Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Звучи си като реклама ... това май е прецедент в историята :D
    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Реклама, реклама потърпевшите едва ли ги интересува. За тях е щастие.
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Тия купувачи трябва да са много заспали хора. Как ще купиш жилище за куп пари без да имаш УВТ!
        Няма начин да няма начин!

Коментар

Ами нотариуса, който изповядва сделката?
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Нотариуси, прокурори и съдии. Оттам да трябва да с почне чистката. Само дето няма кой да ги замести, защото тия дето ще ги заместят са или роднини, или възпитавани и обучавани от същите. Дайте да обявяваме война на някоя супер сила и да се оправяме .

Коментар

nikolovvd написа:
              Тия купувачи трябва да са много заспали хора. Как ще купиш жилище за куп пари без да имаш УВТ!
              Не е толкова просто колкото изглежда ...
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Точно така! Има наличие на измама!Както е при цената на тока. Някой много искаха ЕРП-тата да са виновни, но виновникът е друг!http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1831094

Коментар

Да, виновниците са други - това сме аз, ти, той .... Аз-Ние никога не сме виновни ... да бе !!!

Коментар

Как да сме виновни, като ни гледат като гъби! Държат ни на тъмно и ни хранят с лaйнa (тор)!Щом преди 10 дни са станали известни цитираните факти, то е имало цяла армия внедрени работни пчелички или калинка (знам ли вече), която грижливо е укривала години на ред истината, че приходита от ЕРП-тата, са отивали в Марица изток 1 и 3.

Коментар

Знаех си аз че Костов е най-големия педал,а за СерГей и Р.Овч там нещата са ясни.Ах тяайната @@@@@@ Изроди,изроди.

Коментар

nikolovvd написа:
                        Тебе мойто момче утре ако ти продадат апартамента без да разбереш, щото си много в час, как ще е ? Не се изказвай неподготвен , запознай се със случая и тогава давай "компетентни мнения" и определения за хората.Защото статия с интервюто на гамизов е страшна - Добро утро,всички гъби най - накрая ще разберат половината истина, но защо не си помислиш неговите пари от къде са и той чии интереси защитава
                        Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Ех ,кви времена и годинки бяха ,токът беше 2 стотинки и народа ликуваше ли ,ликуваше.
                          Фиат Панда 1.2 2006година
                          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

niko09 написа:
                            Тебе мойто момче утре ако ти продадат апартамента без да разбереш, щото си много в час, как ще е ?
                            Няма как да стане, щот не съм балама и ред други причини, които не ти е работа да знаеш. От друга страна за половин век много тарикати са ми минали през ръцете (10 години професионално), но понеже се водя от поговорката - "Лакомо дупe, кръв cepe!" не са успели да ме оплетат с лъжи.А за "твое момче" има да чакаш!

Коментар

коцев написа:
                              Ех ,кви времена и годинки бяха ,токът беше 2 стотинки и народа ликуваше ли ,ликуваше.
                              Коцев, народа псуваше на ум всички управници по това време, а манифестацийте бяха задължителни,а не доброволни. Тока 2 стотинки, но колко ти плащаха? А за безплатният труд? Като толкова защитаваш онова време искам да чуя твоето мнение по следният въпрос: Как приемаш деца на 10 години да работят по цял ден полска работа, през учебно време?
                              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Че сега народа не ги ли псува пак? И ходи на манифестации не по 3 пъти на година, а всяка неделя...Ей, хубави времена бяха

Коментар

Working...
                                X