Коцев, остави ги да пасат За тях едно нещо е или бяло или черно - това са просто устроени хора
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Доживяхме да ни захлеби форумният администратор в една политическа тема Те това е дълг към партията, комунист до гроб, както той самият се изрази един път Проблема е че някой ПОМНЯТ и НЕ ЗАБРАВЯТ, че в държава наречена България, от 1944год. са били избити без съд и присъда, хора по политически причини, хора които са имали различно мислене то наложена на поредния сбор на ЦК на БКП, са били бити и малтретирани. Извинявайте, че има още живи такива хора, извинявайте, че помня. Хваща ме страх, че все още се пренаписва историята на България, от комунисти наричайки себе си патриоти и националисти. Срам, срам
Коментар
-
slonikon написа:чак без съд не е било. прекаляваш, колега.
Коментар
-
http://www.victimsofcommunism.bg/bg/victims/index Не знам, защитата да го коментираhttp://www.epochtimes-bg.com/communi...es_world_3.htm В начало...Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
ми как да ти кажа, че легитимността е нещо, което се заплаща, ако сам не си го забелязал досега. ако в момента дадеш възможност на "трима-четирима селяни", които нямат пари да си купят лекарствата и да си оправят зъбите, как мислиш, кво ще им се случи на "легитимните господари" с бентлитата и кайените? ъ? а ако дадеш възможност на 3-4 шофьори на "таралясници" да регулират движението, "богоизбраните", дето летят с 200, свиркат святкат и засичат, пък като стане белята звънят директно в министерството и нещастника с "тая гробница" се оказва виновен за всичко, дали ще могат да се промъкнат по далече от първият пост? и, като говорим за геноцид, кои са повече - "легитимните господари" или "ония селяни"? за мен правото е на страната на повечето. някой принц може и да не е съгласен, щото баш на неговия татко народът е резнал главата, ама тва е положението от векове в тоя свят. като си цар поемаш определени рискове срещу определени облаги. сега остава да кажете, че през 89-та ония селяни румънците са убили легитимния си шеф! ми усещайте се малко.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
slonikon написа:ми как да ти кажа, че легитимността е нещо, което се заплаща, ако сам не си го забелязал досега. ако в момента дадеш възможност на "трима-четирима селяни", които нямат пари да си купят лекарствата и да си оправят зъбите, как мислиш, кво ще им се случи на "легитимните господари" с бентлитата и кайените? ъ? а ако дадеш възможност на 3-4 шофьори на "таралясници" да регулират движението, "богоизбраните", дето летят с 200, свиркат святкат и засичат, пък като стане белята звънят директно в министерството и нещастника с "тая гробница" се оказва виновен за всичко, дали ще могат да се промъкнат по далече от първият пост? и, като говорим за геноцид, кои са повече - "легитимните господари" или "ония селяни"? за мен правото е на страната на повечето. някой принц може и да не е съгласен, щото баш на неговия татко народът е резнал главата, ама тва е положението от векове в тоя свят. като си цар поемаш определени рискове срещу определени облаги. сега остава да кажете, че ония селяни румънците са убили легитимния си шеф! ми усещайте се малко.Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
и аз не съм коментирал твоите линкове. само съм пуснал една картинка. и въпросът ти е тъп, щото съдържа израза "перфектна система", не щото ти си мислиш, че аз нещо си мисля. пък настоящата четвърта власт е собственост на дпс. т.е. на бсп. поне по представителната, или да я наречем "легитимната", част от нея.п.с. дали ще си тъй добър да ме осветлиш относно партийната ми принадлежност. може на л.с. да не ми се смеят тука, че надушвам нещо като Комунистическа Партия на България (КПБ) .браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Бе сбъркана държава сме.Тези, които взривяваха църкви преди девети сега се редят първи до патриарха.Тези, които слагаха бомби във вагона за майки с деца и ги взривяваха станаха радетели за права и свободи след десети.И докато се надцаквате кога как се е живяло и колко сме добре, никой не обръща внимание, че протестиращите се опитват да ни върнат във времената на народната власт. Ще правят обществени съвети към президентството, министерски съвет, че и в народното събрание.Нима това не е същото като ония 4-5 селяни назначени за народни съдии и осъдили куп интелигентни хора на смърт, само защото са учили в странство и/или владеят 2-3-5 чужди езика, свирят на пияно или цигулка? Ми то по тази логика да върнем т.нар. отрядници. Ще назначаваме групичка да контролира министъра, още една групичка да контролира първата групичка и така всеки ще контролира някой. Нима ДС не правеше същото? В желанието за демокрация отиваме към най-страшната крайност - реставрация на една от най-лошите форми на управление.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
slonikon написа:чак без съд не е било. прекаляваш, колега.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
а дали побесняваш от такива, които смятат, че е трябвало през 89-та да се повтори упражнението върху почти 1 200 000 човека?! или това "бива", така ли? такива, като описаните от теб, неща стават и в момента на много места. винаги при смяната на дадена система има "репресирани", "активни борци", "колаборационисти" и пр. аз пък съм доволен, че всичко се размина мирно и тихо тоя път, щото по-страшно от войната няма! пък за какво ще се умилявам си е моя работа! поне помня доброто, вместо да съжалявам, че 15% от хората в тая държава не са избити за два дни, щото се водели в няква там партия! голямо човеколюбие в тия "демократи", няма що!браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар