик...Че Костов нищо няма да свърши е повече от ясно, но още помня как Бойко нарече "касапин" един ?варненски? хирург след важна операция...И това не му е единствената изцепка... Едно е да си си научил хубаво ПихАр-ите, съвсем друго е да можеш да говориш без тях.Помните ли в началото на мандата му колко гняс изля към БСП? Как не осъдиха поне един от тях за 4 години като бяха толкова черни?Нагли са до безобразие, украинският комунист е същия... Видя как ГЕРБ спечелиха изборите и рече и той така да пробва, със сензации.
                "Без сърца, сме просто машини"
                Toyota Prius 1.5 Hybrid
                EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Е как да ги осъдят? Съдебната власт е независима...
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

аз да питам модовете Кога ще пуснете една тема за гласуване да видим как е настроен форума...Много хора говорят едно, а после правят друго...много ми е интересно коя е по-предпочитаната партия във форума?
                    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Всеки потребител може да пусне анкета във форума.

Коментар

Може ли темата на анкета да е с риторичен въпрос : Доволни ли са протестиращите от постигнатите резултати(много е важно да се уточни дали има такива)? или Осъзнават ли протестиращите колко по - зле станахме за 3 месеца ? Драги ми "революционери"
                        Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Със сигурност, тези които бяха инициаторите на протестите са доволни. Протестиращите едва ли са доволни, след като разбраха, че ги ползват за предизборна кампания.Станишев си го каза в прав текст от трибуната на НС, ама кой да слуша.
                          Няма начин да няма начин!

Коментар

"Пидал"-а и "капут"-а голямо шоу спретнаха в деня за размисъл...
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Верно е. Явно нарушението на конституцията не е никакъв проблем.Слушахте ли пресконференцията на Станишев?Тоя човек вярва ли си изобщо? Бахти наглия цървул.Та да попитам сега всички, които плюхте и плюете Герб. Как е? Доволни ли сте от задаващата се коалиция от комунисти и турци?

Коментар

Някой може ли да ми обясни с прости думи как намерените 350 000 бюлетини биха могли да влезнат в действие след като в секцията за гласуване е фрашкано от застъпници и наблюдаващи ? Практически да бъдат попълнени от шепа хора и подменени в секциите е невъзможно . После едно нещо знае ли се повече от един, двама вече не е тайна и бързо излиза на бял свят .
                                Фиат Панда 1.2 2006година
                                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Working...
                                X