Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Еми да, аз съм сигурен, че и Румен Петков си е говорил с братя Галеви как да помогнат на родината... И Станишев не е знаел за това. Айде стига - когато не ти изнася - хората мислели с телевизорите си, а ти сега мислиш с интернет.Да, има такива разговори, да, който и да е на власт ги води, да и ти би ги водил.
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
      Еми да, аз съм сигурен, че и Румен Петков си е говорил с братя Галеви как да помогнат на родината... И Станишев не е знаел за това. Айде стига - когато не ти изнася - хората мислели с телевизорите си, а ти сега мислиш с интернет.Да, има такива разговори, да, който и да е на власт ги води, да и ти би ги водил.
      Е в това Ви е проблема на гербаджийчетата - мислите си, че всички са милиционери като Вас.
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Хахахахаха, лелееее, човече, хайде по-сериозно де. Не мисля, че всички са милиционерчета, а че всички са далавераджийчета. Ако кажеш, че комунягите или любимецът ти Костов не е далавераджия... можем да питаме примерно някой топ банкер. Как да ти обясня очевидното - ще управляват или ГЕРБ+Х или БСП+Доган+Х.Аз не понасям никой от тях, но най не понасям мазната комунистическа мутра СерГейева и съм против турци да са пряко във властта.
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Такъв резил за управляващите не е имало от много време... Лошото е, че за пореден път българският народ отново ще прояви малоумие и ще подкрепи хора, които са за доживотен затвор.
          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Че то кой не е за затвор? Станишев? Доган хидроинжинера? Масларова Прадата? Вальо Топлото? Р. Овч? Р. Петков фонтана?На четвъртия запис, когато Борисов говори за подслушванията, казва: "А те мое ли да са ни слушали нас".Е добре де, ако той е поръчител на подслушванията ще го зададе ли тоя въпрос?

Коментар

style34 написа:
              Че то кой не е за затвор? Станишев? Доган хидроинжинера? Масларова Прадата? Вальо Топлото? Р. Овч? Р. Петков фонтана?
              Е баш тях имам предвид, но към тях трябва да добавим Цецо, Кумецу, Буда и кликата около тях. Всияки те са производни на една организация наречена БКП ( ДС).
              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
                style34 написа:
                Че то кой не е за затвор? Станишев? Доган хидроинжинера? Масларова Прадата? Вальо Топлото? Р. Овч? Р. Петков фонтана?
                Е баш тях имам предвид, но към тях трябва да добавим Цецо, Кумецу, Буда и кликата около тях. Всияки те са производни на една организация наречена БКП ( ДС).
                Е хубу, ама други нема на небосклона. Невинни нема.

Коментар

има, не бой се - "небосклона" не са само дпс медиите, докарали боко на власт. също и в този смисъл "интернет мисленето" е силно за предпочитане пред телевизионното такова. освен това, всеки е невинен, докато не бръкне в кацата, а някои бъркат в кацата 3 правителства подред. повече от станишката, дет се вика та тъй де, не ни навивай да гласуваме за твоите крадци, щото бяха твърде нагли.
                  браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

slonikon написа:
                    има, не бой се - "небосклона" не са само дпс медиите, докарали боко на власт. също и в този смисъл "интернет мисленето" е силно за предпочитане пред телевизионното такова. освен това, всеки е невинен, докато не бръкне в кацата, а някои бъркат в кацата 3 правителства подред. повече от станишката, дет се вика та тъй де, не ни навивай да гласуваме за твоите крадци, щото бяхатвърде нагли.
                    Те твойте не бяха крадци.След 12 пак ще има избори,БСП са такива изроди и толкова безкруполни че са готови на всичко за да спечелят,но няма да стане това.Ще гласувам за ГЕРБ пак.Защо ли шефа на млдежите на БСП Бургас има две нови американски коли???А) Защото е чстенБ)Има наследени париВ)Малко подаръче от спонсорКой е верния отговор????

Коментар

Много ми падат в очите някои хора тук. Ама токова много, че връщане назад няма.Искам само да подчертая дебело, че гербаджиите бяха единствените досега, които си позволиха да бръкнат с пръст в много рани, които отдавна трябваше да бъдат излекувани. Нормално е, когато смутиш алъш-вериша на някой (който е свикнал да прибира лесни пари и необезпокояван никога) срещу теб да се започне кампания за това колко си лош, безкрупулен, нагъл и т.н, за да може аргументите и позициите ти да олекнат. Не може просто така с лека ръка да кажеш, че управляващите са виновни за всичко в което ги обвиняват. Те останалите са едни цветя за мирисане...мани мани.Освен това обяснявам, защото сега ще ме нападнат колеги, които межу другото са си вечно недоволни каквото и да стане, че никой не подкрепям или защитавам с това си мнение. Не казвам нито черно, нито бяло, а приканвам просто да се замислите над горния абзац.И мога смело и отговорно да заявя, че да мислиш чрез интернет е още по-лошо, отколкото да мислиш чрез телевизора си!
                      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Слав написа:
                        Много ми падат в очите някои хора тук. Ама токова много, че връщане назад няма.Искам само да подчертая дебело, че гербаджиите бяха единствените досега, които си позволиха да бръкнат с пръст в много рани, които отдавна трябваше да бъдат излекувани. Нормално е, когато смутиш алъш-вериша на някой (който е свикнал да прибира лесни пари и необезпокояван никога) срещу теб да се започне кампания за това колко си лош, безкрупулен, нагъл и т.н, за да може аргументите и позициите ти да олекнат. Не може просто така с лека ръка да кажеш, че управляващите са виновни за всичко в което ги обвиняват. Те останалите са едни цветя за мирисане...мани мани.Освен това обяснявам, защото сега ще ме нападнат колеги, които межу другото са си вечно недоволни каквото и да стане, че никой не подкрепям или защитавам с това си мнение. Не казвам нито черно, нито бяло, а приканвам просто да се замислите над горния абзац.И мога смело и отговорно да заявя, че да мислиш чрез интернет е още по-лошо, отколкото да мислиш чрез телевизора си!
                        +1
                        Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

Некой МНОГО силно иска да се отърве от ББ и настъпва все по-остро... Що ли?
                          Alfa 159 SW 2.4 Ti
                          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Слав написа:
                            ...гербаджиите бяха единствените досега, които си позволиха да бръкнат с пръст в много рани, които отдавна трябваше да бъдат излекувани. Нормално е, когато смутиш алъш-вериша на някой (който е свикнал да прибира лесни пари и необезпокояван никога) срещу теб да се започне кампания за това колко си лош, безкрупулен, нагъл и т.н, за да може аргументите и позициите ти да олекнат. ....
                            Те това е истината (за мен)! Началото е сложено и аз лично не искам да му се сложи край. И ако някой в безсилието си и за да се почувства "по-отгоре", по-мислещ, говорещ най-пълната и чиста истина ме нарича гербаджийЧЕ, ОК, нЕмам нищо против. Поздрави! ПС. И ако забелязвате, казвам какво аз мисля, а не как и какво другите да мислят.
                            Stop giving directions, just say "Follow me."
                            Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                            Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Интернет мислене... Ще ме скъсате от смях...Какво точно са разръчкали и почнали ГЕРБ, че нещо не се сещам!?Ето тука "телевизорите" си личат яко.
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Слав написа:
                                Искам само да подчертая дебело, че гербаджиите бяха единствените досега, които си позволиха да бръкнат с пръст в много рани, които отдавна трябваше да бъдат излекувани. Нормално е, когато смутиш алъш-вериша на някой (който е свикнал да прибира лесни пари и необезпокояван никога) срещу теб да се започне кампания за това колко си лош, безкрупулен, нагъл и т.н, за да може аргументите и позициите ти да олекнат.
                                А най-лошо е да не мислиш...Кажи ми няколко рани в които са бръкнали гербаджиите?Давай, интересно ми е? А после аз ще ти кажа няколко каци с мед и други с л@йна, в които бръкнаха. И след като облизаха меда, идва ред да оближат и другото. Подобна некадърна, нагла и тъпа шайка никога, никога, не ни е управлявала.
                                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Working...
                                X