Аз "финансов кеф" още не съм виждал в тая държава. А туй - за строителството и връзката му с раждаемостта, дали би го обяснил по-подробно, че нещо ми убягва?
Е нали си мечтаете за годините преди Бойко, Буда, Цв-Цв и хер Флик???Тогава си беше точно бум на кинтите - финансов кеф. Щом един строител, който преди това едва свързваше двата края можеше да си купи едновременно 42" плазмен телевизор, нова-стара кола и скъпа Нокиа (по възможност Верту) - значи е било финансово кефещо времето. Я огледай колко паметници от това време останаха - включително трите празни мола във Варна и огромния Бизнес център в който няма ни бизнес ни хора.
отсега мога да ти кажа, че паметниците, които ще останат от сегашното време са частните медицински центрове, които никнат като гъби под път и над път, подлъгани от антиболничната политика на правителството. пък на оная мизерия, ако викаш "бум на кинтите"...
Аз чета и не вярвам. Наистина ли в този форум има толкова много хора, които подкрепят този нагъл плъх Станишев? И Доган покрай него? И да - казвам и Доган, защото нали не си мислите, че няма да са в коалиция? Е някой все пак трябва да разпределя парите... Масларова, Прада, Бентли, Р. Овч., Топлото, армия, БМВ, пепел от рози, заменки, нагли, учители, протести, трактори, седенка, Румен Петков, срещи, Галеви, Красьо Черния и т.н. и т.н. Колко спомени изникват само от асоциации с тези думи и имена. Хора, не бъркайте това колко добре сте живеели в определен период от време със съответното управление. Периодът преди ГЕРБ беше добър ВЪПРЕКИ онези нещастници. Светът беше във възход. Тогава започна кризата. А Станишев и Орешарски се кълняха, че нас кризата ще ни отмине. Какво очаквате - във времена на световна криза, когато няколко европейски държави са пред фалит ние да сме като Китай ли? Е няма как да стане. И всички нещастници - СерГей, Местан, Костов и т.н. изпълзяли от дупките сега, където 4 години се бяха завряли и са готови да спасяват държавата....Мисля, че всички сме наясно - ще управялват или ГЕРБ, или Сергей+ДПС+Масларова (в случай, че комунистите и ДПС нямат достатъчно гласове). Е при така поставен въпрос няма как да подкрепя онази сган. И всички, които плюят по ГЕРБ, които съм съгласен, че не са цвете за мирисане, да разбирам ли, че ще гласувате за гореизброените? Щото нека да си го кажем - гласуването за някоя малка партия си е гласуване за комунягите на практика. А ако опасенията ми се сбъднат след 4 години, живот и здраве, ще я изровя тази тема и ще си я припомним всички да видим докъде сме я докарали без "пожарникаря". Само дано съм на няколко хиляди километра от тук дотогава.
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Аз чета и не вярвам. Наистина ли в този форум има толкова много хора, които подкрепят този нагъл плъх Станишев? И Доган покрай него? И да - казвам и Доган, защото нали не си мислите, че няма да са в коалиция? Е някой все пак трябва да разпределя парите... Масларова, Прада, Бентли, Р. Овч., Топлото, армия, БМВ, пепел от рози, заменки, нагли, учители, протести, трактори, седенка, Румен Петков, срещи, Галеви, Красьо Черния и т.н. и т.н. Колко спомени изникват само от асоциации с тези думи и имена. Хора, не бъркайте това колко добре сте живеели в определен период от време със съответното управление. Периодът преди ГЕРБ беше добър ВЪПРЕКИ онези нещастници. Светът беше във възход. Тогава започна кризата. А Станишев и Орешарски се кълняха, че нас кризата ще ни отмине. Какво очаквате - във времена на световна криза, когато няколко европейски държави са пред фалит ние да сме като Китай ли? Е няма как да стане. И всички нещастници - СерГей, Местан, Костов и т.н. изпълзяли от дупките сега, където 4 години се бяха завряли и са готови да спасяват държавата....Мисля, че всички сме наясно - ще управялват или ГЕРБ, или Сергей+ДПС+Масларова (в случай, че комунистите и ДПС нямат достатъчно гласове). Е при така поставен въпрос няма как да подкрепя онази сган. И всички, които плюят по ГЕРБ, които съм съгласен, че не са цвете за мирисане, да разбирам ли, че ще гласувате за гореизброените? Щото нека да си го кажем - гласуването за някоя малка партия си е гласуване за комунягите на практика. А ако опасенията ми се сбъднат след 4 години, живот и здраве, ще я изровя тази тема и ще си я припомним всички да видим докъде сме я докарали без "пожарникаря". Само дано съм на няколко хиляди километра дотогава.
+1
Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Искам само да уточня, понеже очевидно се визира моето мнение, този период, когато съм се чувствал най-добре и около мен съм виждал подем не е времето на тройната коалиция. Ще помоля да престанете с това, че щом искам да си иде ББ значи искам да дойде Станишев. Това че има само два варианта си е ваше мнение и ограничение, не ме вписвайте в него, моля.
Аз чета и не вярвам. Наистина ли в този форум има толкова много хора, които подкрепят този нагъл плъх Станишев? И Доган покрай него? И да - казвам и Доган, защото нали не си мислите, че няма да са в коалиция? Е някой все пак трябва да разпределя парите... Масларова, Прада, Бентли, Р. Овч., Топлото, армия, БМВ, пепел от рози, заменки, нагли, учители, протести, трактори, седенка, Румен Петков, срещи, Галеви, Красьо Черния и т.н. и т.н. Колко спомени изникват само от асоциации с тези думи и имена. Хора, не бъркайте това колко добре сте живеели в определен период от време със съответното управление. Периодът преди ГЕРБ беше добър ВЪПРЕКИ онези нещастници. Светът беше във възход. Тогава започна кризата. А Станишев и Орешарски се кълняха, че нас кризата ще ни отмине. Какво очаквате - във времена на световна криза, когато няколко европейски държави са пред фалит ние да сме като Китай ли? Е няма как да стане. И всички нещастници - СерГей, Местан, Костов и т.н. изпълзяли от дупките сега, където 4 години се бяха завряли и са готови да спасяват държавата....Мисля, че всички сме наясно - ще управялват или ГЕРБ, или Сергей+ДПС+Масларова (в случай, че комунистите и ДПС нямат достатъчно гласове). Е при така поставен въпрос няма как да подкрепя онази сган. И всички, които плюят по ГЕРБ, които съм съгласен, че не са цвете за мирисане, да разбирам ли, че ще гласувате за гореизброените? Щото нека да си го кажем - гласуването за някоя малка партия си е гласуване за комунягите на практика. А ако опасенията ми се сбъднат след 4 години, живот и здраве, ще я изровя тази тема и ще си я припомним всички да видим докъде сме я докарали без "пожарникаря". Само дано съм на няколко хиляди километра от тук дотогава.
Радвай се да са само тези във форума, ама не са - като гледам как го е забутал нагоре, може и да спечели изборите.
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Искам само да уточня, понеже очевидно се визира моето мнение, този период, когато съм се чувствал най-добре и около мен съм виждал подем не е времето на тройната коалиция. Ще помоля да престанете с това, че щом искам да си иде ББ значи искам да дойде Станишев. Това че има само два варианта си е ваше мнение и ограничение, не ме вписвайте в него, моля.
Говорих по принцип. И аз най-добре съм бил при Виденов, макар и невръстен хлапак. Но нека тогава, след като искате да си отиде Борисов, кажете кой искате да дойде? Че Слави и той много плюе, всеки критикува ГЕРБ, ама никой не казва кой е този, който ще оправи нещата и ще ни вкара в правия път веднъж завинаги. И повтарям - просто на практика ние и да си пръснем гласовете из 101 партии и партийки, твърдия електорат на БКП и ДПС е непоклатим. И всяко пръскане на гласовете по множество партии е само в тяхна полза. Факт.P.S. Ти да не говориш за периода на яхти, Доктора, М. Велчев, брат, хотели, цар, гори...
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
+1, само дето още другият януари ще ровиш за темата ... обаче тогава ще е страшно, по дяволите !?
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
Казах за кой период говоря. Този в който съм се чувствал най-добре и свободен, в който наоколо съм виждал как всеки върти някакъв бизнес, как всеки започва да прави планове, как се раждат и планират деца. Накрая като теглиш чертата това има значение. А това, че ти искаш да ограничиш летоброенето си по политически партии си е твое виждане за живота.Между другото, от това да кажеш "Ако не си от ГЕРБ - значи си от БСП" по-болшевишко изказване няма.И не съм казал, че това е идеалния вариант. Просто по-добър не съм измислил.
Коментар