Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

"Програмното правителство е химера. Трябва да има служебно правителство, посочено от президента, което да управлява и решава проблемите на хората. Трябва да предприеме първо спешни мерки за стабилизиране на финансовата ситуация, изплащане на финансовите ангажименти към хората, конкретна подкрепа на тези, които най-много се нуждаят, нормализиране на бизнес климата", заяви Станишев на пресконференция, като уточни, че ще предложи конкретни мерки, цитира го БГНЕС.
    Ето че и тоя плъх знае какво трябва да се направи. Защо не взима властта като му я дават и да покаже, че той трябва да спечели следващите избори? Що да предлага конкретни мерки, като може направо да ги приложи? И кво стана сега - всеки мрънкаше за оставка на Борисов, сега не искат властта...
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Да си чупне човек едно залъче и да си оттопи от мазнинката серГЕЙ-чо знае да говори, но до там Сигурен съм, че спешните мерки, ще са точно такива, каквито всеки иска да чуе. Да се обзаложим с някого?

Коментар

коцев написа:
        Моя човек бат Бойко им подари власта на тепсия и на Станишката и на Костов и на Доган ,но всеки бяга от нея като ужилен.
        Енергийната мафия е един добре навирен, четвъртит и на места напукан, който само се оглежда чий задн.к да пръсне, всеки бяга, докато само се спомене нещо за накърняване на интереси. Добре изработиха Борисов, насъсквайки го срещу ЕРП-тата, и той им се върза, като се закани да гони ЧЕЗ и да сваля цените, но само за една нощ се окопити и предоставя тази чест на тия, които са заложоли бомбата с тия цени на тока.
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Отделете 3 минути: http://www.gospodari.com/video/gafov...eoГледам, че по - горе за пореден път показвате,че дори съвременната история не си знаете, та камо ли кой какво е подписал и кой ни е докарал до това положение.Когато се лееха основите.
          Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Без да чета, а и не искам, много добре знам КОЙ го направи. Аз, ти,той, тя, ние, вие, ТЕ. В 7 думи посочих виновните. Кого лъжем не знам .

Коментар

Mupo написа:
              Без да чета, а и не искам, много добре знам КОЙ го направи. Аз, ти,той, тя, ние, вие, ТЕ. В 7 думи посочих виновните. Кого лъжем не знам .
              Аз съм напълно съгласен в теб, народът да си протестира срещу себе си .Всичко от отминалите години - мафията,политиците,договорите за България са плод пак на този протестиращ народ,търсещ промяна и излязъл да протестира през различни години и тогава не знаещ защо и за какво, отново без гражданско самосъзнание, респективно не са ли доказателство, че този народ не е имал качествата да направи правилен избор, да излъчи правилните хора, да ги свали когато трябва и да не се стига до тук???? Протестиращите трябва да разберат, че виновните не са дошли ей така от нищото, а че някой ги е избрал, създал, дарил с власт и търпял. Хората трябва да разберат, че вината е изцяло в тях, да променят себе си и тогава да излизат на улицата.
              Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Ето какво пише един външен наблюдател![quote:b23b92c0b4]Един от малкото образи, който ги обединява, е на техния, както го наричат - Апостол на Свободата, Васил Левски, но те и него не познават достатъчно. .......... те са съсредоточили вниманието си върху въпроси от рода, кой е виновен за залавянето му и къде е погребан, а не върху идеите и ценностите които е изповядвал и пътя който е извървял. Дори и посланието му -
                Няма начин да няма начин!

Коментар

Пишете и се опитвате да внушавате като ченгета от ДС...Хората в отчаянето и безизходицата си, прибягват до крайни актове на отчаяние като самозапалване - Вие им обяснявате колко са тъпи...
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                    Пишете и се опитвате да внушавате като ченгета от ДС...Хората в отчаянето и безизходицата си, прибягват до крайни актове на отчаяние като самозапалване - Вие им обяснявате колко са тъпи...
                    Колега то много хубаво,че мислиш така, но една хронология да направим - ДС кой го е създал, а хората които са го създали кой ги е избрал, а избирателите кога са се сетили, че има ДС и нещо не е наред там. Не са тъпи, но просто не е наред нещо с тях(не визирам тези, които са се самозапали и мн добре знаеш,че не коментираме тях) - ще се сравняваш с Ботев и Левски - ти представи ли си ги Ботев и Левски един срещу друг както бяха организаторите , представи ли си ги с различна идеология всеки ден или представи ли си на съвременното самарско знаме какво трябва да пише - то ще е като вестникарски тираж - всеки ден различна начална страница.
                    Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Патология...

Коментар

И в крайна сметка нека се замислим. Има ли изход от ситуацията? Аз ви казвам - НЯМА. Каквото и да си пишем тука, който и да се самозапали, и да протестираме и да не протестираме - кучетата лаят, кервана си върви. Държавата е толкова прогнила, управлява се от една шепа хора и само малка част от тях са в парламента. Всичко е изпуснато вече.Искането за нови хора във властта е супер несъстоятелно. Че нали хората с власт и много пари веднага ще ги "претопят"? Нали на всеки от вас като му бутнат 2-3 милиона и ще подпише каквото му кажат?
                        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Колко прав е бил др.Тодор Живков когато каза на тълпата през 89 година ,че ще дойде ден когато ще плачат да него . Защото той построи Козлодуй да имаме евтин ток ,направи корабостроителницата във Варна за да има работа за варненци, направи Нефтохим в Бургас за да имаме евтино гориво и работа за бургазлии, създаде авиокомпания Балкан за да имаме излаз към света , направи и Кремиковци за да работи половин София ,завод Балкан в Ловеч за да дяламе коли и какво ли не още . Тълпата го събори и водачите на тълпата разпродадоха всичко. Сега сме вече обран бостан. И др Костов има най голямата вина за това бедствие но продължава да се мисли за голямата работа .С една дума всички са маскари а и ние пролетариата сме същите като тях- маскари.
                          Фиат Панда 1.2 2006година
                          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

style34 написа:
                            И в крайна сметка нека се замислим. Има ли изход от ситуацията? Аз ви казвам - НЯМА.
                            Има винаги поне 2 изхода от дадена ситуация-друг е въпроса дали ти/ни харесват.др. Коцев, спри се не се излагай повече...

Коментар

Добре бе, Коцев. Веднага да те питам нещо. Ти казваш - защо след като Костов се е справил толкова добре, на следващите избори народът го изгони от властта. Е ПО ТВОЯТА ЛОГИКА, защо след като Живков е бил толкова гениален управник, 89 година са го изгонили едва ли не с камъни? Защо хората са протестирали срещу този рай, в който са живеели?

Коментар

Аз очаквам циганите и те да се вдигнат на протест, защото не остана какво да се краде и завалийките стават все по-гладни! :D Ако ги накарат да си плащат сметките за ток и вода може и бунтове да очакваме. Или греша?
                                Няма начин да няма начин!

Коментар

Working...
                                X