nedialko- написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Едно интересно интервю на Сашо Диков. http://izbori2013.dsb.bg/%D0%BD%D0%B...0%B8%D0%BAoff/Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Интервюто наистина ми хареса.До сега винаги съм бил негативно настроен към Костов (ей така, без конкретна причина), ама поне човека знае как и какво да говори."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Аз на мен си не вярвам, пък на политик...Че Костов нищо няма да свърши е повече от ясно, но още помня как Бойко нарече "касапин" един ?варненски? хирург след важна операция...И това не му е единствената изцепка... Едно е да си си научил хубаво ПихАр-ите, съвсем друго е да можеш да говориш без тях.Помните ли в началото на мандата му колко гняс изля към БСП? Как не осъдиха поне един от тях за 4 години като бяха толкова черни?Нагли са до безобразие, украинският комунист е същия... Видя как ГЕРБ спечелиха изборите и рече и той така да пробва, със сензации."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
аз да питам модовете Кога ще пуснете една тема за гласуване да видим как е настроен форума...Много хора говорят едно, а после правят друго...много ми е интересно коя е по-предпочитаната партия във форума?Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Верно е. Явно нарушението на конституцията не е никакъв проблем.Слушахте ли пресконференцията на Станишев?Тоя човек вярва ли си изобщо? Бахти наглия цървул.Та да попитам сега всички, които плюхте и плюете Герб. Как е? Доволни ли сте от задаващата се коалиция от комунисти и турци?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Някой може ли да ми обясни с прости думи как намерените 350 000 бюлетини биха могли да влезнат в действие след като в секцията за гласуване е фрашкано от застъпници и наблюдаващи ? Практически да бъдат попълнени от шепа хора и подменени в секциите е невъзможно . После едно нещо знае ли се повече от един, двама вече не е тайна и бързо излиза на бял свят .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар