А не е ли по правилно протестиращите да продължат с протестите си ,но да кажат ясно исканията си . А едно от тях да бъде следното : в листите за народни избранници да не попада никой от тези които са имали допир до властта през последните 23 години.Нито Доган ,нито Станишев , нито Костов, нито Бойко .Съответно и техния антораж. :D Ако пак тия муцуни са на челно място в листите ,то тези избори сме ги правили вече толкова пъти и няма полза от тях.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
jenshen73 написа:И на едновремешните протести никой не ходеше с качулки и маски тип "балаклава".
Коментар
-
ls1, до голяма степен мисля, че си прав, но ще задълбаем много Народа е съвсем наясно, какво иска - работа и препитание, което му се отнема толкова дъгло, безнаказано и нагло, за да може политическата прослойка да присвоява благата, принадлежащи на населението.Какво повече да ви кажат - те хората и по телвизията си го казват - искаме работа, за да можем да живеем спокойно.Централизацията изгражда измамно чувство, че всичко е наред - другите да го духат.Приватизацията и кражбите на върхушката водят народа към просешка тояга дълги години.На всички е ясно, какво може да направи народа с тояга....
Коментар
-
ls1 написа:Кики, сега разбра ли що го изтрих? :DKuKu написа:Народа е съвсем наясно, какво иска - работа и препитание.коцев написа:А не е ли по правилно протестиращите да продължат с протестите си ,но да кажат ясно исканията си .Той обясни, че протестите ще продължат с искане за свикване на Велико народно събрание, което да приеме промени в Конституцията на България. Те ще се отнасят за включване на поне 50% участие на граждани във всички нива на властта. Ако партиите се обявят против участието на гражданите, то значи те нямат място в България, заяви Янко Петров.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
За да има сълна държава, на първо място трябват ТОПКИ!След това трябва на хората да им се работи, а определено ние не сме мързелива нация Стимулиране на малкия и среден бизнест, предприемачество, развойни дейности.... особени облекчения и преференции за производство!Еврофондовете наистина да достигат крайния си потребител - тогава всички по веригата ще са доволни.След което следват защитни механизми срещу вносните стоки, защита на местното производство и подобрени търговски условия спрямо вносните стоки.Имате ли престава колко ресурси похабяваме? По-точно някой си облажва....Ако трябва в първите години загубите ще се покриват от държавата, но в крайна сметка икономиката ще се развива положително.Просто не ми го побира акъла, в колко отрасли можем да просперираме и без европейски съюзи, без американски протекции и руски потупвания!Разбираш ли, че ние, с георграфското си положение, площ, релеф, ресурс, история, население, образование.... можем реално да бъдем икономика конкурентна на Италия, Испания, Португалия, Англия и прочие..... че даже да ги задминем!
Коментар
-
wwalker написа:jenshen73 написа:И на едновремешните протести никой не ходеше с качулки и маски тип "балаклава".Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
style34 написа:Представям си като някой сульо "от народа" влезе във властта как като му хвърлят 200 лева и набързо ще запее друга песен. Но пък по форумите има доста начетени личности, знае ли човек....Няма начин да няма начин!
Коментар
-
jenshen73 написа:wwalker написа:jenshen73 написа:И на едновремешните протести никой не ходеше с качулки и маски тип "балаклава".
Коментар
-
Да разбирам, че не живееш в Евросъюза и в него акцизи, данъци и прочие неща няма??? Несправедливост? А после искаш безплатни детска градина, образование и лечение? Избирателно? Защо да е избирателно - хем твърдиш, че не живееш в България, хем коментираш нещо, което не ти е ясно. Безсмислен знак СТОП? Да, много катастрофи стават само защото някой е решил, че знак СТОП сложен от неговата страна е безсмислен. Съгласен съм, че горивата трябва да са без пари, хляба, месото, храната изобщо, а за тока, водата и прочие - ако може да ни плащат да ги ползваме. Чета и не вярвам колко хора са наивни или се правят на наивни. Други пък се правят на ударени или разсеяни. Баба ми е работила цял живот в комунистическата България за заплата от 128лв до 142лв. в последните години преди пенсия. Сега реве, че не и стига пенсията, а тогава с тия пари можела да купи много нещо (което нещо го нямаше по магазините де), но пропускаше факта, че дядо ми освен, че работеше на официалната си работа - ходеше и да доработва в отпуската, в събота и неделя, че все пак да стигат парите. Много неща пропускате. Много неща ви се иска да са ... не знам като къде. Факт е обаче, че в една разграбена нива не можеш да намериш нищо повече от това, което е останало неопоскано от лешоядите. Факт е, че колкото повече хора се опитват да "крадат" по един или друг начин нещата няма да се оправят. Да задължиха ни да сложим касови апарати едва ли не и в личните си тоалетни и да, факт е, че на много хора не им харесва това - защото отчетността е по-голяма, а и по-дълбоко им се бърка в джобовете. Факт е, че никой не иска да плаща данъци. Дори аз.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Kuku написа:За да има сълна държава, на първо място трябват ТОПКИ!След това трябва на хората да им се работи, а определено ние не сме мързелива нация Стимулиране на малкия и среден бизнест, предприемачество, развойни дейности.... особени облекчения и преференции за производство!Еврофондовете наистина да достигат крайния си потребител - тогава всички по веригата ще са доволни.След което следват защитни механизми срещу вносните стоки, защита на местното производство и подобрени търговски условия спрямо вносните стоки.Имате ли престава колко ресурси похабяваме? По-точно някой си облажва....Ако трябва в първите години загубите ще се покриват от държавата, но в крайна сметка икономиката ще се развива положително.Просто не ми го побира акъла, в колко отрасли можем да просперираме и без европейски съюзи, без американски протекции и руски потупвания!Разбираш ли, че ние, с георграфското си положение, площ, релеф, ресурс, история, население, образование.... можем реално да бъдем икономика конкурентна на Италия, Испания, Португалия, Англия и прочие..... че даже да ги задминем!Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
KuKu, то може, ама матриала е лош. Някак си не може в едната тема да питаш как да си караш трите коли с една винетка, на работа да взимаш 1000, а да се осигуряваш на 200 и в другата тема да мрънкаш за "справедливост" и да имаш претенции. Ми не става.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:KuKu, то може, ама матриала е лош. Някак си не може в едната тема да питаш как да си караш трите коли с една винетка, на работа да взимаш 1000, а да се осигуряваш на 200 и в другата тема да мрънкаш за "справедливост" и да имаш претенции. Ми не става.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
style34 написа:Някак си не може в едната тема да питаш как да си караш трите коли с една винетка, на работа да взимаш 1000, а да се осигуряваш на 200 и в другата тема да мрънкаш за "справедливост" и да имаш претенции. Ми не става.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар