style34 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
Костов ако беше взел 10-20 милиарда долара и беше вдигнал заплати и пенсии щеше да изкара още един мандат, а той се хвана да оправя държавата. Гърците го направиха по този начин и въпреки, че България и Гърция са на двата полюса от гледна точка на икономическата стабилност, и тук и там хората протестират.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Леле Коцев, като гледам какво си написал, стигам до извода,че си върл тошовист. Че ти харесва да има диктатура. Смятах те за трезвомислещ човек, въпреки политическите ти убеждения, но с поста за построеното от ТЖ започвам да се чудя дали не бъркам. Що за глупост е изказването,че създал авиокомпания,за да могат хората да пътуват? От Горна Оряховица до София ли? Та по онова време да пътуваш в чужбина беше привилегия на приближените до партията хора. И къде можеше да отидиш? В СССР, ГДР...., все страни от източният блок. Създаде недоразумението Кремиковци, което да работи с руда от Русия, която руда освен,че се кара с кораби,а след това се транспортира и с влакове... И дали Тошо ги е създал или големият брат е наредил да бъдат създадени? Нима не помниш СИВ и разпределението на пазарите и производствата? Заради такива, като теб, които боготворят ТЖ и Ко. сега безчинстват техните наследници, включително и охранителят на ТЖ!Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Браво младежо :D Така трябва да мислят трезво мислещите хора.Такива като Коцев са вече взели-дали. Диктатурата е страшно нещо . Верно е . По време на диктатурата на бай Тошо никой циганин не си позволяваше да открадне нещо макар и на пътя да го е намерил ,защото имаше диктатура и одма отнисаше калая. Сега е пълна демокрация и циганите най ярко го доказаха.
Коментар
-
Да-а-а, много е приятно да усетиш диктатурата на пролетариата!Стоиш си в апартамента на 5-я етаж и гледаш как тълпа младежи с качулки минават и трошат стъкла, огледала и т.н. на колите пред блока. На теб ти е хубаво, че народа е изразил воля за промяна - протестира, до момента, в който стигнат до твоята кола. Тогава палачинката се обръща и за теб това им действие се явява вандалщина. Да го кажем по друг начин! Когато чуеш, че 1000 души са загинали по пътищата това е статистика, но когато загине твой роднина е трагедия.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
коцев написа:Колко прав е бил др.Тодор Живков когато каза на тълпата през 89 година ,че ще дойде ден когато ще плачат да него . Защото той построи Козлодуй да имаме евтин ток ,направи корабостроителницата във Варна за да има работа за варненци, направи Нефтохим в Бургас за да имаме евтино гориво и работа за бургазлии, създаде авиокомпания Балкан за да имаме излаз към света , направи и Кремиковци за да работи половин София ,завод Балкан в Ловеч за да дяламе коли и какво ли не още . Тълпата го събори и водачите на тълпата разпродадоха всичко. Сега сме вече обран бостан. И др Костов има най голямата вина за това бедствие но продължава да се мисли за голямата работа .С една дума всички са маскари а и ние пролетариата сме същите като тях- маскари.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Купи ми на мен за Куба, аз толкова мога да плувам все ще се добера до щатите Аби ищо никой не казва нищо за Китай, и там е комунизъм пък са първа икономическа сила ?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Купи ми на мен за Куба, аз толкова мога да плувам все ще се добера до щатите Аби ищо никой не казва нищо за Китай, и там е комунизъм пък са първа икономическа сила ?Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Абе лаф да става . :D Много народ пише за Северна Корея че е зле там ама никой не е ходил да види място . Квото кажат американците това е . А че имат космическа програма и изтреляха ракети мълчим . Само се ербиличат американците ,че току виж някоя ракета може и прескочи до тях. Мъ аз не виждам какво се оплаквате от сегашния живот тук . Пари бол ,коли бол ,че и по две, три в семейство . Цигари на всеки ъгъл се продават 90 процента от учениците пушат като счупени печки и въобще всичко е муци. :D :D :D Ама ей тъй тупурдия да има .
Коментар
-
dudulia написа:Какво има да коментираме за Китай? Комунистическата олигархия богатее за сметка на милярдното население,което е експлоатирано.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар