Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Jimy написа:
    style34 написа:
    Аз чета и не вярвам. Наистина ли в този форум има толкова много хора, които подкрепят този нагъл плъх Станишев? И Доган покрай него? И да - казвам и Доган, защото нали не си мислите, че няма да са в коалиция? Е някой все пак трябва да разпределя парите... Масларова, Прада, Бентли, Р. Овч., Топлото, армия, БМВ, пепел от рози, заменки, нагли, учители, протести, трактори, седенка, Румен Петков, срещи, Галеви, Красьо Черния и т.н. и т.н. Колко спомени изникват само от асоциации с тези думи и имена. Хора, не бъркайте това колко добре сте живеели в определен период от време със съответното управление. Периодът преди ГЕРБ беше добър ВЪПРЕКИ онези нещастници. Светът беше във възход. Тогава започна кризата. А Станишев и Орешарски се кълняха, че нас кризата ще ни отмине. Какво очаквате - във времена на световна криза, когато няколко европейски държави са пред фалит ние да сме като Китай ли? Е няма как да стане. И всички нещастници - СерГей, Местан, Костов и т.н. изпълзяли от дупките сега, където 4 години се бяха завряли и са готови да спасяват държавата....Мисля, че всички сме наясно - ще управялват или ГЕРБ, или Сергей+ДПС+Масларова (в случай, че комунистите и ДПС нямат достатъчно гласове). Е при така поставен въпрос няма как да подкрепя онази сган. И всички, които плюят по ГЕРБ, които съм съгласен, че не са цвете за мирисане, да разбирам ли, че ще гласувате за гореизброените? Щото нека да си го кажем - гласуването за някоя малка партия си е гласуване за комунягите на практика. А ако опасенията ми се сбъднат след 4 години, живот и здраве, ще я изровя тази тема и ще си я припомним всички да видим докъде сме я докарали без "пожарникаря". Само дано съм на няколко хиляди километра от тук дотогава.
    +1, само дето още другият януари ще ровиш за темата ... обаче тогава ще е страшно, по дяволите !?
    Страшно ще е наистина.Има ли някой който да ми отговори на въпроса.Какво ще изгуби България ако падне правителството?????Не визирам ГЕРБ а която и да е партия на власт.

Коментар

Чета и вече съм 100% убеден, че ще се окажа прав, че това лято ще е едно от най-тежките в "новата история на България" на тема разделение на народа , възгледи за бъдещето и старо и "ново" разбиране-поколение ...Вече навсякъде се личи разделението и напрежението...а до изборите ще стане страшно...
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
        Чета и вече съм 100% убеден, че ще се окажа прав, че това лято ще е едно от най-тежките в "новата история на България" на тема разделение на народа , възгледи за бъдещето и старо и "ново" разбиране-поколение ...Вече навсякъде се личи разделението и напрежението...а до изборите ще стане страшно...
        Тука брат си много прав,и виновни за това са само едни.Дано само народа да остане достатъчно трезвен и разбере че БСП не е алтернатива за хубава България.Доде ли друго правителство ще започне една смяна на дадени правила въведени от предните и ти тамън си свикнал с тях и айде пак наново.А дойдат ли червените кхмери пак ужас,май тогава трябва да се мисли за пътя раницата и към границата.Това е един пример как може да се свали едно правителство а Станишев и компания най-го умеят това.Но колега има светлина в тунела,много от моите познати са доволни що годе от тези и пак за ГЕРБ ще гласуват.

Коментар

ls1 написа:
          Между другото, от това да кажеш "Ако не си от ГЕРБ - значи си от БСП" по-болшевишко изказване няма.
          Е, хайде да не си измисляме и изопачаваме думите на другите де. Посочи ми, цитирай, къде съм го казал това? Казвам, че гласувайки за някой друг правиш услуга на БСП. Макар и неволно. Ти след като не гласуваш с тяхната бюлетина ясно, че не си от тях. Но примерно аз не харесвам ГЕРБ. Обаче съм заклет враг на БСП и пред тях бих избрал всеки друг. И гласувам за Костов. Е той като едва вземе процент и половина кой мислиш, че печели от тази работа - ГЕРБ или БСП & Доган? Просто така се получава на практика, че един вид вотът е отрицателен. Аз лично гласувам по-скоро срещу комунягите, отколкото за ГЕРБ. Надявам се сега да е по-ясно.Една снимчица от фейса.
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
            ls1 написа:
            Между другото, от това да кажеш "Ако не си от ГЕРБ - значи си от БСП" по-болшевишко изказване няма.
            Е, хайде да не си измисляме и изопачаваме думите на другите де. Посочи ми, цитирай, къде съм го казал това? Казвам, че гласувайки за някой друг правиш услуга на БСП. Макар и неволно. Ти след като не гласуваш с тяхната бюлетина ясно, че не си от тях. Но примерно аз не харесвам ГЕРБ. Обаче съм заклет враг на БСП и пред тях бих избрал всеки друг. И гласувам за Костов. Е той като едва вземе процент и половина кой мислиш, че печели от тази работа - ГЕРБ или БСП & Доган? Просто така се получава на практика, че един вид вотът е отрицателен. Аз лично гласувам по-скоро срещу комунягите, отколкото за ГЕРБ. Надявам се сега да е по-ясно.
            И при мен е долу горе така,заклет враг на БСП.

Коментар

не знам какво ще става, но в никакъв случай не трябва да се допущат тези червеи Комунягите и Доган до управлението на Държавата!Видяхме какви ги сътвориха на няколко пъти!!!

Коментар

nai7 написа:
                Но колега има светлина в тунела,много от моите познати са доволни що годе от тези и пак за ГЕРБ ще гласуват.
                EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
                Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

nai7 написа:
                  Тука, брат, си много прав... Но колега, има светлина в тунела ...
                  Алилуя, братя! Алилуя! Активно мероприятие май, а?
                  браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

slonikon написа:
                    nai7 написа:
                    Тука, брат, си много прав... Но колега, има светлина в тунела ...
                    Алилуя, братя! Алилуя! Активно мероприятие май, а?
                    То вашето другарю е по голямо мероприятие.Никога БСП.Гласуваш за БСП получаваш бонус ДПС/НДСВ.За тези ли хора ми говориш другарю онези горните тримката.Вземи си ги във вас.

Коментар

Писва ми от тия "журналисти"...Кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв...

Коментар

vital написа:
                        Писва ми от тия "журналисти"...Кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв, кръв...
                        Не само журналистите искат кръв.... Жалко, че протестът се изроди. Явно БСП са си направили добре сметката как да подемат народа, че да им служи на целите.
                        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Става страшно, момчета... не върви на добре работата. Обръщайте кинтите в евро, че...

Коментар

Курсът е фиксиран.

Коментар

ogi28b написа:
                              Курсът е фиксиран.
                              Още по-зле... Значи не е реален.
                              Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

style34 написа:
                                Аз чета и не вярвам. Наистина ли в този форум има толкова много хора, които подкрепят този нагъл плъх Станишев? ....
                                Недей бе, бъди ми опозиция и ти, че иначе се чувствам неглиже, не ми е интересно да има и други, които разсъждават като мен...
                                Steliyan's Life!
                                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
                                X