Lane Staley написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Бръкнали в рани ГЕРБ и това била причината за атаката срещу тях? Що за глупости са това? Всъщност сте много прави. Бръкнаха дълбоко в джоба на бедните. Взеха им последните стотинки. Как може да харесвате хора, които по толкова просташки начин разговарят? Или пак записите са монтажи,както изкараха компромата с Мишо бирата? Всички улики ли са монтажи и фалшиви?Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:Бръкнали в рани ГЕРБ и това била причината за атаката срещу тях? Що за глупости са това? Всъщност сте много прави. Бръкнаха дълбоко в джоба на бедните. Взеха им последните стотинки. Как може да харесвате хора, които по толкова просташки начин разговарят? Или пак записите са монтажи,както изкараха компромата с Мишо бирата? Всички улики ли са монтажи и фалшиви?
Коментар
-
ГЕРБ не са вода ненапита, казах го по-горе. Ама пък да се повтарят "крилатите фрази" на СерГей, Архонта, Лютви и на всички знайни и незнайни, изгладнели за кокала, кандидат управляващи е прекалено...Аз си казах мнението, не ангажирам никого с него, вЕрвайте на който си искате. Само, моля ви се, не ми казвайте аз на кого да вярвам или по-точно казано в кого най-малко да се съмнявам.Аре със здраве!Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Много заблуда много нещо.Айде къде е човекът фиат идол , за който всички са от ДС и са милиционери - понеже си в час с полицейските неща, защо не коментираш последния запис - как миро задава въпросите или как миро задава отвогорите.Защото е много трудно да накараш някой да каже, това което публиката иска или ТРЯБВА да чуе.МА понеже защото герберите стоят само в интернет , а пък всички противници сте много интелектуално извисени не може да го разберете.Трудно е да си зададеш въпроса и срещу какво един човек би направил това да се обърне срещу своите - отговорите пак не са трудни - срещу живота си или срещу пари(длъжност), в конкретния случай срещу положителен за него процес...Следващ въпрос - Кой му е обещал парите или положителен за него процес - Тука отговорът е от вас , защото е време да почнете да мислите.И защото герб не бръкнали в никакви рани - айде нещо актуално - кой взема лиценза на лукойл и кой му го връща , въпрос за размисъл пак На кого е лукойл и чии интереси се засягат??Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
Добре де, тези, дето си плюят по принцип и само това могат най-добре, кажете ВИЕ за кой ще гласувате? Дайте аргументи, аз не съм кон с капаци и ако ме убедите и аз ще гласувам за тях. Чакам. Кажете. Ето аз казвам, че ще гласувам за ГЕРБ, докато не ме убедите да не го правя. Идолът за някои тук - Костов ли не е бъркал в каците с меда? Само това не ми казвайте, че списъкът с приватизираните, пардон, подарените предприятия е безкраен. Само след сделката с Булбанк става милиардер и сигурно все още му изплащат дивиденти под масата.Та колегата дето вика, че имало такива дето не са затвора - кои са? Ама не да ми викаш има ги - конкретни имена, моля.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Аз за момента съм на мнение, че ние не можем да се самоуправляваме. Да бяха само политиците ... Аз съм за 10-год. протекторат, с чужди закони, чужди съдии и прокурори. Е да бая народ, ще изгърми, не само политици ... Тия дето сега на сцената на хумористичният театър, наречен българска политика, нещо ... смърдят и то не на крака. Това е моето скромно мнение
Коментар
-
style34 написа:Добре де, тези, дето си плюят по принцип и само това могат най-добре, кажете ВИЕ за кой ще гласувате? Дайте аргументи, аз не съм кон с капаци и ако ме убедите и аз ще гласувам за тях. Чакам. Кажете. Ето аз казвам, че ще гласувам за ГЕРБ, докато не ме убедите да не го правя. Идолът за някои тук - Костов ли не е бъркал в каците с меда? Само това не ми казвайте, че списъкът с приватизираните, пардон, подарените предприятия е безкраен. Само след сделката с Булбанк става милиардер и сигурно все още му изплащат дивиденти под масата.Та колегата дето вика, че имало такива дето не са затвора - кои са? Ама не да ми викаш има ги - конкретни имена, моля.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Аз съм намерил този отговор за себе си. Ама вие ме убеждавате, че вашият отговор е по-правилен от моя. Еми убедете ме де. Да ти кажа най-добре съм живял при тройната коалиция може би, но не благодарение на тях, а въпреки тях. Но този критерий е доста... как да кажа - не показателен. Все пак не живеем изолирани от останалия свят и 2008-9 година започна един процес, наречен световна икономическа криза. Е, експертите по седенките, един бивш премиер и един дето иска да е бъдещ ни убеждаваха, че у нас криза няма, няма и да има. В крайна сметка цели държави щяха да фалират, а ние искаме милионери да станем.Няма как да стане. По другият ти критерий отново стигам до ГЕРБ. Само, че тук идва тънкият момент, че квото и да си говорим ще управлява или БСП или ГЕРБ. Естествено в коалиция с някой друг. Еми от двете възможности определено избирам ГЕРБ. Ти кой предпочиташ? Ама не ми разтягай локуми, просто отговори. Ако искаш.Вие виждали ли сте толкова яростна борба по всички фронтове срещу друга партия и от комуняги и от атакисти, от ония невменяем архонт Бинев, от всякаква паплач, както е сега срещу ГЕРБ?Между другото реклама на ГЕРБ има ли по ТВ-то? Не съм виждал, но забелязвам, че на Ваньо я въртят нон-стоп, явно има кой да плаща...И накрая - много ще ми е любопитно всички дето призовават сега и искат да свалят ГЕРБ от властта, след една година по това време какво ще разправят ако БСП вземе властта? Ей тогава искам да ги видя доволни ли са, не са ли... Ако, разбира се, дотогава не стане гражданска война, че доста протести имаше по тяхно време ама кой ти помни...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Аз съм намерил този отговор за себе си. Ама вие ме убеждавате, че вашият отговор е по-правилен от моя. Еми убедете ме де. Да ти кажа най-добре съм живял при тройната коалиция може би, но не благодарение на тях, а въпреки тях. Но този критерий е доста... как да кажа - не показателен. Все пак не живеем изолирани от останалия свят и 2008-9 година започна един процес, наречен световна икономическа криза. Е, експертите по седенките, един бивш премиер и един дето иска да е бъдещ ни убеждаваха, че у нас криза няма, няма и да има. В крайна сметка цели държави щяха да фалират, а ние искаме милионери да станем.Няма как да стане. По другият ти критерий отново стигам до ГЕРБ. Само, че тук идва тънкият момент, че квото и да си говорим ще управлява или БСП или ГЕРБ. Естествено в коалиция с някой друг. Еми от двете възможности определено избирам ГЕРБ. Ти кой предпочиташ? Ама не ми разтягай локуми, просто отговори. Ако искаш.Вие виждали ли сте толкова яростна борба по всички фронтове срещу друга партия и от комуняги и от атакисти, от ония невменяем архонт Бинев, от всякаква паплач, както е сега срещу ГЕРБ?Между другото реклама на ГЕРБ има ли по ТВ-то? Не съм виждал, но забелязвам, че на Ваньо я въртят нон-стоп, явно има кой да плаща...И накрая - много ще ми е любопитно всички дето призовават сега и искат да свалят ГЕРБ от властта, след една година по това време какво ще разправят ако БСП вземе властта? Ей тогава искам да ги видя доволни ли са, не са ли... Ако, разбира се, дотогава не стане гражданска война, че доста протести имаше по тяхно време ама кой ти помни...
Коментар
-
style34 написа:Аз съм намерил този отговор за себе си. Ама вие ме убеждавате, че вашият отговор е по-правилен от моя. Еми убедете ме де. Да ти кажа най-добре съм живял при тройната коалиция може би, но не благодарение на тях, а въпреки тях. Но този критерий е доста... как да кажа - не показателен. Все пак не живеем изолирани от останалия свят и 2008-9 година започна един процес, наречен световна икономическа криза. Е, експертите по седенките, един бивш премиер и един дето иска да е бъдещ ни убеждаваха, че у нас криза няма, няма и да има. В крайна сметка цели държави щяха да фалират, а ние искаме милионери да станем.Няма как да стане. По другият ти критерий отново стигам до ГЕРБ. Само, че тук идва тънкият момент, че квото и да си говорим ще управлява или БСП или ГЕРБ. Естествено в коалиция с някой друг. Еми от двете възможности определено избирам ГЕРБ. Ти кой предпочиташ? Ама не ми разтягай локуми, просто отговори. Ако искаш.Вие виждали ли сте толкова яростна борба по всички фронтове срещу друга партия и от комуняги и от атакисти, от ония невменяем архонт Бинев, от всякаква паплач, както е сега срещу ГЕРБ?Между другото реклама на ГЕРБ има ли по ТВ-то? Не съм виждал, но забелязвам, че на Ваньо я въртят нон-стоп, явно има кой да плаща...И накрая - много ще ми е любопитно всички дето призовават сега и искат да свалят ГЕРБ от властта, след една година по това време какво ще разправят ако БСП вземе властта? Ей тогава искам да ги видя доволни ли са, не са ли... Ако, разбира се, дотогава не стане гражданска война, че доста протести имаше по тяхно време ама кой ти помни...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:style34 написа:Аз съм намерил този отговор за себе си. Ама вие ме убеждавате, че вашият отговор е по-правилен от моя. Еми убедете ме де. Да ти кажа най-добре съм живял при тройната коалиция може би, но не благодарение на тях, а въпреки тях. Но този критерий е доста... как да кажа - не показателен. Все пак не живеем изолирани от останалия свят и 2008-9 година започна един процес, наречен световна икономическа криза. Е, експертите по седенките, един бивш премиер и един дето иска да е бъдещ ни убеждаваха, че у нас криза няма, няма и да има. В крайна сметка цели държави щяха да фалират, а ние искаме милионери да станем.Няма как да стане. По другият ти критерий отново стигам до ГЕРБ. Само, че тук идва тънкият момент, че квото и да си говорим ще управлява или БСП или ГЕРБ. Естествено в коалиция с някой друг. Еми от двете възможности определено избирам ГЕРБ. Ти кой предпочиташ? Ама не ми разтягай локуми, просто отговори. Ако искаш.Вие виждали ли сте толкова яростна борба по всички фронтове срещу друга партия и от комуняги и от атакисти, от ония невменяем архонт Бинев, от всякаква паплач, както е сега срещу ГЕРБ?Между другото реклама на ГЕРБ има ли по ТВ-то? Не съм виждал, но забелязвам, че на Ваньо я въртят нон-стоп, явно има кой да плаща...И накрая - много ще ми е любопитно всички дето призовават сега и искат да свалят ГЕРБ от властта, след една година по това време какво ще разправят ако БСП вземе властта? Ей тогава искам да ги видя доволни ли са, не са ли... Ако, разбира се, дотогава не стане гражданска война, че доста протести имаше по тяхно време ама кой ти помни...
Коментар
-
Избора определено ще е по-малкото зло, което определно са ГЕРБ + Костов, ако направят коалиция, ще е супер, обаче командира май няма да успее да събере 4 %, не задруго, ами заради тоталното му омаскаряване, много сте ми смешни, бил разпродал държавата ????? какво ще направите при 14 фалирали банки и 74 структоопределящи гигатнски предпирятия във фалит бе, умници мамини..... масовата приватизация я извърши Жан Виденов в танден с Румен Гечев(отново в листите на БСП), това е, за който искате гласувайте... той народа си заслужава управлението.....Брава 1.6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар