Еми да, аз съм сигурен, че и Румен Петков си е говорил с братя Галеви как да помогнат на родината... И Станишев не е знаел за това. Айде стига - когато не ти изнася - хората мислели с телевизорите си, а ти сега мислиш с интернет.Да, има такива разговори, да, който и да е на власт ги води, да и ти би ги водил.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
style34 написа:Еми да, аз съм сигурен, че и Румен Петков си е говорил с братя Галеви как да помогнат на родината... И Станишев не е знаел за това. Айде стига - когато не ти изнася - хората мислели с телевизорите си, а ти сега мислиш с интернет.Да, има такива разговори, да, който и да е на власт ги води, да и ти би ги водил.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Хахахахаха, лелееее, човече, хайде по-сериозно де. Не мисля, че всички са милиционерчета, а че всички са далавераджийчета. Ако кажеш, че комунягите или любимецът ти Костов не е далавераджия... можем да питаме примерно някой топ банкер. Как да ти обясня очевидното - ще управляват или ГЕРБ+Х или БСП+Доган+Х.Аз не понасям никой от тях, но най не понасям мазната комунистическа мутра СерГейева и съм против турци да са пряко във властта.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Че то кой не е за затвор? Станишев? Доган хидроинжинера? Масларова Прадата? Вальо Топлото? Р. Овч? Р. Петков фонтана?На четвъртия запис, когато Борисов говори за подслушванията, казва: "А те мое ли да са ни слушали нас".Е добре де, ако той е поръчител на подслушванията ще го зададе ли тоя въпрос?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Че то кой не е за затвор? Станишев? Доган хидроинжинера? Масларова Прадата? Вальо Топлото? Р. Овч? Р. Петков фонтана?Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:style34 написа:Че то кой не е за затвор? Станишев? Доган хидроинжинера? Масларова Прадата? Вальо Топлото? Р. Овч? Р. Петков фонтана?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
има, не бой се - "небосклона" не са само дпс медиите, докарали боко на власт. също и в този смисъл "интернет мисленето" е силно за предпочитане пред телевизионното такова. освен това, всеки е невинен, докато не бръкне в кацата, а някои бъркат в кацата 3 правителства подред. повече от станишката, дет се вика та тъй де, не ни навивай да гласуваме за твоите крадци, щото бяха твърде нагли.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
slonikon написа:има, не бой се - "небосклона" не са само дпс медиите, докарали боко на власт. също и в този смисъл "интернет мисленето" е силно за предпочитане пред телевизионното такова. освен това, всеки е невинен, докато не бръкне в кацата, а някои бъркат в кацата 3 правителства подред. повече от станишката, дет се вика та тъй де, не ни навивай да гласуваме за твоите крадци, щото бяхатвърде нагли.
Коментар
-
Много ми падат в очите някои хора тук. Ама токова много, че връщане назад няма.Искам само да подчертая дебело, че гербаджиите бяха единствените досега, които си позволиха да бръкнат с пръст в много рани, които отдавна трябваше да бъдат излекувани. Нормално е, когато смутиш алъш-вериша на някой (който е свикнал да прибира лесни пари и необезпокояван никога) срещу теб да се започне кампания за това колко си лош, безкрупулен, нагъл и т.н, за да може аргументите и позициите ти да олекнат. Не може просто така с лека ръка да кажеш, че управляващите са виновни за всичко в което ги обвиняват. Те останалите са едни цветя за мирисане...мани мани.Освен това обяснявам, защото сега ще ме нападнат колеги, които межу другото са си вечно недоволни каквото и да стане, че никой не подкрепям или защитавам с това си мнение. Не казвам нито черно, нито бяло, а приканвам просто да се замислите над горния абзац.И мога смело и отговорно да заявя, че да мислиш чрез интернет е още по-лошо, отколкото да мислиш чрез телевизора си!== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа:Много ми падат в очите някои хора тук. Ама токова много, че връщане назад няма.Искам само да подчертая дебело, че гербаджиите бяха единствените досега, които си позволиха да бръкнат с пръст в много рани, които отдавна трябваше да бъдат излекувани. Нормално е, когато смутиш алъш-вериша на някой (който е свикнал да прибира лесни пари и необезпокояван никога) срещу теб да се започне кампания за това колко си лош, безкрупулен, нагъл и т.н, за да може аргументите и позициите ти да олекнат. Не може просто така с лека ръка да кажеш, че управляващите са виновни за всичко в което ги обвиняват. Те останалите са едни цветя за мирисане...мани мани.Освен това обяснявам, защото сега ще ме нападнат колеги, които межу другото са си вечно недоволни каквото и да стане, че никой не подкрепям или защитавам с това си мнение. Не казвам нито черно, нито бяло, а приканвам просто да се замислите над горния абзац.И мога смело и отговорно да заявя, че да мислиш чрез интернет е още по-лошо, отколкото да мислиш чрез телевизора си!Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
Слав написа:...гербаджиите бяха единствените досега, които си позволиха да бръкнат с пръст в много рани, които отдавна трябваше да бъдат излекувани. Нормално е, когато смутиш алъш-вериша на някой (който е свикнал да прибира лесни пари и необезпокояван никога) срещу теб да се започне кампания за това колко си лош, безкрупулен, нагъл и т.н, за да може аргументите и позициите ти да олекнат. ....Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Интернет мислене... Ще ме скъсате от смях...Какво точно са разръчкали и почнали ГЕРБ, че нещо не се сещам!?Ето тука "телевизорите" си личат яко.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Слав написа:Искам само да подчертая дебело, че гербаджиите бяха единствените досега, които си позволиха да бръкнат с пръст в много рани, които отдавна трябваше да бъдат излекувани. Нормално е, когато смутиш алъш-вериша на някой (който е свикнал да прибира лесни пари и необезпокояван никога) срещу теб да се започне кампания за това колко си лош, безкрупулен, нагъл и т.н, за да може аргументите и позициите ти да олекнат.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар