Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Никой не ми обръща внимание, но да кажа наблюденията си до момента - нито един от протестите в нито един от градовете не е спонтанен. Всичко е организирано от подставени лица, които със сигурност дори не са присъствали на протестите предвид факта, че дори не са действителни лица. През далечната вече 1997ма Виденовата зима я организираха студентите - пак с водачи, но тогава поне бяха истински. И на едновремешните протести никой не ходеше с качулки и маски тип "балаклава".
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Сценарий де Означава, че и БФБ е режисирана?

Коментар

Сега го гледам станишката, той забрави че те също биеха, и то дни наред, ама не си подадоха оставка. Ама всичко се забравя, пууу
        00' Bravo 105 JTD

Коментар

Като не искате да Ви управлява Станишев и Доган - излезте да гласувате и не гласувайте за тях.Колкото повече хора гласуват толкова повече се обезмисля купуването на гласове. Няма аз да Ви казвам за кого да гласувате - имате глави на раменете си. Ама нямало за кого - като няма за кого - Станишев и Доган. Айде, че и аз почнах като Б.Б.... И защо всички, ама всички ги е толкова страх от Костов - и Бойко и Станишев и всички комунистически подлоги в хор.
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
            Като не искате да Ви управлява Станишев и Доган - излезте да гласувате и не гласувайте за тях.Колкото повече хора гласуват толкова повече се обезмисля купуването на гласове. Няма аз да Ви казвам за кого да гласувате - имате глави на раменете си. Ама нямало за кого - като няма за кого - Станишев и Доган. Айде, че и аз почнах като Б.Б.... И защо всички, ама всички ги е толкова страх от Костов - и Бойко и Станишев и всички комунистически подлоги в хор.
            Ти умишлено ли насаждаш мнение за себе си, че си обратното на умен??? В момента борбата за кокала е между ГЕРБ, ако нещо е останало от тази партия и всички останали. Всички останали обаче са Станишев, Костов, турците. Или викаш от НЛО ще падне нещо много подходящо, като тъпия ЦАР да ни "оправи" за 800дни. На всички ИЗБОРИ от 1991 година насам съм гласувал - без изключения. И винаги съм гласувал по съвест, а не по подбуди или щото харесвам как единия изглежда пред камера. Факт обаче е че текущото управление обра всички негативи на финансовата криза. И факт разбира се е, че няма подходящи политически кадри за които да се гласува в момента. Единственото хубаво в момента е, че сме във валутен борд, защото ако не бяхме - довечера парите ти нямаше да могат да купят и един хляб. Аз спирам да пиша тук, само ще Ви чета бисерите, щото наистина се оказва, че ние българите анонимно разбираме най-много от футбол и политика.
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

‎"За да напише новата си конституция народът на Исландия избра 25 безпартийни граждани измежду 522 видни представители на обществото, всеки от които беше препоръчан от други минимум 30 души. Основният закон не се състави от тясна група политици, а беше писан в интернет. Учредителните заседания се провеждаха онлайн, и гражданите можеха да дават своите коментари и предложения, наблюдавайки как документът постепенно придобива окончателната си форма. Този основен закон, написан демократично и с широко народно участие, ще бъде представен в парламента за утвърждаване веднага след предстоящите избори." Дали има начин да се получи и тук ?

Коментар

Провали им се референдума , започнаха да излизат документи за ЕРП и.. хоп... енергийното лоби спретнаха на Бойко постановка
                Мерцедес-SPRINTER 312 - 2,9TDI 122кс...МОЩНИЯ КАТЪР
                ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник

Коментар

jenshen73 написа:
                  ...Единственото хубаво в момента е, че сме във валутен борд, защото ако не бяхме - довечера парите ти нямаше да могат да купят и един хляб...
                  Е да де ама нали се сещаш че ако довечера нямаше да можеш да си купиш и един хляб, то на следваща ти заплата щеше да можеш да си погасиш примерно ипотечен кредит еднократно.И що си мислиш че хубаво да се във валутен борд и не виждам нищо лошо в една хиперинфлация, тя просто си е нормален макроикономически процес. Абе като се замисля, май това следва и дано да съм прав. Сега ще ме оплюете, но само така хората могат да възстановят икономическото си положение. Приемете го като един рестарт и това е.
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Аз също мисля да спра да пиша тук. Нещо не ми понасят издигащи се ’над гъстия дим’ богове-наблюдатели.

Коментар

Е, защо си изтри поста ся?!

Коментар

Не мисля че има кой да го прочете. Запазих си го. Нека и аз си имам едно ’нали ви казах’ в ръкава. Що, прав ли бях?

Коментар

S_BANKOV написа:
                          ...не виждам нищо лошо в една хиперинфлация, тя просто си е нормален макроикономически процес. Абе като се замисля, май това следва и дано да съм прав...
                          Дано ама надали... Все пак, чул те Господ!
                          Alfa 159 SW 2.4 Ti
                          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

jenshen73 написа:
                            kiro_of_the_day написа:
                            Ти умишлено ли насаждаш мнение за себе си, че си обратното на умен??? В момента борбата за кокала е между ГЕРБ, ако нещо е останало от тази партия и всички останали. Всички останали обаче са Станишев, Костов, турците. Или викаш от НЛО ще падне нещо много подходящо, като тъпия ЦАР да ни "оправи" за 800дни. На всички ИЗБОРИ от 1991 година насам съм гласувал - без изключения. И винаги съм гласувал по съвест, а не по подбуди или щото харесвам как единия изглежда пред камера. Факт обаче е че текущото управление обра всички негативи на финансовата криза. И факт разбира се е, че няма подходящи политически кадри за които да се гласува в момента. Единственото хубаво в момента е, че сме във валутен борд, защото ако не бяхме - довечера парите ти нямаше да могат да купят и един хляб. Аз спирам да пиша тук, само ще Ви чета бисерите, щото наистина се оказва, че ние българите анонимно разбираме най-много от футбол и политика.
                            Т.е. Като не съм на твоето мнение съм глупак?Ти ли си най-големио умник тука?А като си толкова умен дай решението.
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Kuku написа:
                              НО народа е гладен! ГЛАДЕН и освирепял..... а защо е така
                              Ами дори и да приемем, че ГЕРБ са управлявали правилно, няма как да стане 20 години крадене и накрая за 3-4 години да цъфнем и да вържем.
                              kiro_of_the_day написа:
                              И защо всички, ама всички ги е толкова страх от Костов - и Бойко и Станишев и всички комунистически подлоги в хор.
                              И как реши, че ги е страх? То по тази логика всички ги е страх от ГЕРБ, я виж как драпат срещу тях.Аз ще гласувам. За ГЕРБ. @Is1Прочетох ти поста. И аз съм фен на конспирациите, ама чак пък толкова... Нека ти споделя пък моите виждания.ГЕРБ виждат, че доверието в тях спада. Такъв ход по твоята логика би им спечелил повече дивиденти преди 5 месеца. Защо чак сега?След като те са единствените, които имат полза - защо всички крещяха неистово до вчера Бойко да си подава оставката? Всички тези, дето нямали изгода? Не се връзва.Ако всичко е по поръчка на ГЕРБ, защо Бойко вчера не си подаде оставката, а днес го прави, че и от това трупа негативи? Нещо започва да издиша тезата. Поне за мен.Ако ГЕРБ са го организирали, защо не го организираха след изборите в случай, че ги загубят? Колко яко - дойдоха комунистите и народа започна да протестира?Истината за мен е, че протестите започнаха заради високите сметки за ток. Вяло и по стотина души. Постепенно се увеличиха мащабите, хората са въодушевени, че за първи път от 15 години са толкова единни, но за какво точно протестират и какви са точно исканията им едва ли има кой да отговори. Нали, не говорим за имагинерни лозунги като "Върнете ни държавата", "Искаме справедливи доходи" и т.н.И като питат някой - той казва, че протестират срещу 23 години безхаберие от страна на управляващите. Протестиращите не знаят какво искат. Поне аз не съм разбрал. Щото и аз искам светло бъдеще, ама дай да говорим в конкретика.
                              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Кики, сега разбра ли що го изтрих? :D

Коментар

Working...
                                X