Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Под прикритие... Шефа на ГДБОП - криминално проявен, но назначен. http://dnes.dir.bg/news/stanimir-florov-13677890?nt=4
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

:D
      Прикачени файлове
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

kiro_of_the_day написа:
        Под прикритие... Шефа на ГДБОП - криминално проявен, но назначен. http://dnes.dir.bg/news/stanimir-florov-13677890?nt=4
        И кое му е криминално проявеното?Цар си на тенденциозното поднасяне на информация."Според непроверена оперативна информация Флоров работил с Василев по делото "Опицвет" и срещу 20 000 германски марки се ангажирал да предупреждава обектите при възникване на заплаха срещу тях. В документите фигурира и предложение да бъде открита оперативна проверка "Араби". Тя и разработката "Високия" обаче са прекратени по липса на доказателства. Коментарите Бившият зам.-директор на контраразузнаването Иван Драшков заяви пред БНР, че няма спомен да е подписвал оперативна разработка срещу Флоров. Драшков уточни, че не е имал такива правомощия в периода 1998-1999 година и не може да си спомни дали е направил това прeз 2002 г. Той уточни, че е подписвал стотици подобни заповеди и не може да бъде по-конкретен. Самият Станимир Флоров вече коментира, че е възмутен от тенденциозното изнасяне на секретни материали и го определи като целенасочен удар срещу МВР в дните преди изборите."
        Stop giving directions, just say "Follow me."
        Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
        Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

sok1 написа:
          kiro_of_the_day написа:
          И кое му е криминално проявеното?Цар си на тенденциозното поднасяне на информация."Според непроверена оперативна информация Флоров работил с Василев по делото "Опицвет" и срещу 20 000 германски марки се ангажирал да предупреждава обектите при възникване на заплаха срещу тях. В документите фигурира и предложение да бъде открита оперативна проверка "Араби". Тя и разработката "Високия" обаче са прекратени по липса на доказателства. Коментарите Бившият зам.-директор на контраразузнаването Иван Драшков заяви пред БНР, че няма спомен да е подписвал оперативна разработка срещу Флоров. Драшков уточни, че не е имал такива правомощия в периода 1998-1999 година и не може да си спомни дали е направил това прeз 2002 г. Той уточни, че е подписвал стотици подобни заповеди и не може да бъде по-конкретен. Самият Станимир Флоров вече коментира, че е възмутен от тенденциозното изнасяне на секретни материали и го определи като целенасочен удар срещу МВР в дните преди изборите."
          Ще последвам примера на Президенто и като /ако/ го оневинят - пръв /след президенто/ ще му се извиня.

Коментар

^ Споко, анти гербаджиите винаги така правят. Иначе изборите чукат на вратата и ще са много интересни коалициите, които се очертават. Т.е. едната е ясна - Пръмова-Доган-СерГей. От друга страна ГЕРБ с кой ли ще се коалира? Пръмова ми се струва вариант и тук. Вие как мислите?А тоя палячо Слави Трифонов толкова пропаднал вече, че снощи извикал чак Станишев да се самонадъхват и плюят взаимно срещу ГЕРБ...
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
              А тоя палячо Слави Трифонов толкова пропаднал вече, че снощи извикал чак Станишев да се самонадъхват и плюят взаимно срещу ГЕРБ...
              Всеки гледа да напълни джоба Иначе от къде пари за предаване?
              "Без сърца, сме просто машини"
              Toyota Prius 1.5 Hybrid
              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
                style34 написа:
                А тоя палячо Слави Трифонов толкова пропаднал вече, че снощи извикал чак Станишев да се самонадъхват и плюят взаимно срещу ГЕРБ...
                Всеки гледа да напълни джоба Иначе от къде пари за предаване?
                Абе Учиндолският да не е обърнал резбата, че толкова често кани СерГейчо?...
                Stop giving directions, just say "Follow me."
                Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Любов... Какво да ги правиш младите :DЧудя се, кога ли ще ритнат Сергейчо от партията. Много ми е анти, а като слушам и чета, не само на мен...За да спечелят БСП-то, мисля, че им трябва някоя мааалко по-сериозно излгеждаща и приемана от обществото марионетка, а не спретнато украинче с очилца и смешно спрягано име
                  Toyota Prius 1.5 Hybrid
                  EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Няма да се състави правителство и ще има повторни избори есента.Дотогава Сидеров и Янето ще наберат по над 10% и на който му е по-голям и не е гнуслив - той ще си легне с тях.

Коментар

Важното е, че ще става все по-интересно!А ако стане така - "Пръмова-Доган-СерГей" правет правителство на малцинството, а Атака-ГЕРБ-РЗС стават опозиция! Е по-големо шоу скоро няма да видим, но може и да греша.
                      Няма начин да няма начин!

Коментар

nikolovvd написа:
                        Важното е, че ще става все по-интересно!А ако стане така - "Пръмова-Доган-СерГей" правет правителство на малцинството, а Атака-ГЕРБ-РЗС стават опозиция! Е по-големо шоу скоро няма да видим, но може и да греша.
                        Право говориш Да ви кажа, вече хич не ми е интересно. Писна ми всеки ден да плямпат едно и също едни и същи и нищо да не се случва!Все по начестичко ми прииждат едни мисли за съседни и по-далечни държави.
                        Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Млади колега M5kov, видях рождената ти дата в профила и съвета ми е - тръгвай. И успех ти желая. Моля се сега моята дъщеря, която е родена 90-та година да я приемат да учи в Белгия и дано остане там или около. Е, как ще я издържам е друг въпрос, но... Няма лесно начало. Така че, и ти ще се справиш. Попътен вятър. Тук оставаме старите и уморени коне...
                          Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                          Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                          Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Лесно е да се каже, ама при мен е малко по сложно - жена, дете, ипотека...Спира ме основно това, че ми трябва сигурна работа с приемлива заплата, а това няма кой да ми го гарантира
                            Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Разбирам. И при мен беше по трудния начин. Но и друго време беше.
                              M5kov написа:
                              Лесно е да се каже, ама при мен е малко по сложно - жена, дете, ипотека...Сигурна работа с приемлива заплата, а това няма кой да ми го гарантира
                              По второто ти изречение - очакванията ти са като от български работодател. В Европа не е така. Утре ще ти пратя на лични няколко сайта. Дано да съм полезен.
                              Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                              Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                              Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Благодаря и се извинявам за отклонението от темата
                                Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Working...
                                X