Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Извънредна пресконференция на Борисов в 12.30ч.

Коментар

slonikon написа:
      Аз "финансов кеф" още не съм виждал в тая държава. А туй - за строителството и връзката му с раждаемостта, дали би го обяснил по-подробно, че нещо ми убягва?
      Е нали си мечтаете за годините преди Бойко, Буда, Цв-Цв и хер Флик???Тогава си беше точно бум на кинтите - финансов кеф. Щом един строител, който преди това едва свързваше двата края можеше да си купи едновременно 42" плазмен телевизор, нова-стара кола и скъпа Нокиа (по възможност Верту) - значи е било финансово кефещо времето. Я огледай колко паметници от това време останаха - включително трите празни мола във Варна и огромния Бизнес център в който няма ни бизнес ни хора.
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Буда Будев-Будистия сега така ще се обиди на народа, че обидата на Костов нищо няма да е. Оня млъкна за 2 години като риба. На тоя сега ми е интересно какво ще му роди наклонената глава...
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Имам едни подозрения, че ще подаде оставка и новия мандат ще бъде връчен на Лиляна Павлова, да доизбута до изборите.

Коментар

И кой ще плаща сега лихвите по кредита за ,,зърнарите,,-всички ние.В кой бранш има най-много любители на Бентли в гаража си -пак те.Аз купувам на седмица два хляба за в къщи.Ако му се вдигне цената с 30% ще ми струва 0.6лв.А колко се дава на седмица за зеленчуци примерно?И защо досега не вземаха и тези хора?И какъв е разход труд за прибиране на един декар пипер примерно сравнено с пшеницата?Имам контакти там и затова мога да го кажа.декар пшеница се прибира за няколко минути.А декар домати примерно-хайде слушам ви...........философи.Не е въпроса за колко време си късаш от доматите на баба-леля-примерно
            Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

То4но от това се притеснявам ли4но аз...и за кой ще гласуваме на предстоящите избори...?? Да върнем властта на онези лешояди аз не съм съгласен....за Волен???? Хахах или Яне??? Ужас...никаква алтернатива...1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код и други.) Тези, които нямат кирилица могат да си свалят и инсталират или да използват вградения кирилизатор към формата за писане на мнение. Модераторски екип на fiat-bg.orgПиша от телефона си използвайки фонетиката на форума и незнаех къде ми е ч-то Затова слагах 4-ки Иначе правилата за има няма 7 години съм ги чел към 200 пъти...но благодаря за подсещането
              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Всички искаме щрак и нови хора, честни хора. Май няма как.Най-доброто, което ми е хрумнало досега е да се обърна назад и без да мисля за партии да преценя кога съм се чувствал най-добре, кога съм се чувствал най-свободен, кога са ми дошли мисли за къща, кола, дете и съм спрял със ’сега няма как’, кога тези неща са важели и за хората около мен. Лично за мен отговора на този въпрос беше изненадващ, макар и изключително категоричен. За съжаление съм изпълнен с презрение към хората, които бяха тогава на власт, така че ще трябва да реша дали да преодолея презрението и да гласувам за тях. В края на краищата не е важно дали ме кефят, а какъв е бил живота ми тогава. Ще ми се да ми хрумне друга идея, друг начин, засега - това съм измислил за себе си. Ако някой друг има идея ’а сега накъде’ - да каже.

Коментар

ls1 написа:
                  Всички искаме щрак и нови хора, честни хора. Май няма как.Най-доброто, което ми е хрумнало досега е да се обърна назад и без да мисля за партии да преценя кога съм се чувствал най-добре, кога съм се чувствал най-свободен, кога са ми дошли мисли за къща, кола, дете и съм спрял със ’сега няма как’, кога тези неща са важели и за хората около мен. Лично за мен отговора на този въпрос беше изненадващ, макар и изключително категоричен. За съжаление съм изпълнен с презрение към хората, които бяха тогава на власт, така че ще трябва да реша дали да преодолея презрението и да гласувам за тях. В края на краищата не е важно дали ме кефят, а какъв е бил живота ми тогава. Ще ми се да ми хрумне друга идея, друг начин, засега - това съм измислил за себе си. Ако някой друг има идея ’а сега накъде’ - да каже.
                  грешното според мен е това Че мислите Че тези хора са били виновните тогава да се Чувствате добре...не те са Част от приЧината сега да сме зле....и няма как да се върна към това и съм сигурен Че и ти като здравомислещ Човек ще стигнеш до този извод

Коментар

кроко61 написа:
                    ...А декар домати примерно-хайде слушам ви...........философи.Не е въпроса за колко време си късаш от доматите на баба-леля-примерно
                    ежедневно по 2-4 часа, прав ли съм, сега сложи 3-ма души на надник и ще излезе сметката. Но сръвнението с пшеницата не е съвсем реално защото през пшеницата минаваш и заминаваш а през доматите минаваш ежедневно, всеки ден ти генерират разходи но и всеки ден имаш продукция която би могла да ти донесе приходи.
                    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

кроко61 написа:
                      И кой ще плаща сега лихвите по кредита за ,,зърнарите,,-всички ние.В кой бранш има най-много любители на Бентли в гаража си -пак те.Аз купувам на седмица два хляба за в къщи.Ако му се вдигне цената с 30% ще ми струва 0.6лв.А колко се дава на седмица за зеленчуци примерно?И защо досега не вземаха и тези хора?И какъв е разход труд за прибиране на един декар пипер примерно сравнено с пшеницата?Имам контакти там и затова мога да го кажа.декар пшеница се прибира за няколко минути.А декар домати примерно-хайде слушам ви...........философи.Не е въпроса за колко време си късаш от доматите на баба-леля-примерно
                      не може хем ху* до края хем душата в рая...нали знаеш...няма как да платиш нещо без да имаш пари ама да вдигаш бунтове Че искаш да се плати...и като вземеш пари от банката защото аз незнам къде другаде дават да се сърдиш....или имаш или нямаш или вземаш заем и после го връщаш...

Коментар

http://i5.imageban.ru/out/2013/02/18...39a0796557.png
                        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                          http://i5.imageban.ru/out/2013/02/18/d001444e3e670fa089a06a39a0796557.png
                          Aко това е истина, ще затвърди на 100% мнението ми, че протестите са добре планиран ход от определени партии, които карат хората да си мислят, че сами са се организирали.
                          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Толкова много хора няма как да се организират сами.
                            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

’Не съм се скрил. Неделя е почивен ден - играх футбол’. :D :D :D :D :D

Коментар

ls1 написа:
                                ’Не съм се скрил. Неделя е почивен ден - играх футбол’. :D :D :D :D :D
                                Абе страшно семенце сме.
                                A17DTС/S
                                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Working...
                                X