Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Airfan написа:
    nai7 написа:
    Airfan написа:
    На мен едно не ми стана ясно, ако сега може да намали цената с 8%, защо разреши да я увеличат с 13% преди 8 месеца?
    Щото ножа е до кокала.
    Да видим тогава "независимото" ДКЕВР какво ще измисли.
    Ето бре това предлага Той призова парламентът иполитическите сили до дни да изберат с две трети мнозинство членовете на ДКЕВР,като декларира, че от квотата на ГЕРБ половината ще бъдат преотстъпени на граждански организации да издигнат кандидатури. Ако другите партии са толкова демократични, колкото декларират - и те да предложат същата квота и тогава в ДКЕВР ще има 50% раждански контрол, заяви премиерът. Или и така не става ще се бием там пък квото стане.

Коментар

avvasilev написа:
      За България ... сега какво ще кажеш, а?
      Леле колко патетично.... Ама понеже го търсих това в интегралната бюлетина предния път, би ли ни казал как са го кръстили там? Няма такова стадо като българите. Няма. Радвам се, че са се събудили, ама ако някой ми каже за какво точно протестират...? Какво се очаква? Оставката на Борисов? Ок, и после? После какво следва? И кой следва? Ама тези въпроси някой задава ли си ги? И ако да - моля, дайте ми отговор, за да знам да ходя да протестирам. Каза човекът - глобени са дружествата, отнема им се лиценза на ЧЕЗ, намалява се цената с 8%. Ама защо с 8%.... Е с колко де? С 50 % добре ли ще ви е? Или пак ще сметнете, че за 20 години се е вдигнала цената с 80% и не е също достатъчно.И тоя дръвник Слави и неговата банда недоклатени "сценаристи", дето вместо да си преписват вицовете от фейсбук, както правят, са седнали и те да бистрят политиката. А какъв фен му бях преди години....И ся поканил некъв "експерт" дето му прави душевна чикия и нашия е пред оргазъм..... мъка, мъка....Борисов ли докара страната до тук? Той ли домъкна ЕРП-та и всякакви "инвеститори"? Само при ГЕРБ ли токът се вдига? Стига бе хора. Дано не съм прав ама Бойко ще си подаде оставката и тогава ще им гледа сеира и на братко и батко и на нас тогава. Белким Слави поне ще си вземе градинката до Кемпински....Ама сигурно съм заблуден и бъркам и утре като ГЕРБ не са на власт бензина става по лев и педесе, токът по 6 ст./киловат и минималната заплата 1200 лева....
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

И к’во излиза:Бойко = злеСтанишев (Доган+Кунева)= много злеАко не искаш да ти е зле:Предполагаем избор = Светльо+Костов
        Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

style34 написа:
          И тоя дръвник Слави и неговата банда....И ся поканил некъв "експерт" дето му прави душевна чикия и нашия е пред оргазъм..... мъка, мъка....
          Проверих -> Кънчо Стойчев
          ....но искам Серното Черноморие да се развие и да привлича по-богати туристи, а още едно летище ще позволи това", каза днес пред "Дневник" Кънчо Стойчев, който е съсобственик в Blacksearama.Той добави, че голф комплексът е бутиков, посещава се от 1000 души на година и не му е нужно летище.
          Вилното селище трябвало да се издигне между двата голфкомплекса на бившия служител на УБО към ДС и настоящ рекламно-медиен магнат и олигарх Красимир Гергов и на бизнесмените - новобогаташи, формални социолози - господата Андрей Райчев и Кънчо Стойчев.Изумителна комбинация!Голф игрище, до него ваканционно селище, след това друго голф игрище!И пред тях, докъдето поглед стига - море!Необятното Черно море - мина за пари при тогавашният голям интерес към имотите край красивите му брегове.
          И излиза че всичко е получено от "Батко"
          Да получи такова не било никак трудно за външния министър и вицепремиер Ивайло Калфин, обигран в тези неща.
          Чак гадно да ти стане .
          00' Bravo 105 JTD

Коментар

style34 написа:
            avvasilev написа:
            За България ... сега какво ще кажеш, а?
            Леле колко патетично.... Ама понеже го търсих това в интегралната бюлетина предния път, би ли ни казал как са го кръстили там? Ама сигурно съм заблуден и бъркам и утре като ГЕРБ не са на власт бензина става по лев и педесе, токът по 6 ст./киловат и минималната заплата 1200 лева....
            Аз гласувах за този РЪБ ... виноват!Гласувах за него, защото обеща съд за крадците ... кого осъди?Никого ... За сметка но това се обгради със номенклатурни дъщери и ни ги пробута като експерти ... Бойко е идиот!Аз, Андрей Василев, в пълно съзнание и психично здраве, го декларирам тук и където, по дяволите пожелаете ...
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

nikolce написа:
              Чак гадно да ти стане .
              Не бе, нищо случайно няма. Където разровиш, там смърди ама яко.
              avvasilev написа:
              Аз гласувах за този РЪБ ... виноват!Гласувах за него, защото обеща съд за крадците ... кого осъди?Никого ... За сметка но това се обгради със номенклатурни дъщери и ни ги пробута като експерти ... Бойко е идиот!Аз, Андрей Василев, в пълно съзнание и психично здраве, го декларирам тук и където, по дяволите пожелаете ...
              Добре, това хубаво, пак не разбрах за кой ще гласуваш? Кой олицетворява "България" за теб?И този стар ерген ненаяден Трифонов, при едно интервю с Росен Петров сам си каза колко мутри познавал и как си правели услуги с Поли Пантев, а сега се възмущава милия, че мутра ни управлявала...
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Знаеш ли, досега си мислех, че съм твърде стар за емиграция ... но май не е така!Просто трябва да прочетеш класиците на българската литература и ще ти стане ясно, че това не се дължи на 45 години социализъм ... явно това парче земя е прокълнато!И да ти отговоря на въпроса:Ще гласувам за единствения политик, който е извадил България от криза!
                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
                  Знаеш ли, досега си мислех, че съм твърде стар за емиграция ... но май не е така!Просто трябва да прочетеш класиците на българската литература и ще ти стане ясно, че това не се дължи на 45 години социализъм ... явно това парче земя е прокълнато!И да ти отговоря на въпроса:Ще гласувам за единствения политик, който е извадил България от криза!
                  Това за земята ме накара да се замисля и май наистина има нещо такова. А по въпроса за гласуването, това ще трябва да е Костов. Което за мен е по-добре от БКП, разбира се, но пак стигаме до там, че за съжаление така неволно подкрепяш комунистите. Обясних вече защо.

Коментар

style34 написа:
                    avvasilev написа:
                    Това за земята ме накара да се замисля и май наистина има нещо такова. А по въпроса за гласуването, това ще трябва да е Костов. Което за мен е по-добре от БКП, разбира се, но пак стигаме до там, че за съжаление така неволно подкрепяш комунистите. Обясних вече защо.
                    Колегат най-вероятно е малко превъзбуден от някоя реч на другаря Станишев затова няма още да ти отговори,след мако ,е е.И аз винаги питам Ок сваляме Бойко за кого да гласувам и се обажда някой за БСП със кеф да го пръснеш.А преди това се опитва да ме накара да повярвам че не е комуняга.

Коментар

И каква стана тя? Целия форум иска да гласува за Костов, ама нямало смисъл

Коментар

Около 80% от пишещите тук не са гласували 2 пъти за една и съща партия на парламентарни избори. Ако изобщо са гласували два пъти в живота си.Но иначе са големи политолози, социолози, икономисти, финансисти и изобщо енциклопедисти от класа. Крещят като Бай Ганю "Всички са маскари" , засукват доволно мустаци ( без Ele, не знам тя какво засуква, а и не ме интересува ) и се озъртат за следващия месия.
                        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Ти какво очакваш? Кое е по-приятно, да казваш ’пак ме излъгаха’ или ’аз нали ви казах’? За някои хора е много важно да се изнесат от ’масата, тълпата и овцете’, да сочат и да хихикат ’прав бях! Прав бях!’. За целта обаче трябват универсални тези. Примерно ’хората не знаят какво искат’, ’всички са мързеливци’, ’тревата е зелена’, ’дърветата имат клони’. И след това чакат, като видят дърво крещят ’прав бях! Прав! Не съм лузер като другите, ето, ето, КЛОНИ! Прав бях!’. Ей това са тези ментори, дето ни обясняват тука, пък ние не ги разбираме.

Коментар

ls1 написа:
                            И каква стана тя? Целия форум иска да гласува за Костов, ама нямало смисъл
                            Е, целият форум не е 3 човека...Но като съдя по резултатите от предишни избори май само тези тримата гласувате за Костов. :D@Lane StaleyВсеки има конституционното право да гласува, да не гласува, всеки път за различен или за един и същ и т.н.Аз ще гласувам за втори път за едни и същи.

Коментар

Не са само тримата, с мен са четирима От както съм станал на 18 години, винаги гласувам задължително и винаги за един и същ.Покрай лични събития леко пропуснах и протестите, и дискусията...Протестите трябва да бъдат синдикални, насочени към работодателите (които, повярвайте, печелят на наш гръб много ПОВЕЧЕ от ЕРП-тата). За достойно заплащане на труда ни.А цените на тока, водата, млякото, хляба, тортите, кифлите, слънчогледа, доматите и т.н. няма да ни правят впечатление.Това е моето мнение.А относно територията между Черно море и Тимок и Дунав и Родопите - Андрей е прав. По-наивен и по-видиотен народ от този едва ли някъде има.Срам ме е че съм част от него.Който иска да се обижда.

Коментар

До обяд правителството подава оставка!
                                Няма начин да няма начин!

Коментар

Working...
                                X