Jimy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Чета и вече съм 100% убеден, че ще се окажа прав, че това лято ще е едно от най-тежките в "новата история на България" на тема разделение на народа , възгледи за бъдещето и старо и "ново" разбиране-поколение ...Вече навсякъде се личи разделението и напрежението...а до изборите ще стане страшно...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:Чета и вече съм 100% убеден, че ще се окажа прав, че това лято ще е едно от най-тежките в "новата история на България" на тема разделение на народа , възгледи за бъдещето и старо и "ново" разбиране-поколение ...Вече навсякъде се личи разделението и напрежението...а до изборите ще стане страшно...
Коментар
-
ls1 написа:Между другото, от това да кажеш "Ако не си от ГЕРБ - значи си от БСП" по-болшевишко изказване няма.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:ls1 написа:Между другото, от това да кажеш "Ако не си от ГЕРБ - значи си от БСП" по-болшевишко изказване няма.
Коментар
-
slonikon написа:nai7 написа:Тука, брат, си много прав... Но колега, има светлина в тунела ...
Коментар
-
vital написа:Писва ми от тия "журналисти"...Кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
style34 написа:Аз чета и не вярвам. Наистина ли в този форум има толкова много хора, които подкрепят този нагъл плъх Станишев? ....Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар