Никой не ми обръща внимание, но да кажа наблюденията си до момента - нито един от протестите в нито един от градовете не е спонтанен. Всичко е организирано от подставени лица, които със сигурност дори не са присъствали на протестите предвид факта, че дори не са действителни лица. През далечната вече 1997ма Виденовата зима я организираха студентите - пак с водачи, но тогава поне бяха истински. И на едновремешните протести никой не ходеше с качулки и маски тип "балаклава".
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Като не искате да Ви управлява Станишев и Доган - излезте да гласувате и не гласувайте за тях.Колкото повече хора гласуват толкова повече се обезмисля купуването на гласове. Няма аз да Ви казвам за кого да гласувате - имате глави на раменете си. Ама нямало за кого - като няма за кого - Станишев и Доган. Айде, че и аз почнах като Б.Б.... И защо всички, ама всички ги е толкова страх от Костов - и Бойко и Станишев и всички комунистически подлоги в хор.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Като не искате да Ви управлява Станишев и Доган - излезте да гласувате и не гласувайте за тях.Колкото повече хора гласуват толкова повече се обезмисля купуването на гласове. Няма аз да Ви казвам за кого да гласувате - имате глави на раменете си. Ама нямало за кого - като няма за кого - Станишев и Доган. Айде, че и аз почнах като Б.Б.... И защо всички, ама всички ги е толкова страх от Костов - и Бойко и Станишев и всички комунистически подлоги в хор.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
"За да напише новата си конституция народът на Исландия избра 25 безпартийни граждани измежду 522 видни представители на обществото, всеки от които беше препоръчан от други минимум 30 души. Основният закон не се състави от тясна група политици, а беше писан в интернет. Учредителните заседания се провеждаха онлайн, и гражданите можеха да дават своите коментари и предложения, наблюдавайки как документът постепенно придобива окончателната си форма. Този основен закон, написан демократично и с широко народно участие, ще бъде представен в парламента за утвърждаване веднага след предстоящите избори." Дали има начин да се получи и тук ?
Коментар
-
Провали им се референдума , започнаха да излизат документи за ЕРП и.. хоп... енергийното лоби спретнаха на Бойко постановкаМерцедес-SPRINTER 312 - 2,9TDI 122кс...МОЩНИЯ КАТЪР
ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник
Коментар
-
jenshen73 написа:...Единственото хубаво в момента е, че сме във валутен борд, защото ако не бяхме - довечера парите ти нямаше да могат да купят и един хляб...Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:...не виждам нищо лошо в една хиперинфлация, тя просто си е нормален макроикономически процес. Абе като се замисля, май това следва и дано да съм прав...Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
jenshen73 написа:kiro_of_the_day написа:Като не искате да Ви управлява Станишев и Доган - излезте да гласувате и не гласувайте за тях.Колкото повече хора гласуват толкова повече се обезмисля купуването на гласове. Няма аз да Ви казвам за кого да гласувате - имате глави на раменете си. Ама нямало за кого - като няма за кого - Станишев и Доган. Айде, че и аз почнах като Б.Б.... И защо всички, ама всички ги е толкова страх от Костов - и Бойко и Станишев и всички комунистически подлоги в хор.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Kuku написа:НО народа е гладен! ГЛАДЕН и освирепял..... а защо е такаkiro_of_the_day написа:И защо всички, ама всички ги е толкова страх от Костов - и Бойко и Станишев и всички комунистически подлоги в хор.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар