Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

"Аз нали ви казах! Аз нали ви казах!" ?

Коментар

jenshen73 написа:
      повод да се напием!
      Ей, за 124 страници лаф моабет, това е първата истина която прочитам.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

И сега какво се оказа - Костов бил виновен за падането на правителството според Буда Будев-Будистия. Абе след 2-3 години власт - трябва да минават на психо всички. Не могъл да гледа как полицията бие стачкуващи е тая полиция да не и нареждам аз бе АЛАНКОООЛУ!? И... тогава защо нарежда на Цветанов да благодари на полицията? Ей... то бива, бива дебелоочие... Тоя е най-наглия от всичките управници досега, па и си вярва. Общо взето както вчера някой каза "по телевизоро" - "народа проведе операция "Наглите".
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

При предишни значими промени, винаги имаше колебания в очакванията относно бъдещето. Сега е ясно и сигурно, че само ще става по-зле. Борисов със сигурност беше по-малко зло от корупционното цунами БСП/ДПС, което се задава след днешните трусове.
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Има още много сеир да изгледаме. Мисля да си купя една микровълнова фурна за работата и да си правя пуканки!1. Трябва да се гласува оставката и много ме съмнява 240 песа да пуснат току така кокала. Ако го пуснат кокала, приемат оставката де следва т.нар. въртележка на Президента.2. Президентът дава мандат на БСП, които да опитат да направят правителство.3. Ако БСП не успеят следва ДПС.И така до Атака, които ще направят всичко възможно да направят правителство!
            Няма начин да няма начин!

Коментар

style34 написа:
              Дано не съм прав ама Бойко ще си подаде оставката и тогава ще им гледа сеира и на братко и батко и на нас тогава.
              style34 написа:
              Ама сигурно съм заблуден и бъркам и утре като ГЕРБ не са на власт бензина става по лев и педесе, токът по 6 ст./киловат и минималната заплата 1200 лева....
              Хайде и аз значи се радвам, щом казвате, че е станало нещо хубаво. Силно се надявам след година-две-три да ми кажете "ей го на, откакто пожарникаря-мутра го няма, държавата процъфтява"... Ама надали.
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

След като и ГЕРБ, и БСП, И ДПС и всички са крадци и мошеници - значи хората по улиците имат още работа за вършене.

Коментар

Да! Да съборят сградата на Парламента!
                  Няма начин да няма начин!

Коментар

nikolovvd написа:
                    Да! Да съборят сградата на Парламента!
                    Хехе събарянето на една сграда не решава проблема, трябва да е пълен
                    Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

коцев написа:
                      Айде да ви е честита оставката на бат Бойко. Току що я обяви. Радвайте се комуняги .
                      А може ли да се радвам, без да съм комунист?

Коментар

ls1 написа:
                        След като и ГЕРБ, и БСП, И ДПС и всички са крадци и мошеници - значи хората по улиците имат още работа за вършене.
                        Ти вярваш на тълпата? Или вярваш на тоя, който стои зад тълпата? Защото от сега ти казвам кой е.Ето ти малко храна за размисъл, но не се напъвай много да не скъсаш някой важен нервен възел:
                        Steliyan's Life!
                        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Е стига с тази партенка де, по-умен си от това.

Коментар

Аз се чудим сега така, не можем ли да си наемем отвън? То си е наемане за 4 год. Гледам по разните му спортове го прилагат. То е ясно, че всички сме мнооууу сила, ама няма един кадърен и в същото време оправен и решителен човек, да ни оправи, ама ако може без да навлиза отзад. Преди време имаше някакви такива наченки, от ЕС правителство от специалисти, промяна на конституция и т.н. Ама това едва ли да стане п.п. все се надявам накрая като културни хора, да ни дадат една нормална по цена касова бележка, че тука сметката винаги е без кръчмаря

Коментар

Kuku написа:
                              коцев написа:
                              Айде да ви е честита оставката на бат Бойко. Току що я обяви. Радвайте се комуняги .
                              А може ли да се радвам, без да съм комунист?
                              Може ли да попитам теб и всички радостни защо се радвате? Какво очаквате и мислите, че ще стане сега? Само не ми отговаряйте, че ще дойде някой отговорен на власт. На власт няма как да дойде друг освен БСП+ДПС. Ако в тях виждате този отговорен управник можете да не ми отговаряте...
                              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

И аз се чудя, що се радват хората - мислят си, че токът ще е без пари май....
                                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Working...
                                X