И кое му е криминално проявеното?Цар си на тенденциозното поднасяне на информация."Според непроверена оперативна информация Флоров работил с Василев по делото "Опицвет" и срещу 20 000 германски марки се ангажирал да предупреждава обектите при възникване на заплаха срещу тях. В документите фигурира и предложение да бъде открита оперативна проверка "Араби". Тя и разработката "Високия" обаче са прекратени по липса на доказателства. Коментарите Бившият зам.-директор на контраразузнаването Иван Драшков заяви пред БНР, че няма спомен да е подписвал оперативна разработка срещу Флоров. Драшков уточни, че не е имал такива правомощия в периода 1998-1999 година и не може да си спомни дали е направил това прeз 2002 г. Той уточни, че е подписвал стотици подобни заповеди и не може да бъде по-конкретен. Самият Станимир Флоров вече коментира, че е възмутен от тенденциозното изнасяне на секретни материали и го определи като целенасочен удар срещу МВР в дните преди изборите."
Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
И кое му е криминално проявеното?Цар си на тенденциозното поднасяне на информация."Според непроверена оперативна информация Флоров работил с Василев по делото "Опицвет" и срещу 20 000 германски марки се ангажирал да предупреждава обектите при възникване на заплаха срещу тях. В документите фигурира и предложение да бъде открита оперативна проверка "Араби". Тя и разработката "Високия" обаче са прекратени по липса на доказателства. Коментарите Бившият зам.-директор на контраразузнаването Иван Драшков заяви пред БНР, че няма спомен да е подписвал оперативна разработка срещу Флоров. Драшков уточни, че не е имал такива правомощия в периода 1998-1999 година и не може да си спомни дали е направил това прeз 2002 г. Той уточни, че е подписвал стотици подобни заповеди и не може да бъде по-конкретен. Самият Станимир Флоров вече коментира, че е възмутен от тенденциозното изнасяне на секретни материали и го определи като целенасочен удар срещу МВР в дните преди изборите."
Ще последвам примера на Президенто и като /ако/ го оневинят - пръв /след президенто/ ще му се извиня.
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
^ Споко, анти гербаджиите винаги така правят. Иначе изборите чукат на вратата и ще са много интересни коалициите, които се очертават. Т.е. едната е ясна - Пръмова-Доган-СерГей. От друга страна ГЕРБ с кой ли ще се коалира? Пръмова ми се струва вариант и тук. Вие как мислите?А тоя палячо Слави Трифонов толкова пропаднал вече, че снощи извикал чак Станишев да се самонадъхват и плюят взаимно срещу ГЕРБ...
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Любов... Какво да ги правиш младите :DЧудя се, кога ли ще ритнат Сергейчо от партията. Много ми е анти, а като слушам и чета, не само на мен...За да спечелят БСП-то, мисля, че им трябва някоя мааалко по-сериозно излгеждаща и приемана от обществото марионетка, а не спретнато украинче с очилца и смешно спрягано име
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Няма да се състави правителство и ще има повторни избори есента.Дотогава Сидеров и Янето ще наберат по над 10% и на който му е по-голям и не е гнуслив - той ще си легне с тях.
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Важното е, че ще става все по-интересно!А ако стане така - "Пръмова-Доган-СерГей" правет правителство на малцинството, а Атака-ГЕРБ-РЗС стават опозиция! Е по-големо шоу скоро няма да видим, но може и да греша.
Важното е, че ще става все по-интересно!А ако стане така - "Пръмова-Доган-СерГей" правет правителство на малцинството, а Атака-ГЕРБ-РЗС стават опозиция! Е по-големо шоу скоро няма да видим, но може и да греша.
Право говориш Да ви кажа, вече хич не ми е интересно. Писна ми всеки ден да плямпат едно и също едни и същи и нищо да не се случва!Все по начестичко ми прииждат едни мисли за съседни и по-далечни държави.
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Млади колега M5kov, видях рождената ти дата в профила и съвета ми е - тръгвай. И успех ти желая. Моля се сега моята дъщеря, която е родена 90-та година да я приемат да учи в Белгия и дано остане там или около. Е, как ще я издържам е друг въпрос, но... Няма лесно начало. Така че, и ти ще се справиш. Попътен вятър. Тук оставаме старите и уморени коне...
Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Лесно е да се каже, ама при мен е малко по сложно - жена, дете, ипотека...Спира ме основно това, че ми трябва сигурна работа с приемлива заплата, а това няма кой да ми го гарантира
Toyota Prius 1.5 Hybrid
Разбирам. И при мен беше по трудния начин. Но и друго време беше.
M5kov написа:
Лесно е да се каже, ама при мен е малко по сложно - жена, дете, ипотека...Сигурна работа с приемлива заплата, а това няма кой да ми го гарантира
По второто ти изречение - очакванията ти са като от български работодател. В Европа не е така. Утре ще ти пратя на лични няколко сайта. Дано да съм полезен.
Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар