коцев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
И аз тъй мислех ама гледах по телевизията какво каза човек който е на с Конституцията. А той каза че с подаването на оставка на сегашното правителство по конституция пак същата най голяма сила има право да направи друго правителство. Помните как Жан Виденов подаде оставка и комунягите съставиха друго правителство начело с Добрев , но като видя Добрев че става лошо положението отиде с Първанов и върна мандата .
Коментар
-
Е добре де, какво недоволствате сега??? Искахте да се махне - махна се. Празнувайте. Да не се усетихте, че не било хубаво? Както каза Сергей - късно е либе за китка. Доганя като разпредели парите всичко ще си дойде на мястото.Само хонорара му да платим и нещата заспиват. Ама колко са 2 милиона...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Kuku написа:коцев написа:Айде да ви е честита оставката на бат Бойко. Току що я обяви. Радвайте се комуняги .
Коментар
-
Kuku, мисля, че разбираш от икономика, осмисли следната статия: http://www.dnevnik.bg/biznes/2013/02...t/?ref=miniurlSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Kuku написа:Радвам се, защото видях, че по времето на Бойко народа стана по-гладен, по-гол, по-бос и по-мизерен, докато той разправяше наляво-надясно, че всички са по-добре - ами ето, че явно не са!Ако всички бяха по-добре, никой нямаше да го гони.А и той нямаше да бяга Сега той си отива, т.е. имам надежда за по-добро развитие, въпреки, че сценария Е ПРЕДЕЛНО ЯСЕН - някой, ако си е мислел, че ще се случи нещо по-различно.....Аз ако трябва да съм честен, за мен (а съм сигурен и за вас) няма никакво значение, кой ще бъде на власт, АКО държавата върви към по-добро!Или бъркам?!like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Kuku написа:Аз ако трябва да съм честен, за мен (а съм сигурен и за вас) няма никакво значение, кой ще бъде на власт, АКО държавата върви към по-добро!Или бъркам?!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Lane Staley написа:Сигурен съм, че не се радваш, да видиш народа по-гладен. Винаги съм те смятал за точен тип, така че не вярвам, че тоа те радва.С всичко останало съм съгласен.jenshen73 написа:Kuku, мисля, че разбираш от икономика, осмисли следната статия: http://www.dnevnik.bg/biznes/2013/02...t/?ref=miniurlstyle34 написа:....
Коментар
-
Гладен, гладен, ама с iphon-и и си кара колата ежедневно - на това гладен ли му викаш? Като е гладен, що не натисне да се промени законът и храната, която се изхвърля поради изтичане на срока на годност, да не се изхвърля, а да се дава на хората няколко дни преди това???Сори, ама предвид горното, не мога да се съглася, че народът е гладен. просто БСП си свършиха работата добре и смъкнаха правителството, а хората, щото са прости, вярват на всеки, който им обещае светло бъдеще. А всеки разумен много добре знае, че светло бъдеще НЯМА, освен ако не се правят правилните неща, а именно - не да се сменя правителството, а да се натисне администрацията (и правилтеството, и парламентът) да работи.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар