Извънредна пресконференция на Борисов в 12.30ч.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
slonikon написа:Аз "финансов кеф" още не съм виждал в тая държава. А туй - за строителството и връзката му с раждаемостта, дали би го обяснил по-подробно, че нещо ми убягва?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Буда Будев-Будистия сега така ще се обиди на народа, че обидата на Костов нищо няма да е. Оня млъкна за 2 години като риба. На тоя сега ми е интересно какво ще му роди наклонената глава...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
И кой ще плаща сега лихвите по кредита за ,,зърнарите,,-всички ние.В кой бранш има най-много любители на Бентли в гаража си -пак те.Аз купувам на седмица два хляба за в къщи.Ако му се вдигне цената с 30% ще ми струва 0.6лв.А колко се дава на седмица за зеленчуци примерно?И защо досега не вземаха и тези хора?И какъв е разход труд за прибиране на един декар пипер примерно сравнено с пшеницата?Имам контакти там и затова мога да го кажа.декар пшеница се прибира за няколко минути.А декар домати примерно-хайде слушам ви...........философи.Не е въпроса за колко време си късаш от доматите на баба-леля-примерноУмные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100
Коментар
-
То4но от това се притеснявам ли4но аз...и за кой ще гласуваме на предстоящите избори...?? Да върнем властта на онези лешояди аз не съм съгласен....за Волен???? Хахах или Яне??? Ужас...никаква алтернатива...1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код и други.) Тези, които нямат кирилица могат да си свалят и инсталират или да използват вградения кирилизатор към формата за писане на мнение. Модераторски екип на fiat-bg.orgПиша от телефона си използвайки фонетиката на форума и незнаех къде ми е ч-то Затова слагах 4-ки Иначе правилата за има няма 7 години съм ги чел към 200 пъти...но благодаря за подсещанетоRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Всички искаме щрак и нови хора, честни хора. Май няма как.Най-доброто, което ми е хрумнало досега е да се обърна назад и без да мисля за партии да преценя кога съм се чувствал най-добре, кога съм се чувствал най-свободен, кога са ми дошли мисли за къща, кола, дете и съм спрял със ’сега няма как’, кога тези неща са важели и за хората около мен. Лично за мен отговора на този въпрос беше изненадващ, макар и изключително категоричен. За съжаление съм изпълнен с презрение към хората, които бяха тогава на власт, така че ще трябва да реша дали да преодолея презрението и да гласувам за тях. В края на краищата не е важно дали ме кефят, а какъв е бил живота ми тогава. Ще ми се да ми хрумне друга идея, друг начин, засега - това съм измислил за себе си. Ако някой друг има идея ’а сега накъде’ - да каже.
Коментар
-
ls1 написа:Всички искаме щрак и нови хора, честни хора. Май няма как.Най-доброто, което ми е хрумнало досега е да се обърна назад и без да мисля за партии да преценя кога съм се чувствал най-добре, кога съм се чувствал най-свободен, кога са ми дошли мисли за къща, кола, дете и съм спрял със ’сега няма как’, кога тези неща са важели и за хората около мен. Лично за мен отговора на този въпрос беше изненадващ, макар и изключително категоричен. За съжаление съм изпълнен с презрение към хората, които бяха тогава на власт, така че ще трябва да реша дали да преодолея презрението и да гласувам за тях. В края на краищата не е важно дали ме кефят, а какъв е бил живота ми тогава. Ще ми се да ми хрумне друга идея, друг начин, засега - това съм измислил за себе си. Ако някой друг има идея ’а сега накъде’ - да каже.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
-
кроко61 написа:...А декар домати примерно-хайде слушам ви...........философи.Не е въпроса за колко време си късаш от доматите на баба-леля-примерноКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
кроко61 написа:И кой ще плаща сега лихвите по кредита за ,,зърнарите,,-всички ние.В кой бранш има най-много любители на Бентли в гаража си -пак те.Аз купувам на седмица два хляба за в къщи.Ако му се вдигне цената с 30% ще ми струва 0.6лв.А колко се дава на седмица за зеленчуци примерно?И защо досега не вземаха и тези хора?И какъв е разход труд за прибиране на един декар пипер примерно сравнено с пшеницата?Имам контакти там и затова мога да го кажа.декар пшеница се прибира за няколко минути.А декар домати примерно-хайде слушам ви...........философи.Не е въпроса за колко време си късаш от доматите на баба-леля-примерноRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
-
dikanio написа:http://i5.imageban.ru/out/2013/02/18/d001444e3e670fa089a06a39a0796557.pngВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар