Под прикритие... Шефа на ГДБОП - криминално проявен, но назначен. http://dnes.dir.bg/news/stanimir-florov-13677890?nt=4
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
kiro_of_the_day написа:Под прикритие... Шефа на ГДБОП - криминално проявен, но назначен. http://dnes.dir.bg/news/stanimir-florov-13677890?nt=4Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
sok1 написа:kiro_of_the_day написа:Под прикритие... Шефа на ГДБОП - криминално проявен, но назначен. http://dnes.dir.bg/news/stanimir-florov-13677890?nt=4VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
^ Споко, анти гербаджиите винаги така правят. Иначе изборите чукат на вратата и ще са много интересни коалициите, които се очертават. Т.е. едната е ясна - Пръмова-Доган-СерГей. От друга страна ГЕРБ с кой ли ще се коалира? Пръмова ми се струва вариант и тук. Вие как мислите?А тоя палячо Слави Трифонов толкова пропаднал вече, че снощи извикал чак Станишев да се самонадъхват и плюят взаимно срещу ГЕРБ...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:А тоя палячо Слави Трифонов толкова пропаднал вече, че снощи извикал чак Станишев да се самонадъхват и плюят взаимно срещу ГЕРБ..."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:style34 написа:А тоя палячо Слави Трифонов толкова пропаднал вече, че снощи извикал чак Станишев да се самонадъхват и плюят взаимно срещу ГЕРБ...Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Любов... Какво да ги правиш младите :DЧудя се, кога ли ще ритнат Сергейчо от партията. Много ми е анти, а като слушам и чета, не само на мен...За да спечелят БСП-то, мисля, че им трябва някоя мааалко по-сериозно излгеждаща и приемана от обществото марионетка, а не спретнато украинче с очилца и смешно спрягано име"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Няма да се състави правителство и ще има повторни избори есента.Дотогава Сидеров и Янето ще наберат по над 10% и на който му е по-голям и не е гнуслив - той ще си легне с тях.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
nikolovvd написа:Важното е, че ще става все по-интересно!А ако стане така - "Пръмова-Доган-СерГей" правет правителство на малцинството, а Атака-ГЕРБ-РЗС стават опозиция! Е по-големо шоу скоро няма да видим, но може и да греша."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
Коментар
-
Млади колега M5kov, видях рождената ти дата в профила и съвета ми е - тръгвай. И успех ти желая. Моля се сега моята дъщеря, която е родена 90-та година да я приемат да учи в Белгия и дано остане там или около. Е, как ще я издържам е друг въпрос, но... Няма лесно начало. Така че, и ти ще се справиш. Попътен вятър. Тук оставаме старите и уморени коне...Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Лесно е да се каже, ама при мен е малко по сложно - жена, дете, ипотека...Спира ме основно това, че ми трябва сигурна работа с приемлива заплата, а това няма кой да ми го гарантира"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
Коментар
-
Разбирам. И при мен беше по трудния начин. Но и друго време беше.M5kov написа:Лесно е да се каже, ама при мен е малко по сложно - жена, дете, ипотека...Сигурна работа с приемлива заплата, а това няма кой да ми го гарантираСтило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар