Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

style34 написа:
    Добре бе, Коцев. Веднага да те питам нещо. Ти казваш - защо след като Костов се е справил толкова добре, на следващите избори народът го изгони от властта. Е ПО ТВОЯТА ЛОГИКА, защо след като Живков е бил толкова гениален управник, 89 година са го изгонили едва ли не с камъни? Защо хората са протестирали срещу този рай, в който са живеели?
    Защото сме стадо бе мой човек. Не виждаш ли че всеки гледа сеир да става и килипир да има. България представлява като един български футболен отбор примерно Левски или ЦСКА . Всяка година вземат уж по добри футболисти , представят ги шумно , заканят се за титли и Шампионска лига и само след няколко месеца виждат че всичко химера , почват да ги гонят и търсят нови звезди . И така вече колко много години . Същото е и с политиците и партиите. Все уж избираме по кадърни хора и винаги ги натирваме на следващите избори . Мъка , мъка и пак мъка . Който ме разбира какво какво казвам е хубаво , който не, здрав да бъде . :D :D :D
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Костов ако беше взел 10-20 милиарда долара и беше вдигнал заплати и пенсии щеше да изкара още един мандат, а той се хвана да оправя държавата. Гърците го направиха по този начин и въпреки, че България и Гърция са на двата полюса от гледна точка на икономическата стабилност, и тук и там хората протестират.
      Няма начин да няма начин!

Коментар

Леле Коцев, като гледам какво си написал, стигам до извода,че си върл тошовист. Че ти харесва да има диктатура. Смятах те за трезвомислещ човек, въпреки политическите ти убеждения, но с поста за построеното от ТЖ започвам да се чудя дали не бъркам. Що за глупост е изказването,че създал авиокомпания,за да могат хората да пътуват? От Горна Оряховица до София ли? Та по онова време да пътуваш в чужбина беше привилегия на приближените до партията хора. И къде можеше да отидиш? В СССР, ГДР...., все страни от източният блок. Създаде недоразумението Кремиковци, което да работи с руда от Русия, която руда освен,че се кара с кораби,а след това се транспортира и с влакове... И дали Тошо ги е създал или големият брат е наредил да бъдат създадени? Нима не помниш СИВ и разпределението на пазарите и производствата? Заради такива, като теб, които боготворят ТЖ и Ко. сега безчинстват техните наследници, включително и охранителят на ТЖ!
        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Би ли ми обяснил каква е разликата между СССР и ЕС или между СИВ и ЕС
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Браво младежо :D Така трябва да мислят трезво мислещите хора.Такива като Коцев са вече взели-дали. Диктатурата е страшно нещо . Верно е . По време на диктатурата на бай Тошо никой циганин не си позволяваше да открадне нещо макар и на пътя да го е намерил ,защото имаше диктатура и одма отнисаше калая. Сега е пълна демокрация и циганите най ярко го доказаха.

Коментар

Да-а-а, много е приятно да усетиш диктатурата на пролетариата!Стоиш си в апартамента на 5-я етаж и гледаш как тълпа младежи с качулки минават и трошат стъкла, огледала и т.н. на колите пред блока. На теб ти е хубаво, че народа е изразил воля за промяна - протестира, до момента, в който стигнат до твоята кола. Тогава палачинката се обръща и за теб това им действие се явява вандалщина. Да го кажем по друг начин! Когато чуеш, че 1000 души са загинали по пътищата това е статистика, но когато загине твой роднина е трагедия.

Коментар

коцев написа:
                Колко прав е бил др.Тодор Живков когато каза на тълпата през 89 година ,че ще дойде ден когато ще плачат да него . Защото той построи Козлодуй да имаме евтин ток ,направи корабостроителницата във Варна за да има работа за варненци, направи Нефтохим в Бургас за да имаме евтино гориво и работа за бургазлии, създаде авиокомпания Балкан за да имаме излаз към света , направи и Кремиковци за да работи половин София ,завод Балкан в Ловеч за да дяламе коли и какво ли не още . Тълпата го събори и водачите на тълпата разпродадоха всичко. Сега сме вече обран бостан. И др Костов има най голямата вина за това бедствие но продължава да се мисли за голямата работа .С една дума всички са маскари а и ние пролетариата сме същите като тях- маскари.
                Коцев, искаше ми се да ти отговоря подобаващо, но ще се въздържа.Обаче ти предлагам да ти купя билет за Куба или Северна Корея - по твой избор. Но не на екскурзия, а за да живееш там.Ако откажеш обаче, моля те млъкни и не ни ври тоталитарните си разбирания.
                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Купи ми на мен за Куба, аз толкова мога да плувам все ще се добера до щатите Аби ищо никой не казва нищо за Китай, и там е комунизъм пък са първа икономическа сила ?
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                    Купи ми на мен за Куба, аз толкова мога да плувам все ще се добера до щатите Аби ищо никой не казва нищо за Китай, и там е комунизъм пък са първа икономическа сила ?
                    Какво има да коментираме за Китай? Комунистическата олигархия богатее за сметка на милярдното население,което е експлоатирано.
                    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

У нас е същото, но му казваме демокрация

Коментар

Абе лаф да става . :D Много народ пише за Северна Корея че е зле там ама никой не е ходил да види място . Квото кажат американците това е . А че имат космическа програма и изтреляха ракети мълчим . Само се ербиличат американците ,че току виж някоя ракета може и прескочи до тях. Мъ аз не виждам какво се оплаквате от сегашния живот тук . Пари бол ,коли бол ,че и по две, три в семейство . Цигари на всеки ъгъл се продават 90 процента от учениците пушат като счупени печки и въобще всичко е муци. :D :D :D Ама ей тъй тупурдия да има .

Коментар

dudulia написа:
                          Какво има да коментираме за Китай? Комунистическата олигархия богатее за сметка на милярдното население,което е експлоатирано.
                          Точно! Живеят с по 5 долара на месец. Коцев, ей заради такива като тебе сме на тоя хал.
                          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Пак ще го напиша, пък дано някой му светне - "Най-добрият метод за контрол над хората, е в това да повярват, че съществува свободен избор. Нито един роб,не казва "аз съм роб" И това е без значение дали е ЕС, САЩ, Китай, Русия и т.н. Ей ме на, след малко отивам на тръстиката, да копам

Коментар

Mupo написа:
                              Ей ме на, след малко отивам на тръстиката, да копам
                              Какво е това копане дето почва чак от обяд? Ние копаме от сутринта още
                              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

А някой след два часа през нощта - обират банки, апартаменти, коли и т.н.

Коментар

Working...
                                X