Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

коцев написа:
    Младежи спокойно. :D По конституция президента връчва на най голямата сила в парламента да състави друго правителство. И тя е ГЕРБ. Така че бати Бойко ще махне сегашните министри и ще направи друг кабинет без да е той министър председател. :D :D :D Анадъмо ?
    Грешиш колега, президентът вече го направи при избирането на парламента, но този кабинет след малко ще подаде оставка и мандат ще се връчи на следващата по големина партия в парламента - в случая БСП. Обаче, тъй като тя няма мнозинство ще трябва да се коалира с някой, за да сформират мнозинство. Ако не им бъде гласуван кабинета, ще се връчи на следващата по големина и така до изчерпване на парламентарно представените партии. Ако и последната не успее да сформира правителство ще бъде назначен служебен кабинет от президента. Това е процедурата.

Коментар

И аз тъй мислех ама гледах по телевизията какво каза човек който е на с Конституцията. А той каза че с подаването на оставка на сегашното правителство по конституция пак същата най голяма сила има право да направи друго правителство. Помните как Жан Виденов подаде оставка и комунягите съставиха друго правителство начело с Добрев , но като видя Добрев че става лошо положението отиде с Първанов и върна мандата .
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Дянков - все още и остава финансов министър.Егати премиера. Като ти каже ’Добро утро!’ трябва да гледаш къде е слънцето.

Коментар

Е добре де, какво недоволствате сега??? Искахте да се махне - махна се. Празнувайте. Да не се усетихте, че не било хубаво? Както каза Сергей - късно е либе за китка. Доганя като разпредели парите всичко ще си дойде на мястото.Само хонорара му да платим и нещата заспиват. Ама колко са 2 милиона...
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
            Kuku написа:
            коцев написа:
            Айде да ви е честита оставката на бат Бойко. Току що я обяви. Радвайте се комуняги .
            А може ли да се радвам, без да съм комунист?
            Може ли да попитам теб и всички радостни защо се радвате? Какво очаквате и мислите, че ще стане сега? Само не ми отговаряйте, че ще дойде някой отговорен на власт. На власт няма как да дойде друг освен БСП+ДПС. Ако в тях виждате този отговорен управник можете да не ми отговаряте...
            Радвам се, защото видях, че по времето на Бойко народа стана по-гладен, по-гол, по-бос и по-мизерен, докато той разправяше наляво-надясно, че всички са по-добре - ами ето, че явно не са!Ако всички бяха по-добре, никой нямаше да го гони.А и той нямаше да бяга Сега той си отива, т.е. имам надежда за по-добро развитие, въпреки, че сценария Е ПРЕДЕЛНО ЯСЕН - някой, ако си е мислел, че ще се случи нещо по-различно.....Аз ако трябва да съм честен, за мен (а съм сигурен и за вас) няма никакво значение, кой ще бъде на власт, АКО държавата върви към по-добро!Или бъркам?!

Коментар

Kuku, мисля, че разбираш от икономика, осмисли следната статия: http://www.dnevnik.bg/biznes/2013/02...t/?ref=miniurl
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Kuku написа:
                Радвам се, защото видях, че по времето на Бойко народа стана по-гладен, по-гол, по-бос и по-мизерен, докато той разправяше наляво-надясно, че всички са по-добре - ами ето, че явно не са!Ако всички бяха по-добре, никой нямаше да го гони.А и той нямаше да бяга Сега той си отива, т.е. имам надежда за по-добро развитие, въпреки, че сценария Е ПРЕДЕЛНО ЯСЕН - някой, ако си е мислел, че ще се случи нещо по-различно.....Аз ако трябва да съм честен, за мен (а съм сигурен и за вас) няма никакво значение, кой ще бъде на власт, АКО държавата върви към по-добро!Или бъркам?!
                Сигурен съм, че не се радваш, да видиш народа по-гладен. Винаги съм те смятал за точен тип, така че не вярвам, че тоа те радва.С всичко останало съм съгласен.
                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Възниква въпроса като при тройната коалиция всичко е било по мед и масло, защо на изборите през 2009 година народа ги прати в миша дупка.
                  Фиат Панда 1.2 2006година
                  Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Kuku написа:
                    Аз ако трябва да съм честен, за мен (а съм сигурен и за вас) няма никакво значение, кой ще бъде на власт, АКО държавата върви към по-добро!Или бъркам?!
                    Не бъркаш, разбира се. Но държавата няма как да върви по-добре при БСП, Доган и Кунева. И пак казвам - едно е да управляваш в обстановка на световен икономически подем, друго е в условия на световна криза, в която държави като Гърция, Ирландия, Испания са пред фалит.Имам приятели гърци, доходите им са спаднали доста. Да, минималната заплата е около 800 евро, но доста хора взимат толкова или малко отгоре. А стандартът в Атина е много висок. Наем в не особено добър квартал е 400 евро, аз Кока-кола под 4 евро не съм пил в заведение там. Не че съм ги обикалял всичките де. Безработицата е много сериозна. Да уточня - все още мисля, че живеят много по-добре от нас, но те също живеят много по-зле от преди 4 години. Просто макроикономическата обстановка е кофти. И въпреки разцвета преди години на комунягите им бяха спрели всички евро пари. Как са го постигнали, вие преценете.
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

ele написа:
                      И аз се чудя, що се радват хората - мислят си, че токът ще е без пари май....
                      Щот са глупави. Оставката обезсмисля всички протести и не само, че няма да стане нищо с ЕРП-та, но ще стане още по лошо. Бензина вече тръгна нагоре!
                      Няма начин да няма начин!

Коментар

style34, малко хора те разбират
                        http://www.youtube.com/watch?v=flgNCrXaeA0

Коментар

CoF написа:
                          style34, малко хора те разбират
                          Виждам. :D

Коментар

Lane Staley написа:
                            Сигурен съм, че не се радваш, да видиш народа по-гладен. Винаги съм те смятал за точен тип, така че не вярвам, че тоа те радва.С всичко останало съм съгласен.
                            Да не се изразих правилно - радвам се, че Бойко си отива, защото по негово време....
                            jenshen73 написа:
                            Kuku, мисля, че разбираш от икономика, осмисли следната статия: http://www.dnevnik.bg/biznes/2013/02...t/?ref=miniurl
                            Не съм сигурен, че разбирам, какво ми показваш Кое е странното, неочакваното, нелогичното?
                            style34 написа:
                            ....
                            Ако приемем, че си прав, то тогава, защо се случва всичко това с народа?Аз много добре те разбирам и смятам дори, че подавайки оставка правителството най-малкото остава безнаказано и се измъква по терлици, НО народа е гладен! ГЛАДЕН и освирепял..... а защо е така

Коментар

Гладен, гладен, ама с iphon-и и си кара колата ежедневно - на това гладен ли му викаш? Като е гладен, що не натисне да се промени законът и храната, която се изхвърля поради изтичане на срока на годност, да не се изхвърля, а да се дава на хората няколко дни преди това???Сори, ама предвид горното, не мога да се съглася, че народът е гладен. просто БСП си свършиха работата добре и смъкнаха правителството, а хората, щото са прости, вярват на всеки, който им обещае светло бъдеще. А всеки разумен много добре знае, че светло бъдеще НЯМА, освен ако не се правят правилните неща, а именно - не да се сменя правителството, а да се натисне администрацията (и правилтеството, и парламентът) да работи.
                              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Аз пак казвам - БСП самостоятелно или в коалиция ще направи правителство, а мани другото, ама сигурно и изборите ще спечелят Всичко е предначертано - само погледнете назад!А Бойко си е чисто комунистическо влагалище....

Коментар

Working...
                                X