Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бе много бързо мина тази седмица! Няма да е лошо да има по две такива всеки месец, между аванса и заплатата. :D Тогава ще я караме на аванс-заплата, аванс-заплата и няма да усещаме липса на пари. Ако в седмицата за аванс се случва някоя такава "страстна" седмица, може да пропуснем аванса. По този начин заплатата ще се увеличи без да се увеличава инфлацията.
    Няма начин да няма начин!

Коментар

Гледам тази седмица и батерията на телефона ми дори не иска да падне сигурно е от безплатния ток дето го пуснаха.Отивам да заредя на бензиностанцията и там горивата станали по 84 стотинки за 2 литра Гледам и хората по улиците вече не псуват,не плюят, не хвърпят безразборно,всички възпитани и начетени, даже и ЗДПП започнали да спазват, станали добри, някак отзивчиви, все добро гледат да ти направят....
      Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

niko09 написа:
        Гледам тази седмица и батерията на телефона ми дори не иска да падне сигурно е от безплатния ток дето го пуснаха.Отивам да заредя на бензиностанцията и там горивата станали по 84 стотинки за 2 литра Гледам и хората по улиците вече не псуват,не плюят, не хвърпят безразборно,всички възпитани и начетени, даже и ЗДПП започнали да спазват, станали добри, някак отзивчиви, все добро гледат да ти направят....
        Ехе колега и аз го забелязах това,отивам да си плащам тока те ми викат а вече е безплатно,благодарение на БСП.

Коментар

nikolovvd написа:
          jenshen73 написа:
          ... и столчетата гръмват в купом.
          Тогава ще има бум на компроматите.Ще стане като гласуването за снимката на този и онзи. "Дайте да помогнем на колегата ....!" и за седмица 240 фоерверка.
          За това пиша вкупом бе Щото ако ще гърмим индивидуално - наистина ще има война на компроматите. Ама ако всеки знае, че каквото и да прави или да не прави - ако народното недоволство отиде в червения сектор гърми - поне ще се опитва да си гледа работата.
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Сега тъмко казаха че ако Станишката се докопа до власта бензина става 1.40лв :D После доуточника с недомлъвки че ставало дума за цена ама на половин литър.
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

И още от деня - "Протестиращите се опитаха да си формулират исканията" - след 10 дена, защо не изчакат още малко....После обаче се скарали и се разграничили едни от други с различни искания завалиите....
              Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Едно от исканията е народът активно да участва в управлението, т.е. да станем народна република - този филм май сме го гледали )
                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

http://www.standartnews.com/balgariy...ve-179059.html Най-после протестът е пред правилното място. Съдебната система е най-изгнилата от всички, и там са боклуците, които първи трябва да бъдат изметени. Неслучайно всички доклади и препоръки към България са насочени основно към пародията на съдебна система, която имаме. В другите области поне се симулира някаква работа и реформа, но съда никой не смее да го закача. А той е жизненоважен орган, нещо като черния дроб, който пречиства тялото от боклуците. Като спре да функционира, кръвта се отравя от навлезлите в нея токсини и умираш. Същото се случва и с България, съдът оставя боклуците да циркулират свободно и вече сме отровени необратимо (дано пък да бъркам).
                    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Хм аз лично НЕ ЗНАМ към кой протест вече да се включа? Много интересни искания и странно защо ми се струват много познати ... така де, и на мене ми е ясно, "че слънцето изгрява от изток" , но след това какво? Та анти анархистите, де ги? Искам при тях!И понеже всичко някак си много ми прилича на истерията 2001 година, някак си предизборно подпалена с нещастието на едно семейство...?! Позачетох един текст от преди две години. Може да е избирателно, но според мен а и не само, нищо не е случайно...:
                      Bulgaria News | 08.01.2011 16:17
                      [quote43f9a350d]... На 16 март 2001 г. бащата на уж отвлеченото момченце и девер му за нула време мобилизираха колегите си от ,,Окей
                      Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                      Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                      http://www.keepfighting.ms

Коментар

Да се включа и аз като малко западнал член на форума. Впечетленията ми са следните голям медиен чадър за ставащото, което е нормално с оглед кой държи медиите, но все пак малко от малко трябва да се казват някой работи. Много силно се дразня като гледам някой чичка да ми лала по телевизията, че народа иска да управлява от улицата?Това са хора дето си нямат представа за какво говорят исканията на хората са ясни и са почти систематизирани около няколко главни идеи никой не иска да управлява от улицата а просто хора квалифицирани и достатъчно образовани да се изберат за да представляват общото мнение, а не досегашните народни представители а.к.а. политици, които нито представляват народа нито се грижат за мненинието им.И ми е болно като млад човек по възрастните да нямат никакво отношение по въпроса, хора предали се. Също така се пита, защо не сме се вдигнали досега ами вдигахме се дупки, горива малко по малко, а преди това защото не е било поколението, което сега се е вдигнало поне не мнозинството тогава е зависило именно от тези хора стоящи безучастно в домовете си пиейки ракия и псувайки живота и всичко ставащо, наричат ни деца нима не сме, нима вие не сте деца?Щом това поколение не търпи вече какво ще се случи с следващото?Благодаря за вниманието
                        Fiat punto 1,1
                        Fiat bravo 1,6 16v
                        Fiat bravo 2,0 20v
                        Honda civic 1,5
                        BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

Да, има мафия, както се цитира по митингите.Но някой да иска да се "оправим", доходите да сме били станали като в Германия? Как да стане това? Само при такова искане автоматично човека очаква да му кажат лъжа и да е доволен. Е като има такива искания, ще имаме и такива обещания.Какви са тия пишлемета на по 15 години с 2-литровките бири застанали на улицата и пречат на колите да минават? Те кои бяха? За какво се борят? Какво са дали?Та какво искаме в крайна сметка, че аз като наблюдаващ отстрани не знам какво искаме и кой да подкрепя. Освен да викам навън, ама за какво викам? Може би да ми увеличат премиите, защото тази година нямаше? Ами те ще обещаят, че ще ги увеличат тройно. Ама ще ги чакам отново...
                          A20DTH ЖТД ама не баш
                          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
                            Да, има мафия, както се цитира по митингите.Но някой да иска да се "оправим", доходите да сме били станали като в Германия? Как да стане това? Само при такова искане автоматично човека очаква да му кажат лъжа и да е доволен. Е като има такива искания, ще имаме и такива обещания.Какви са тия пишлемета на по 15 години с 2-литровките бири застанали на улицата и пречат на колите да минават? Те кои бяха? За какво се борят? Какво са дали?Та какво искаме в крайна сметка, че аз като наблюдаващ отстрани не знам какво искаме и кой да подкрепя. Освен да викам навън, ама за какво викам? Може би да ми увеличат премиите, защото тази година нямаше? Ами те ще обещаят, че ще ги увеличат тройно. Ама ще ги чакам отново...
                            Бо, някои искат доходи като в Германия. Но ... не им се работи както в Германия. Огледай се как само всички отиват на работа само с една мисъл - да свърши работното време...
                            Steliyan's Life!
                            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Той проблема е още по - надълбоко. Искаме това като в Германия, онова като в Америка и т.н, но никой не искам да бъде гражданин и да има задълженията на гражданите , които имат хората в държавите,с които се сравняваме - просто сравнение е че в германия никой няма да си изхвърля боклука през тераса , а ние за 20 или 30 години дори и това не можахме да променим, не говоря да почнем да спазваме правилата по пътищата или пушенето пред заведенията и още куп примери, които са "азбуката" на промените...Искаме да пишем, без да знаем азбуката.А защо когато българите са в чужбина могат да спазват правилата, а когато са в България никой не ги спазва????И един апел към протестиращите - ако може да спрат да носят портрети на Левски и на Ботев и на други Велики Българи както и да се сравняват с тях, защото представете си Велики Българи застанали един срещу друг неможещи да решат какво искат и за какво са на улицата или променящи идеологията си всеки ден ....
                              Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

http://goo.gl/WjF9c
                                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X