Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Говорите за финансови потоци, а сравнявате правителства без да мислите за финансовата обстановка по тяхното време.
    Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

niko09 написа:
      Говорите за финансови потоци, а сравнявате правителства без да мислите за финансовата обстановка по тяхното време.
      И аз това казвам ама едно си баба знае, едно си бае.Абе какво ще кажете за обещанията на Сидеров - 1000 лв. мин. заплата, 500 лв. мин пенсия :DАз бих гласувал за този, който реши един реален проблем - циганите. Ама надали...
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Никого в нищо няма да убеждавам, хората са казали, че на умния малко му е достатъчно.След почти 4 години в които имаха неограничена власт, ГЕРБ не могат да ми покажат нищо свястно свършено от тях, с изключение на макроикономическата стабилност, а от благодарност биха шута на Дянков.Няма такава идиотия да назначиш човек завършил Филосовия за финансов министър Ясно ми е, че поне 15-20% ще гласуват за ГЕРБ. За мен това са хора, които са огледални образи на ББ и Цв Цв - винаги някой друг им е виновен - съседа, колегата, оня с по-новата кола, хубавата мацка, която за тях е "кур@" . Те винаги търсят вината извън себе си. И гласуват за хора, които са като тях - тези идиоти не си приснаха една грешка, това е умопомрачително.Освен това да гласуваш за партия, която методично унищожава държавността, устоите на демокрацията, а да искаш да емигрираш в демократична страна за мен е шизофрения от най-висша степен.Постът ми не е насочен към хора с цифри в ника . Моля да не се чустват задължени да ми отговарят.
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Не се чувствам задължен да ти отговоря, но искам да го направя. Аз искам да емигрирам в САЩ, факт. Само че, това, което наричат сега ревльовците полицейщина в България, там ще им се стори като затвор, в сравнение с тук. Щото много хора, явно и ти, бъркат демокрацията с анархия. Другата ти ,,теза
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

обикновено хората, на които все някой друг им е виновен гласуват за такива, които им обещават да съсипят нещо или някого. специално пък герб приеха закон за защита на помиярите по улиците, тъй че не знам как очакваш от тях решение по помиярските проблеми п.с. бих искал да уточня, че за мен "интернет мисленето" е свързано с четене и мислене, а "телевизионното мислене" е квото ти изсипят през очите и ушите директно в мозъка - сдъвкано от правителствените цензори. ако някой друг смята обратното, негова си работа.
            браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Lane Staley написа:
              Никого в нищо няма да убеждавам, хората са казали, че на умния малко му е достатъчно.След почти 4 години в които имаха неограничена власт, ГЕРБ не могат да ми покажат нищо свястно свършено от тях, с изключение на макроикономическата стабилност, а от благодарност биха шута на Дянков.Няма такава идиотия да назначиш човек завършил Филосовия за финансов министър Ясно ми е, че поне 15-20% ще гласуват за ГЕРБ. За мен това са хора, които са огледални образи на ББ и Цв Цв - винаги някой друг им е виновен - съседа, колегата, оня с по-новата кола, хубавата мацка, която за тях е "кур@" . Те винаги търсят вината извън себе си. И гласуват за хора, които са като тях - тези идиоти не си приснаха една грешка, това е умопомрачително.Освен това да гласуваш за партия, която методично унищожава държавността, устоите на демокрацията, а да искаш да емигрираш в демократична страна за мен е шизофрения от най-висша степен.Постът ми не е насочен към хора с цифри в ника . Моля да не се чустват задължени да ми отговарят.
              То е ясно, че не сме ти длъжни - на умния малко малко му е достатъчно, с тая разлика че на радиото поне може да ми смениш станцията, а вие лаете едно и също противоречите си и т.н. - точно сте представителна извадка на протестиращите срещу вятърните мелници.Не знам само, нали според теб хората които ще гласуват за герб все някой им е виновен , а пък вие не спряхте да плюете другите колко са виновни.Аз ще си призная, че 24 години вс сме спали ,ама вие къде сте - кога ще го осъзнаете, кога ще го кажете на глас? "Устоите на демокрация" - кои са устоите на демокрация само да ми кажеш, до вчера комунисти днес вече яростно защитаваме устоите....Пример като за автомобилен форум - защо като слагат камери по пътя и всички ревете, колко теми във форума има за Кат и т.н. - нали искате демокрация...ама ако може да не си плащаме глобите нали ,щото сме демократи.Пък и вас освен глоби и Гьостерица нищо няма да ви оправи, но за да го осъзнаеш трябва и акъл.Все пак уважавай правото на избор - ти говориш за демокрация - и недей да квалифицираш , това че някой иска да замине някъде като шизофрения.
              Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

slonikon написа:
                обикновено хората, на които все някой друг им е виновен гласуват за такива, които им обещават да съсипят нещо или някого.
                Ей това е логика Добре бе, пичове, анти ГЕРБ-ерите много сте агресивни. Аз не ви казвам за кой да гласувате, не го правете и вие. Че и определения давате. Айде по-кротко. И не, пак да кажа, не съм фен на ГЕРБ. Аз съм анти-фен, но съм по-голям анти фен на останалите играчи. Отивам да карам велосипед у парка, дет се вика на малките неща се радвам (това е от шизофренията, моля да ме извините).

Коментар

Lane Staley написа:
                  Ти пък си седнал да ми говориш кой бил шизофреник,само се виж какво си написал за местожителство и после седни ми пиши кой какъв бил.Маййй си кебапчета у мерца и остави на другите да казват кой за какво става.Само после да не мааш листа от марули пич.

Коментар

Единствено се включвам с едно обяснение, защото точно хората които твърдят, че мислят не мислят изобщо.И така обяснявам:Когато чуеш нещо в ефира можеш да прецениш да вярваш или не на него, да съпоставяш факти и т.н. Естествено, че медиите манипулират, подават изкривена информация и пр, но тя минава и заминава.Докато в интернет решаваш да се осведомиш за нещо и почваш да търсиш по някакви твои критерии. Примерно пишеш Х е лош. Излизат ти 2135244 резултата, че Х е лош и ти се нахъсваш до безкрай колко е долен Х.После пишеш Y e добър и ти излизат 3635622 резултата за това защо Y е добър, колко е ненадминат и така нататък. Ако обърнеш местата на Х и Y и напишеш обратните квалификации за тях също ще излязат резултатаи потвърждаващи твоята теза. Затова казвам, че в интернет всеки намира това, в което му е изгодно да вярва и не знам това доколко е хубаво. Просто не виждам как можеш да получиш безпристрастна информация за нещо, когато ти самият си пристрастен.Колко от вас могат реално да признаят пред себе си, че могат да се абстрахират от всичката помия, която четат и да извадят само важните детайли и факти от цялата каца с лайна ? Според мен в някои случаи интернет пространстворо превръща мозъка на хората в още по-голяма боза отколкото е бил преди това...Който разбрал разбрал...нямам желание да влизам в подробности, а дори и да имах - силно се съмнявам, че точно в трази тема ще влязат хора, които да ме разберат
                    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

и как точно съпоставяш фактите през ефира, че да знаеш в какво да вярваш и в какво не? например представи си следната ситуация: гледаш група протестиращи в далечината и на едър план популярна водеща от популярен ефир ти обяснява, че това са малка групичка пияни лумпени, които, да кажем, рушат имуществото на заподозрян в тежко престъпление, но иначе мирен и честен гражданин. къде е другата гледна точка - тая на протестиращите? докато в интернет можеш да прочетеш и двете гледни точки, да видиш документи, снимков материал и тогава да си прецениш каква е истината за теб. и пристрастията нямат нищо общо, щото в гореописания пример всички сме пристрастни, което не променя факта, че повечето са сменили телевизията, за да чуят това, което тях ги устройва, вместо да се напъхат в няколко спортни и новинарски форума и да прочетат какво пишат обикновените хора, вкл. и свидетели на станалото. та по темата за изборите, на нас не ни трябва двупартийната система, която битува от 20 и кусур години, щото за това време винаги е бсп срещу поредните димки. т.е. е бсп срещу бсп’. и в тоя смисъл принципът на Мечо Пух "Колкото повече - толкова повече!" важи с пълна сила. сега, след като Светльо от Хиподил очевидно ще прескочи 5% бариера, и аз се чудя за кого да гласувам. другите имащи шансове да ги набутаме в парламента ми изглеждат мутрите от лидер, които са всъщност ощетените от мутрите от герб и може да се получи някаква смислена опозиция. ама пък от мутри ме е гнус още отпреди да ни управляват, тъй че и аз приемам съвети. само да са различни от бсп и техните "опозиции" през годините. това автоматично изключва светците ваньо и бойко.п.с. според мен пък работата на мозъка е да вади заключения от бозата, а не кротко да се носи по тихата рекичка на контролираната информация.
                      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

И кво ще направи Светльо от Хиподил? Аз ще ти кажа какво - срещу една прилична сума на месец и челни стойки ще прави. Не можете ли да го раберете, че всеки влиза там заради себе си, не заради народа. Ако се е объркал случайно има не един метод да му покажат правилния път.

Коментар

1. ако се набият 10-тина партии все ще са им различни личните интереси2. нека да им е скъпо на боклуците, ако искат да си правят мизериите - тъкмо ще се научат да си плащат.
                          браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

slonikon написа:
                            1. ако се набият 10-тина партии все ще са им различни личните интереси2. нека да им е скъпо на боклуците, ако искат да си правят мизериите - тъкмо ще се научат да си плащат.
                            Е добре де, но това не е конструктивно за нас, зза обикновените хора. Това, което ти казваш е "не искам на мен да ми е добре, а на вуте да му е зле."Мен не ме интересува, че мутрата Х този месец ще спечели 5 вместо 7 милиона, разбираш ли. Другите два няма да отидат за благото на държавата, а в други мутри.Истината е, че оправия вече няма.

Коментар

напротив, много си е конструктивно. даже и избрани със собствени сили, бръкнат ли в кацата веднъж ще искат пак и пак и ще положат усилия. а когато благата се разпределят между повече хора по върховете, те естествено си тръгват по веригата надолу. не е конструктивно да се разпределят между шепа богоизбрани с послушни 150 човека мнозинство.п.с. в случая тая поговорка не е приложима, щото между "мен" и т.нар. "вуте" нема нищо общо. ама съвсем нищо. капка няма да съжаля, ако на тези "вутета" им е зле.виж, във форума на бентли може и да е приложима - пробвай там
                              браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Абе въобще положението е : http://www.youtube.com/watch?v=5maq7bCIIk8
                                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                                X